infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

inşallah tutar canım benimde bu ay aşılamam var Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh...
canım aşılama olacağı zaman bol bol dua et ama aşılama şansı %20 bunu da unutma..kendini her iki durumada hazırla bende öyle yapıcam..çünkü daha fazla üzülmek istemiyorum..
insallah asılaman tutar cnm ya.benim ilk asılamamdı 23 ocakta. tutmadı adet oldum

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tekrar aşılama düşünüyor musun..

şimdilik ara verdim cnm cok yıkıldım,üzüldüm ..
maddi & manewi cookk yoruldummm
zaman ne gösterir bilinmez,ins.olur bizlerinde

:82::82::82::82::82::82::13::13::13::13::121::121::121::121::119::119::119::119::116::116::116::132::132::132::132::125::125::125::125::126::126::126::126::126::128::128::128::128::129::129::129::129::132::132::132::132:

aynen bacım biliyorumm bilmez olurmuyum hiçç sadece o gün için değil her zaman dua ediyorum bol bol kuran okuyorum grisi Rabbimin bileceği biz ona sığındık açtık ellerimizi hayırlısıyla elbet bizimde olur inallahh :26:

Infertiliteyi yendim hamileyim! Diye başlık atmistim kisa sure once maalesef düşük yaptm.kisa sure gebelik forumunda takilirken yine bu foruma döndüm. ..burda sizlern çabasıni mucadelesini gorunce pes etmk yok diyorum biraz toparlanip başlicam yine kosturmaya.insallh hep birlkte bu forumdan gebelik forumuna transfer olurz orda konusurz...allh emeklermizi gobeklerimizi boş birakmasin..

insallah bizde oluruz anne.
inşallah canım..
aminnnnnn insallah kızlar asılamanız tutar
benim tutmadı cok yıkıldım
kendini daha fazla yıpratma bi tanem bunlar allahın takdiriyle olan şeyler..bu forumda oyle mucizeler okuduk ki tıbbın asla olmaz dediğine rabbim mucizesini gönderiyor..rabbimiz için zor olan hiçbirşey yok..yeter ki biz allahtan iztemekten ve sabretmekten vazgeçmeyelim..
:)))))) amanaann bu gidişle zor gibi geliyor bana yaaaa

:))) inşallah öyle olmaz yaa...ben bekarkende çocukları çok severdim..halamlar filan bebeklerini getirmeye korkarlardı çok hırpalıyorum diye :))bende evlenince hemen bebek yapacam derdim ama hep korkardım rabbim çok istediğim şeyle beni imtihan edecek diye..ama hamdolsun hiç isyan etmedim..bebeklerine alışveriş yapanlara özenip doğmamış bebeğime kıyafet alacak kadar da çılgınlık yaptım..içim bazen öyle doluyordu ki o kıyafetleri koklayıp ağlıyordum ve diyordum ki rabbim biliyorum sen onu bana nasip edeceksin..bazen imkansız gibi görünsede rabbimin kudretine sığınıyorum..

bu sebeble ÜMİTSİZLİK YOK kızlar..o bebekler birgün bizimde göbüşlerimize gelecek..

:82::82::82::82::82::82::13::13::13::13::121::121::121::121::119::119::119::119::116::116::116::132::132::132::132::125::125::125::125::126::126::126::126::126::128::128::128::128::129::129::129::129::132::132::132::132:

gecmis olsun cnm ins.kısmet olur bizlere de

insallah daha burdan hamilelik haberi veririz.amin ya

ilahi sen yaaa çok yaşa emii sloganını sevsinler senin

insalahh rabbim nasip eder bizlere de nasip eder annelik duygusunuuu

şimdilik ara verdim cnm cok yıkıldım,üzüldüm ..
maddi & manewi cookk yoruldummm
zaman ne gösterir bilinmez,ins.olur bizlerinde
malesef ki yıpratıcı bir sürec..bunlarla uğraşmak yetmiyormuş gibi eşim memurluktan istifa etti..buna ragmen pes etmedik..özelde yapacaktım aşılamayı öyle olunca uludağ üniversitesine geçiş yaptım..inşallah hayırla sonuçlanır..

allah kabul etsin cnm..amin..
konunu okumuştum ve çok sevinmiştim umut oldun yani..ama şunu unutma ki demek ki sağlıklı bir gebelik değildi ki düşükle sonuçlandı..ve hamile kalabildiğini anlamış oldun..2. defa hamile kalıp kucağınada alacaksın inşallah..

Ben de zekeriya peygamberin evlat duasini paylasayim.bilen bilir hz zekeriya ve karisi cok yaslanmisken evlat sahibi oldular bu duayi okumuş allah onlara hz yakup u vermistr."REBBİ LA TEZERNA FERDEN VE ENTE HAYRUN VARİSUN" gunde bir tesbih cekelm inşallah kabul olur...

bende baskent üniversitesinde yaptırdım özelde .. giden paralar cabası ..
Cektiklerimiz yorucu sürec evet haklısın,nasip degilmis bana henüz.. ins.senin bebegin tutunur tatlım ..
bolbol portakal,limon ye iç canım .. dinlen dikkat et kendine asılama sürecinde istirahat et ins. kısmett

canim benim uzulme sen bu gunlerde gelib kecer bizde kavusurus bebislere

inşallahh bizlere de kısmet olurrrrrrrrrrrr

evet canım bu duanın bizlerede faydası olacak inşallah herşey dua üstüne ben bu duanın tamamını okuyorum meryem suresi ayrıca sanırım şaşırdın canım Zekeriyya aleyhiselamın oğlu hz yakup değil hazreti yahyadır belirtmek istedim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…