İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
bana hiç bakmayın çömezim ben daha.inşallah ilerde.ama pratik yapmak isteyen arkadaşlar var.burdan sizleri izlicem .gösterin marifetleri bakalım.

• Konu Sahibi EU1
canım thanks four gözle beklemek neydi? jeyyarişte öyle bekliyorum:1shok:

• Konu Sahibi EU1
hi! good morning friends. ı'm coming company at nine o'clock.ı have breakfast.ı don't want to work.but ı must to work.my daughter has a pin. what are you doing?

• Konu Sahibi EU1
özellikle telaffuzları ögrenmek en azından kulak aşınalığı kazanmak için alt yazılı filmler izleyin. hatta replikleri tekrar edin çok işe yarıyor emin olun. az bişey ingilizce biliyorum.filmlerde replikleri tekrar etmekden baya kelime ögrendim ama. bide kalıcı oluyor. şiddetle tavsiye ederimyerimseniben:1rolleyes:

• Konu Sahibi EU1
biraz kolay seviyeden başlar mısınız. bunlar biraz zor

• Konu Sahibi EU1
  • Konu Sahibi EU1

you are great:))):1hug:a.s. see you later:))

bu şiiri unuttuğumu sanma uygun bi zaman bekliyordum sadece.tüm kelimeleri buldum.başta ben sana soğanı veririm kırmızı bir gül veya saten bir kalp değil diyor.sonrasını anlamadım kelimeleri bulmuş olsamda yanlız aşkı soğana benzetmiş kokusu ellerinde kalıcakmış gözyaşları olucakmış gibi bişeyler yazmış.CADIARZU

Ninacım benim örneklerime bakarmısın :asigim: anlamışmıyım
canımcım birde senin cümlenin içinde kullandıgın (HİGH )anlamı nedir??

OLUMSUZLAR
She doesn't like coffee
I don't go to school
We're don't live in istanbul
They're don't learn japan

OLUMLULAR
She likes tea
I gos to shcool
We're lives in ankara
They're learns english
SORULARIDA :uhm: YARIN PRATİK YAPICAZ ARTIK

Sila1 arkadaşım Ana Sayfaya Gelirmisin ?? Ekrana Bakma kızz a.s. Ingilizce Konuşalim Azciksüprizzzzz

Valentine by
by Carol Ann Duffy

Not a red rose or a satin heart.

I give you an onion.
It is a moon wrapped in brown paper.
It promises light
like the careful undressing of love.

Here.
It will blind you with tears
like a lover.
It will make your reflection
a wobbling photo of grief.

I am trying to be truthful.
Not a cute card or a kissogram.

I give you an onion.
Its fierce kiss will stay on your lips,
possessive and faithful
as we are,
for as long as we are.

Take it.
Its platinum loops shrink to a wedding-ring,
if you like.

Lethal.
Its scent will cling to your fingers,
cling to your knife.

BU ŞİİRDE BİR ÇOK METAFOR VE SEMBOL VARDIR. ELİMDEN GELDİĞİ KADAR AÇIKLADIM AŞAĞIDA ŞİİRİ. UMARIM SEVERSİNİZ. ÇOK İÇ ACITAN HÜZÜNLÜ BİR ŞİİR.
senağlama
ey sevgili! sana ne kırmızı bir gül ne de saten bir kalp vereceğim. sana sadece bir soğan veriyorum. kahverengi kağıda sarılı bir ay gibi. ışık vaad eden. aynı aşkın o saf, dikkatli çıplaklığı gibi.
tam burada.
aynı bir aşık gibi göz yaşlarına boğacak seni. hüznünün o sarsıcı fotoğrafını yansıması sanki.
dürüst olmaya çalışıyorum.
sana ne şirin bir kart ne de bir öpücük yolluyorum.
sana sadece bir soğan veriyorum.
onun ateşli öpücüğü dudaklarına yapışıp kalacak
sahiplenici ve sadakatli
aynı bizim gibi.

al onu.
onun platin halkaları bir alyans a dönüşecek
eğer istersen
ölümsüz.
onun kokusu parmaklarına sinecek
bıcağına sinecek..

HIGH =YUKSEK DEMEKTIR.
AMA BENIM KULLANDIGIM KELIME HIGH SCHOOL ; LISE ANLAMINA GELIR CANIM.

1.WE DON'T LIVE IN ISTANBUL
2.THEY DON'T LEARN JAPANESE
3.I GO TO SCHOOL
4.WE LIVE IN ANKARA
5.THEY LEARN ENGLISH

CANIM BUNLAR HARIC DIGERLERI DOGRU SADECE BIRKAC YERDE YANLIS YAPMISSIN. MESELA 1,2,4,5. CUMLELERDE, AREN'T ve DON'T 'U AYNI CUMLEDE BERABER KULLANAMAZSIN. OLUMSUZ CUNLE YAPARKEN EGER CUMLEDE VERB (FIIL) VARSA DON'T YADA DOESN'T KULLANIRSIN.

3. CUMLEDEKI YANLIS ISE 'S' TAKISI SADECE HE,SHE VE IT DE KULLANILIR. AMA DIGERLERI MUKEMMEL. BU KURALLARI OGRENDIKTEN SONRA GERISI GELIR CANIM.

AM NOT, AREN'T, ISN'T ORNEKLERI
I'M NOT 50 YEARS OLD.
YOU AREN'T UGLY.
SHE ISN'T MY SISTER.
THEY AREN'T BEST FRIENDS

GOOD LUCK (IYI SANSLAR)!!!

Ingilizce sinifinin bayanlariii , gunluk dilde gerekli olan kisa cumleleri cevirileri ile yazsaniz da biz de ogrensek olmaz mi ?

Biraz zor olacak sizler icin ama lutfen a.s.

english adlı başlıkta bir sürü cümle var. sanıyorum işini görür. istersen o konuya bir bak canıma.s.:1hug:

Hi heartbroken you from live in Ankara very lovely, girl you years old ?yerimseniben

Açılımı::) Sende ankaradasın demek istedim, ama oldumu sanki birşeyler eksik gibiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…