- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
TEZ GELSIN BEBISLERIMIZ.GEL ARTIK ANESININ GUZELI.
inşallahhh annemm arkadaşına söylee seva teyzenle biz sizi cookk özledikk artıkk cıkınnnnnnn gelinnnnnn beeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TEZ GELSIN BEBISLERIMIZ.GEL ARTIK ANESININ GUZELI.
inşallahhh annemm arkadaşına söylee seva teyzenle biz sizi cookk özledikk artıkk cıkınnnnnnn gelinnnnnn beeee
EVET YA DUYUN SESIMIZI.YORULDUK ARTIK.BEBEKLERIMIZ.
EVET YA DUYUN SESIMIZI.YORULDUK ARTIK.BEBEKLERIMIZ.
inşallahh annem;ilk trene binin bakalımm haydeeee
inşallahh annem;ilk trene binin bakalımm haydeeee
INSALAH YA RABIM TEZ ZAMANDA NASIB ET.
INSALAH YA RABIM TEZ ZAMANDA NASIB ET.
inşallahhhhhhhhhh annemmm duyyy artıkkk sıpaaa gelll dövcemm seni neden beklettin diyee sıpaaaaa
inşallahhhhhhhhhh annemmm duyyy artıkkk sıpaaa gelll dövcemm seni neden beklettin diyee sıpaaaaa
AY CANIM
bebeğimm gell artıkk annemmmm
bebeğimm gell artıkk annemmmm
bebeğin gelmediyse ben geldim canımm Hayırlı akşamlar cümleten
hayırlı aksamlar canım nasılsın bakıyım.
ınsalah canım
bebeğin gelmediyse ben geldim canımm hayırlı akşamlar cümleten
hayırlı aksamlar canım nasılsın bakıyım.
aaaa hosgeldinnn canımmm,insallahh bebeklerimiz de senin gibi bekletmezz bizleriii emiiii
sağolasın canım çok şükür iyiym sen napıyorsun nasıl gidiyor ben dört gözle adet olmayı bekliyorum yaa doktor için sizler naptınız doktor işini inşallah benimde tutar aşılamam yaa dua edin nolurr
sende saqol canım ıyım.ınsalah tutur aslaman canım.dua edecem sende hamıs kalasın ınsalah
ayyy inşallah inşallah
sende saqol canım ıyım.ınsalah tutur aslaman canım.dua edecem sende hamıs kalasın ınsalah
inşallah bacım yaa hepimiz o güzel haberleri verebiliriz inşallah burdan yaa rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
ayyy insallahhh canommm sen asılama mı oldunnnnn ?
yok canım benim daha olmadım bu ay yapılacak iki üç güne kadar adet olacam olunca gidecem doktora adet olunca gel dedi doktorum sanırım ilaç falan verecek hemen yapmıyorlar dimi aşılamayı