infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insallah alırız tatlım yaaaaaaaaa :KK52::KK52:
beklemedeyiz takipteyiz elbet gelecek o güzel haberler bakalım ne zman:KK52::KK52:
bi bomba patlatalım bu topikte hamiş bombaları inşlhhhhhhhh:KK49::KK49::KK9::KK9:
sen nasılsın bu arada:KK34:

beklemedeyiz takipteyiz elbet gelecek o güzel haberler bakalım ne zman:KK52::KK52:
bi bomba patlatalım bu topikte hamiş bombaları inşlhhhhhhhh:KK49::KK49::KK9::KK9:
sen nasılsın bu arada:KK34:

ayyy inşallahhhhhh hamiş patlaması yaşarız emiiiiiiiii :KK52::KK52::KK16:
iyiyim cnm kahwemi aldım oturuyorum,sen nasılsınnn :nazar::nazar:

ayyy inşallahhhhhh hamiş patlaması yaşarız emiiiiiiiii :KK52::KK52::KK16:
iyiyim cnm kahwemi aldım oturuyorum,sen nasılsınnn :nazar::nazar:
bende iim cnm sınav sonuçlarımın açıklanmasını bekliyorum
ben kahvemi şimdi bitirdim ara öğünümle birlikte:KK34:
eşim fish testti yaptırdı onun sonucu çıkıcak bugün yarın beklemedeyim ardından martın ilk haftası gidip bi sperm testi vericek yani bu aralar melankoliyim:KK37:

bende iim cnm sınav sonuçlarımın açıklanmasını bekliyorum
ben kahvemi şimdi bitirdim ara öğünümle birlikte:KK34:
eşim fish testti yaptırdı onun sonucu çıkıcak bugün yarın beklemedeyim ardından martın ilk haftası gidip bi sperm testi vericek yani bu aralar melankoliyim:KK37:

oohh afiyetler olsun cnmmmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
haydii hayırlı sonuclar all canım ,insallahhh bu ay hamis alırızzzz :KK9::KK9:

ayy inşallah bacım yaa emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah bizim yerimizede eğlen bakalım iyi oyna :KK54::KK54:

ahhh nerdeee hala bekliyoruz hala bekliyoruzzz...10 gün sonra test yapacak eşim...ona göre bir hal çaresine bakacaz artıkk ...

RABBİM ÇIRPINIŞLRIMIZI BOŞAçıkarmasın.nişallah...
sende ne var n yok canm ...

İnşallah kızlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah peş peşe inşallahh hamile kalacağız inanıyorum olacak:KK52::KK52::KK52: :KK16::KK16::KK16::KK16:
slm kızlar beb geldiiiimmm naptınız bakimm ben temizlik yaptım anca işim bittii nasılsınızz :KK54::KK54:

Merhaba çok güzel dualar paylaşmışsın daha yeni takip etmeye başladım.Arkadaş olarak ekleme nasıl yapılıyor yardımcı olurmusun birde sizde sorun tam olarak neydi.

hosgeldinnnnnnnn kartanesikar canımm,dua eder dua beklerimm :KK16::KK16:
sen sor ben söyleyeyim cnm dilim döndüğünce yardım edeyimmmm
:KK54::KK54:
kac yasındasın,kac yıllık evlisinnnn :KK36::KK36::KK36:

hosgeldinnnnnnnn kartanesikar canımm,dua eder dua beklerimm :KK16::KK16:
sen sor ben söyleyeyim cnm dilim döndüğünce yardım edeyimmmm
:KK54::KK54:
kac yasındasın,kac yıllık evlisinnnn :KK36::KK36::KK36:

Hoşbulduk canım haziranda 4 sene olcak evleneli 25 yaşındayım 2 senedir çocuk düşünüyoruz 1 sene boyunca nasılsa olur diye doktora gitmedik sonrasında ben gittin doktora herşey normal dendi eşimin ürolojiye gitmesini söyledi doktor gitti ve sonuç çok kötü:KK43:azosperm çıktı eşimde :KK43:

Hoşbulduk canım haziranda 4 sene olcak evleneli 25 yaşındayım 2 senedir çocuk düşünüyoruz 1 sene boyunca nasılsa olur diye doktora gitmedik sonrasında ben gittin doktora herşey normal dendi eşimin ürolojiye gitmesini söyledi doktor gitti ve sonuç çok kötü:KK43:azosperm çıktı eşimde :KK43:

bende 23 yasımdayım cnm 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebiş istiyoruz
:emir_bebek::emir_bebek:
bizimde herseyy normal ama olmadıı :26: :26: keciboynuzu yada ilaç deniyo musun cnmm :KK16::KK16:

bende 23 yasımdayım cnm 3 yıllık evliyiz 1 yıldır bebiş istiyoruz
:emir_bebek::emir_bebek:
bizimde herseyy normal ama olmadıı :26: :26: keciboynuzu yada ilaç deniyo musun cnmm :KK16::KK16:

şu anda egede sebebi ne onu araştırıyorlar y kromozom sonucumuzda mikrodelasyon saptanmadı.
periferik kan tahlili istediler sonucu nu buhafta alacağız. Doktorlar da ona göre bir tedaviye başlıyacak sanırım. Şu anda eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum.:KK43:

hoş bulduk CANM...KIZLAR GELİŞME YOK MU SİZLERDE NE DURUMDASINIZ..

şu anda egede sebebi ne onu araştırıyorlar y kromozom sonucumuzda mikrodelasyon saptanmadı.
periferik kan tahlili istediler sonucu nu buhafta alacağız. Doktorlar da ona göre bir tedaviye başlıyacak sanırım. Şu anda eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum.:KK43:

delinefsim tık yoookk :KK9::KK9:
kartanesikar ins.hayırlı sonuclar alırsın cnm :KK16::KK16:
insallahh pespese hamis kalırız emiiiiiiii :KK52::KK52:

X