- 8 Şubat 2012
- 1.015
- 1
- Konu Sahibi Gunlukguneslik
bu kelimelerden cümle türeten çıkar belkiBenim nacizane fikrim kelime değilde direk cümle olsa daha iyi olur.
Her gün bir konu olur onun üzerinde pratik yapabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kelimelerden cümle türeten çıkar belkiBenim nacizane fikrim kelime değilde direk cümle olsa daha iyi olur.
Her gün bir konu olur onun üzerinde pratik yapabiliriz
İsterseniz bu günlük, bu kelimeleri ezberleyebiliriz: gazelle, definition, avenue, limp, fuse.
Onaylayanlar beğensin. Vatana, millete hayırlı olsun. Ben kaçtım.
canım anlam okunuş falan onları da verirsen ezberleriz
why don't each of you tell us the most interesting story of your day and talk about it? I went to watch the movie "the hobbit" for example.
i didnt watch this movie too. we will watch tomorrow evening at the fox tv.izlediğimiz bir filmi de anlatabiliriz ben anlatırsam fetih 1453 anlatırım ama daha izlemedim
yazabilmem için grameri bilmem lazım fiillerin hallerini falan. bu sayfayı aslında öğrenme olarak açmıştım. yani pratik sayfası var zaten. ben her gün ne yaptıysam onu yazarım. yukarıdaki kelimeleri ezberlerim yarın. bugünümü anlatmaya çalışayım dedim ama takıldım açıkçası. yazmaya çalışacağım ama siz düzeltin:
today we i mean my husband and my boy were went breakfast. i eaten a toasted sandwich very delicious. i am very desirous. you know this cold in weather walked.
(biz yani eşim ve oğlumla bugün kahvaltıya gittik. ben çok lezzetli bir tost yedim. çok iştahlıyım. işte bu soğuk havada gezdik.)
good morning beaituful ladies! the weather is rainy today and darkness in the house. i dont like this weather but this weather useful for nature.
(günaydın güzel bayanlar! bugün hava yağmurlu ve evin içi karanlık. bu havaları sevmem ama doğa için faydalı)
yanlışlarımı düzeltebilecek olan var mı ?
canım sağolasın ben bu cümleleri aynen böyle yazsam mı acaba deftere kaydetmiş olurum sence nasıl bir yöntem izlemeliyim?ben aynı cümleleri nasıl kurardım onu yazayım istersen.
good morning beautiful ladies. It's raining today and there is darkness in the house. I don't like this kind of weather but it is good for nature.
canım sağolasın ben bu cümleleri aynen böyle yazsam mı acaba deftere kaydetmiş olurum sence nasıl bir yöntem izlemeliyim?