- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
beklemedeyiz takipteyiz elbet gelecek o güzel haberler bakalım ne zmaninsallah alırız tatlım yaaaaaaaaa
bi bomba patlatalım bu topikte hamiş bombaları inşlhhhhhhhh
sen nasılsın bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemedeyiz takipteyiz elbet gelecek o güzel haberler bakalım ne zmaninsallah alırız tatlım yaaaaaaaaa
beklemedeyiz takipteyiz elbet gelecek o güzel haberler bakalım ne zman
bi bomba patlatalım bu topikte hamiş bombaları inşlhhhhhhhh
sen nasılsın bu arada
bende iim cnm sınav sonuçlarımın açıklanmasını bekliyorumayyy inşallahhhhhh hamiş patlaması yaşarız emiiiiiiiii
iyiyim cnm kahwemi aldım oturuyorum,sen nasılsınnn
bende iim cnm sınav sonuçlarımın açıklanmasını bekliyorum
ben kahvemi şimdi bitirdim ara öğünümle birlikte
eşim fish testti yaptırdı onun sonucu çıkıcak bugün yarın beklemedeyim ardından martın ilk haftası gidip bi sperm testi vericek yani bu aralar melankoliyim
ayy inşallah bacım yaa emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah bizim yerimizede eğlen bakalım iyi oyna
ahhh nerdeee hala bekliyoruz hala bekliyoruzzz...10 gün sonra test yapacak eşim...ona göre bir hal çaresine bakacaz artıkk ...
RABBİM ÇIRPINIŞLRIMIZI BOŞAçıkarmasın.nişallah...
sende ne var n yok canm ...
slm kızlar beb geldiiiimmm naptınız bakimm ben temizlik yaptım anca işim bittii nasılsınızzİnşallah kızlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah peş peşe inşallahh hamile kalacağız inanıyorum olacak
slm kızlar beb geldiiiimmm naptınız bakimm ben temizlik yaptım anca işim bittii nasılsınızz
hosgeldin bebisim,oohh miss ellerine saglık .
bizler iyiyiz sen nasılsın bakalımm cancazım
çok şükür bende iyiym canımm yoruldum sabahtan beri sizlerle konuşup yorgunluğumu atayım dedimm
nee iyi ettinn yavrummmmm hosgeldinnnn sefa getirdinnnnnn balımmmmmmm
benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
sağolasın şekerimm
Merhaba çok güzel dualar paylaşmışsın daha yeni takip etmeye başladım.Arkadaş olarak ekleme nasıl yapılıyor yardımcı olurmusun birde sizde sorun tam olarak neydi.
hosgeldinnnnnnnn kartanesikar canımm,dua eder dua beklerimm
sen sor ben söyleyeyim cnm dilim döndüğünce yardım edeyimmmm
kac yasındasın,kac yıllık evlisinnnn
Hoşbulduk canım haziranda 4 sene olcak evleneli 25 yaşındayım 2 senedir çocuk düşünüyoruz 1 sene boyunca nasılsa olur diye doktora gitmedik sonrasında ben gittin doktora herşey normal dendi eşimin ürolojiye gitmesini söyledi doktor gitti ve sonuç çok kötüazosperm çıktı eşimde
slm kızlar beb geldiiiimmm naptınız bakimm ben temizlik yaptım anca işim bittii nasılsınızz
hoş geldin tatlımm....
sevva cnmm sende hosgelşdinnn cnmmmm :
bende 23 yasımdayım cnm 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebiş istiyoruz
bizimde herseyy normal ama olmadıı :26: :26: keciboynuzu yada ilaç deniyo musun cnmm
hoş bulduk CANM...KIZLAR GELİŞME YOK MU SİZLERDE NE DURUMDASINIZ..
şu anda egede sebebi ne onu araştırıyorlar y kromozom sonucumuzda mikrodelasyon saptanmadı.
periferik kan tahlili istediler sonucu nu buhafta alacağız. Doktorlar da ona göre bir tedaviye başlıyacak sanırım. Şu anda eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum.