infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insalah canim benim pek sansim yok.sizin hamilelik haberiniz beni cok mutlu eder canlarim.:KK16::KK49::KK49::KK49:

çok şükür diyelim canım hamdolsun her halimize :KK52:

olmus cnm ben olmadım daha bat 17 sı cok heyecanlıyımm ama hıc umutlu deılım kasık agrılarım varrrrr :KK14:

Ayyyy inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip olur anne olmak:KK16::KK16::KK16:
Pes peşe inşallahh hamile kalacağız inanıyorum olacak:KK54::KK52::KK54:

Rabbim Her zaman hayırlı olsun istiyorumm inşallah bizimde bebeklerimiz olacak hayırlısı olsun diye dua edeceğiz inşallahh hamile kalacağız:KK16::KK16:

benimle aynı dertte olanlar buyrunnn :KK55::KK55::KK55:
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh :KK16::KK16::KK16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :KK49::KK49::KK49: :KK55::KK55::KK55:

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah bizlerin de evlatları olur:KK16::KK16::KK16: aminnnn aminnnn

güneşli,sıcacık bir antalyadan herkeslere selamm olsunn :KK3:

anladım cnm genede varmış ya bu bile güzel sizin adınıza biz bi tanenin peşindeyiz yıllarca:KK1:
ama evet değerlerin inip çıkması da zordur
inşlh bu testte yükselir değerleriniz dualarım da olacaksın :KK34:

ewet cnm çok şükürr ..RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALAH...

kızlarr kür falan deniyor musunuz?
Paylasır mısınız bizlerlee :KK16:

CANM BİZ KÇİ BOYNUZU KÜRÜ DENEDİK AYRICA PEKMEZİNİ DE YEDİ EŞİM..
BİRDE 1 AY BOYUNCA İNCİR KÜRÜ VE ZEYTİNYAĞINDA BKLETİLMİŞ İNCİR YEDİ.. 10 GÜNDÜR BİŞEY DENEMİYORUZZ ...
SİZ...

ewet cnm çok şükürr ..RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALAH...

CANM BİZ KÇİ BOYNUZU KÜRÜ DENEDİK AYRICA PEKMEZİNİ DE YEDİ EŞİM..
BİRDE 1 AY BOYUNCA İNCİR KÜRÜ VE ZEYTİNYAĞINDA BKLETİLMİŞ İNCİR YEDİ.. 10 GÜNDÜR BİŞEY DENEMİYORUZZ ...
SİZ...

anladımm cnm,bende keciboynuzu içiriyordum 1haftadır bıraktım.
Hicbirsey yapmıyorum,artık sıkıldım,olursa olur,olmazsa napayım cok yoruldummm :KK43:

Rabbim Her zaman hayırlı olsun istiyorumm inşallah bizimde bebeklerimiz olacak hayırlısı olsun diye dua edeceğiz inşallahh hamile kalacağız:KK16::KK16:

slm şekerler ne yaparsınız bakim nasılsınızz ben eşimle birz dolaştık parka gittik güzel güneşli bir hafta sonu geçirelim dedik daha yeni geldik eve bir gireyim neler var neler yok dedimm eee yokmu güzel haberler :KK49::KK49:

X