infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hayırlı aksamlar canım nasılsın bakıyım.:KK9:

sağolasın canım çok şükür iyiym sen napıyorsun nasıl gidiyor ben dört gözle adet olmayı bekliyorum yaa doktor için sizler naptınız doktor işini inşallah benimde tutar aşılamam yaa dua edin nolurr :KK31::KK31::KK31:

sağolasın canım çok şükür iyiym sen napıyorsun nasıl gidiyor ben dört gözle adet olmayı bekliyorum yaa doktor için sizler naptınız doktor işini inşallah benimde tutar aşılamam yaa dua edin nolurr :KK31::KK31::KK31:

sende saqol canım ıyım.ınsalah tutur aslaman canım.dua edecem sende hamıs kalasın ınsalah

yok canım benim daha olmadım bu ay yapılacak iki üç güne kadar adet olacam olunca gidecem doktora adet olunca gel dedi doktorum sanırım ilaç falan verecek hemen yapmıyorlar dimi aşılamayı :KK28:

ayyy haydi hayırlısıyla ins.seninki tutar cnm.
Yumurtalık takibi yapıyodu bana,klomen&catlatma iğnesi en son 36 saat sonra asılama oldum.
Malesefff tutmadııı,insallahh seninkiii tutarrr da bizlere ümittt olursunn cnmmmmm :KK16: :KK16:
senin eşinin değerler normal mi cnmmm ? Haydi tedavin hayırlııı ugurlu olsunnnnnnnn :KK54: :KK54:

kızlarrr siz sohbetee devam edin,ben düğüne gitcem arkadasımınnn :KK4: :KK4: :KK4:

X