- 18 Aralık 2011
- 1.510
- 31
-
- Konu Sahibi Gunlukguneslik
Çok teşekkür ederim. İşte benim için kurallı cümle kurmama yardım edecek birilerine ihtiyacım vardı benim. Sadece good at ability tarzı fiiller şuan yaptığımız birşeyi değil de genel zamanı kapsadığı için geniş zamanda çekimlemem daha doğru olmaz mı? Çok işime yarayacak bu topik. Bir de bilginiz varsa anlatıyordu anlatmıştı tarzı birleşik fiilleri nasıl kullanmam açıklayabilir misiniz?
Düzen olmazsa çil yavrusu gibi dağılırız kızlar. Benden söylemesi.
Thanks for your help.
doğru mu kızlar?:26: taşralı ingilizcesi gibi oldu ama neyse
bitmemiş miydi? :) şarkı paylaşmışlar maşallah hemen çevirmişler demiştim ben de tamam siz devam edin ben izliyorum sizikonu sahibi; aslında bir çeviriyi bitirmeden diğerine geçmesek iyi olur:26:
sadece fikrimi belirtmek istedim
bitmemiş miydi? :) şarkı paylaşmışlar maşallah hemen çevirmişler demiştim ben de tamam siz devam edin ben izliyorum sizi
bitmemiş miydi? :) şarkı paylaşmışlar maşallah hemen çevirmişler demiştim ben de tamam siz devam edin ben izliyorum sizi
günde 5 kelime ezberlesek wonderful olur
Günlükgüneşlik bize küsme sakın, sadece fikir yürütüyoruz. Sonuçta bu konuyu açmak senin aklına geldi. Çok da iyi oldu.
O zaman tercümeyi bırakıp kelime ezberleyelim bari. Tercümeye sonra geçeriz.
Kelimeleri ben seçeyim mi?
canım anlam okunuş falan onları da verirsen ezberlerizİsterseniz bu günlük, bu kelimeleri ezberleyebiliriz: gazelle, definition, avenue, limp, fuse.
Onaylayanlar beğensin. Vatana, millete hayırlı olsun. Ben kaçtım.