Friends, how are you today? How is the everything? I'm late today
yaa bu romanı yazanın yerine kendimi koyamadığım için garip garip cümleler kuruyorum..maşallah birden çok anlamı olan kelimelerde saolsunlar benim kafamı iyice karıştırıyor..
bu aralar hiç kafam çalışmıyor...allahım ne yapacağımışaşırdım iyice :senağlama:
zamanla yaparız inşallah. ben de normal kulllandığımız gibi çeviriyorum ama cümleye uymak için zamanına filan başka bi cümle kuruyorum. saçma oluyor sonuçta. anlamadım ben de bire bir uymuyor. kendi kafama göre yapsam da yanlış olacak:sm_confused::uhm:
zamanla yaparız inşallah. ben de normal kulllandığımız gibi çeviriyorum ama cümleye uymak için zamanına filan başka bi cümle kuruyorum. saçma oluyor sonuçta. anlamadım ben de bire bir uymuyor. kendi kafama göre yapsam da yanlış olacak:sm_confused::uhm:yaa bu romanı yazanın yerine kendimi koyamadığım için garip garip cümleler kuruyorum..maşallah birden çok anlamı olan kelimelerde saolsunlar benim kafamı iyice karıştırıyor..
bu aralar hiç kafam çalışmıyor...allahım ne yapacağımışaşırdım iyice :senağlama:
harikasın çoğunu doğru yapmışsın sadece biri karışmış, maşallah çok iyi :)merhabalar ;
ben geldimmmm.haftasonu kursa gittiğim için gelemiyorum ..kaç konu bitirmişsiniz bravo..
heartbroken senin başlığı olmayan hikayelerine baktım zordu baya...
ama biraz biraz denedim.sen cevapları yazdın mı bilmiyorum ama benimkileri kontrol edermisin?a.s.:1hug:
1-g , 2-c , 3-e , 4-a , 5-b , 6-h , 7-d
merhabalar ;
ben geldimmmm.haftasonu kursa gittiğim için gelemiyorum ..kaç konu bitirmişsiniz bravo..
heartbroken senin başlığı olmayan hikayelerine baktım zordu baya...
ama biraz biraz denedim.sen cevapları yazdın mı bilmiyorum ama benimkileri kontrol edermisin?a.s.:1hug:
1-g , 2-c , 3-e , 4-a , 5-b , 6-h , 7-d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?