infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ayyy haydi hayırlısıyla ins.seninki tutar cnm.
Yumurtalık takibi yapıyodu bana,klomen&catlatma iğnesi en son 36 saat sonra asılama oldum.
Malesefff tutmadııı,insallahh seninkiii tutarrr da bizlere ümittt olursunn cnmmmmm :KK16: :KK16:
senin eşinin değerler normal mi cnmmm ? Haydi tedavin hayırlııı ugurlu olsunnnnnnnn :KK54: :KK54:

kızlarrr siz sohbetee devam edin,ben düğüne gitcem arkadasımınnn :KK4: :KK4: :KK4:

ayy inşallah bacım yaa emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah bizim yerimizede eğlen bakalım iyi oyna :KK54::KK54:

ayyy haydi hayırlısıyla ins.seninki tutar cnm.
Yumurtalık takibi yapıyodu bana,klomen&catlatma iğnesi en son 36 saat sonra asılama oldum.
Malesefff tutmadııı,insallahh seninkiii tutarrr da bizlere ümittt olursunn cnmmmmm :KK16: :KK16:
senin eşinin değerler normal mi cnmmm ? Haydi tedavin hayırlııı ugurlu olsunnnnnnnn :KK54: :KK54:

canımcım dun bırıyle tanıstım o da asılamayla evlat sahıbı olmus hemde 1 deıl 2 deıl tam 3. denemesınde tutmus doktor bıle beklemıormus olmas dıye dusunuyorlarmıs olmus cnm hersey allahtann sen daha 1 .ya du bakalım hemen tutacak dıye bvırsey yookkk kiii :KK34::KK34::KK34:

canımcım dun bırıyle tanıstım o da asılamayla evlat sahıbı olmus hemde 1 deıl 2 deıl tam 3. denemesınde tutmus doktor bıle beklemıormus olmas dıye dusunuyorlarmıs olmus cnm hersey allahtann sen daha 1 .ya du bakalım hemen tutacak dıye bvırsey yookkk kiii :KK34::KK34::KK34:

İnşallah balım ya amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin bizlere anne olmayı:KK16::KK16:

aynen öyle canım benimde çok yakın arkadaşımın sekiz yıl çocuğu olmadı sonrasında aşılama yaptırdı ve onunda ilk aşılamasında tuttu herşey Rabbimin elinde o verdikten sonra herşekilde gelir o bebişler inşallah Rabbim çok fazla bekletmesin inşallahh hayırlısından evlat sahibi olalım bizlerde inşallah...

aynen öyle canım benimde çok yakın arkadaşımın sekiz yıl çocuğu olmadı sonrasında aşılama yaptırdı ve onunda ilk aşılamasında tuttu herşey rabbimin elinde o verdikten sonra herşekilde gelir o bebişler inşallah rabbim çok fazla bekletmesin inşallahh hayırlısından evlat sahibi olalım bizlerde inşallah...

ınsalah hayrlısıyla bızlerınde olur canım:KK16:

delinefsim napıyorsun canım sende yokmu hiç güzel haberler :KK31::KK31:

ahhh nerdeee hala bekliyoruz hala bekliyoruzzz...10 gün sonra test yapacak eşim...ona göre bir hal çaresine bakacaz artıkk ...

RABBİM ÇIRPINIŞLRIMIZI BOŞAçıkarmasın.nişallah...
sende ne var n yok canm ...

ınsalah hayrlısıyla bızlerınde olur canım:KK16:

aynen öyle canım benimde çok yakın arkadaşımın sekiz yıl çocuğu olmadı sonrasında aşılama yaptırdı ve onunda ilk aşılamasında tuttu herşey Rabbimin elinde o verdikten sonra herşekilde gelir o bebişler inşallah Rabbim çok fazla bekletmesin inşallahh hayırlısından evlat sahibi olalım bizlerde inşallah...

ahhh nerdeee hala bekliyoruz hala bekliyoruzzz...10 gün sonra test yapacak eşim...ona göre bir hal çaresine bakacaz artıkk ...

RABBİM ÇIRPINIŞLRIMIZI BOŞAçıkarmasın.nişallah...
sende ne var n yok canm ...

İnşallah kızlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah peş peşe inşallahh hamile kalacağız inanıyorum olacak:KK52::KK52::KK52: :KK16::KK16::KK16::KK16:

herkese günaydın yeni haftadan güzel haberler almak dileğiyle...:KK16::KK16::KK16:

günaydınnn kızlarrrrr :KK3: :KK3: :KK3:
güneşli sıcacık antalyadan herkeslere selammmm :KK36: :KK36: :KK36:

X