- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
TEZ GELSIN BEBISLERIMIZ.GEL ARTIK ANESININ GUZELI.![]()
inşallahhh annemm arkadaşına söylee seva teyzenle biz sizi cookk özledikk artıkk cıkınnnnnnn gelinnnnnn beeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEZ GELSIN BEBISLERIMIZ.GEL ARTIK ANESININ GUZELI.![]()
inşallahhh annemm arkadaşına söylee seva teyzenle biz sizi cookk özledikk artıkk cıkınnnnnnn gelinnnnnn beeee![]()
EVET YA DUYUN SESIMIZI.YORULDUK ARTIK.BEBEKLERIMIZ.![]()
EVET YA DUYUN SESIMIZI.YORULDUK ARTIK.BEBEKLERIMIZ.![]()
inşallahh annem;ilk trene binin bakalımm haydeeee![]()
![]()
inşallahh annem;ilk trene binin bakalımm haydeeee![]()
![]()
INSALAH YA RABIM TEZ ZAMANDA NASIB ET.![]()
INSALAH YA RABIM TEZ ZAMANDA NASIB ET.![]()
inşallahhhhhhhhhh annemmm duyyy artıkkk sıpaaa gelll dövcemm seni neden beklettin diyee sıpaaaaa![]()
![]()
inşallahhhhhhhhhh annemmm duyyy artıkkk sıpaaa gelll dövcemm seni neden beklettin diyee sıpaaaaa![]()
![]()
AY CANIM![]()
bebeğimm gell artıkk annemmmm![]()
![]()
![]()
bebeğin gelmediyse ben geldim canımmHayırlı akşamlar cümleten
![]()
hayırlı aksamlar canım nasılsın bakıyım.![]()
ınsalah canım![]()
bebeğin gelmediyse ben geldim canımmhayırlı akşamlar cümleten
![]()
hayırlı aksamlar canım nasılsın bakıyım.![]()
aaaa hosgeldinnn canımmm,insallahh bebeklerimiz de senin gibi bekletmezz bizleriii emiiii![]()
![]()
![]()
sağolasın canım çok şükür iyiym sen napıyorsun nasıl gidiyor ben dört gözle adet olmayı bekliyorum yaa doktor için sizler naptınız doktor işini inşallah benimde tutar aşılamam yaa dua edin nolurr![]()
sende saqol canım ıyım.ınsalah tutur aslaman canım.dua edecem sende hamıs kalasın ınsalah
ayyy inşallah inşallah![]()
sende saqol canım ıyım.ınsalah tutur aslaman canım.dua edecem sende hamıs kalasın ınsalah
inşallah bacım yaa hepimiz o güzel haberleri verebiliriz inşallah burdan yaa rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah![]()
ayyy insallahhh canommm sen asılama mı oldunnnnn ?
yok canım benim daha olmadım bu ay yapılacak iki üç güne kadar adet olacam olunca gidecem doktora adet olunca gel dedi doktorum sanırım ilaç falan verecek hemen yapmıyorlar dimi aşılamayı![]()