evett canımm 3yıllık evli olunca çevre baskısı malum..
2yıl biz istemedik,simdide bebis bizi istemiyor,ben cookk üzülüyorum..
inanır mısın saclarım bembeyaz oldu bu yastaa
kıyamam:26:
bu kadar kafana takma..belkide taktığın için olmuyor..:26:
ben soranlara biz istiyoruz rabbim ne zaman nasip ederse diyorum..
bana artık hanginizden olmuyor diye soruyolar
yaslı teyzeler nasıl yapacagımı tarif ederken utanmıyolar.
Rabbim insallah bizlere de nasip eder bu duyguyuu
doktor stres,radyasyon ve yediklerimizden dolayı cagımızın problemi diyor.
3 çiftten 2si cocugum olmuyor diye geliyor,bi cogunda sorunda yok diyor.
hey Allahım yaa ben iyi biliyorum teyze de ..
inşallah canım
benim bir doktorum var yanına otur 5dk normal yumurtalıklara felan bakıyoır işte onlardan bahsediyor 25 dk ne yemem gerektiğini ilk gittiğim ay hepsini uyguladım hamile kaldım
aaaa sen hamileee misinn tatlımmmm ?
yok canım düştü sonra değilim şuanda :26:
herkese merhaba inşlh burda ki herkes infertilite yi yener
geçenlerde okuduğum bir yazı hüngün hüngür ağlattı beni ...halimize ne kadar şükretsk azdır eğer okumak istersen özelden mesaj atayım.
hoşbulduk cnm iim sağol sen nasılsın sizde sperm var galiba dimimerhaba canımm hosgeldinn tatlım,nasılsınnnn.. insallah rabbim dualarımızı kabull eylerrr...
Kac yasındasın?kacc yıllıkk evlisinnnn tatlımmmm
elbette halimizee şükür,rabbimden gelen herseyee hamdolsunn...
At bakalım cnm neymiş o,ders verici birsey anladığım kadarıylaa
kür falan uyguluyo musun canımm senn?bana fikir versen faydası varmı?
herkese merhaba inşlh burda ki herkes infertilite yi yener
merhaba canımm...7.5 yıl az bir süre değil ama sonucuna sperm çıkışı olmasına sevindim...inşallah hayırlı ile mart ayınd ayapacağınız teste tekrar çıkış olur ve tüp bebeği yaparsın olumlu sonuçlar alırsın inşallah...RABBİM YARDIMICINIZ OLSUNN...HİÇ KİMSEYİ BEBEK HASRETİ İLE YAŞATMASIN...ben 7,5 yıllık evliyim ben 32 yaşındayım
eşimin azosperm hastası olduğunu evliliğimiizn ilk aylarında öğrendik ve hemen eşim üroloji dr.una gitti bizden genetik testler istedi genetik problemi yok çok şükür eşimde azosperm hastası olmasının en önemli sebebi çocukken ateşli kabakulak geçirmesiymiş zaten kayınv. çok ağır geçirdi demişti
hiçbişey bilmeden ameliyat oldu tese sonuç 0 ardından kaan hoca da tedavi oldu sonuç alamayınca emre bakırcıoğlunda micro tese oldu sonuç gene kocaman bir 0
biz yıllarca ot senin bu ilaç benim kullandık durduk ve eşim eni bi hoca da tedaviye başladı ve eşimde varikosel olduğu anlaşıldı eşim geçen sene ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ardından hocamızın verdiği tedaviyi uyguladık ve 3 ay sonra sperm testi verdiğimizde eşimde 1 milyon yuvarlak hücre çıktınasıl sevindik anlatamam hücre bile bizim için bulunmaz bişeydi.ardından bi 3 ay daha tedavi süreci oldu ve 6. cı ayın sonunda sperm testtinde hamdolsun ki 6 tane sperm bulundu uçtuk,çoştuuk,bağırdık,çağırdık,eşimle hüngür hüngür ağladık ve şimdi tedavi sürecimiz devam ediyor eşim en son testtinde 3 tane gene çıktı ama dondurulamadı. şimdi mart ın ilk haftası bi tüp bebek merkezine gidip vericek testti gene çıkış olursa yeteri, kadar dondurulup bende hemen tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum...şimdi beklemedeyim inşlhh bende tüp bebek denemesi yapabilirim
yılalrca bu günleri görürmüyüm diye bekleyip durdum tam artık yok bundan sonra hi,ç bişey olmaz derken mevlam bi kapı daha actı bize darısı benim gibi sperm bekleyenlere de olsun inşlhhh..........
merhaba cnm aminnnnn cümlemize demerhaba canımm...7.5 yıl az bir süre değil ama sonucuna sperm çıkışı olmasına sevindim...inşallah hayırlı ile mart ayınd ayapacağınız teste tekrar çıkış olur ve tüp bebeği yaparsın olumlu sonuçlar alırsın inşallah...RABBİM YARDIMICINIZ OLSUNN...HİÇ KİMSEYİ BEBEK HASRETİ İLE YAŞATMASIN...
ben 7,5 yıllık evliyim ben 32 yaşındayım
eşimin azosperm hastası olduğunu evliliğimiizn ilk aylarında öğrendik ve hemen eşim üroloji dr.una gitti bizden genetik testler istedi genetik problemi yok çok şükür eşimde azosperm hastası olmasının en önemli sebebi çocukken ateşli kabakulak geçirmesiymiş zaten kayınv. çok ağır geçirdi demişti
hiçbişey bilmeden ameliyat oldu tese sonuç 0 ardından kaan hoca da tedavi oldu sonuç alamayınca emre bakırcıoğlunda micro tese oldu sonuç gene kocaman bir 0
biz yıllarca ot senin bu ilaç benim kullandık durduk ve eşim eni bi hoca da tedaviye başladı ve eşimde varikosel olduğu anlaşıldı eşim geçen sene ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ardından hocamızın verdiği tedaviyi uyguladık ve 3 ay sonra sperm testi verdiğimizde eşimde 1 milyon yuvarlak hücre çıktınasıl sevindik anlatamam hücre bile bizim için bulunmaz bişeydi.ardından bi 3 ay daha tedavi süreci oldu ve 6. cı ayın sonunda sperm testtinde hamdolsun ki 6 tane sperm bulundu uçtuk,çoştuuk,bağırdık,çağırdık,eşimle hüngür hüngür ağladık ve şimdi tedavi sürecimiz devam ediyor eşim en son testtinde 3 tane gene çıktı ama dondurulamadı. şimdi mart ın ilk haftası bi tüp bebek merkezine gidip vericek testti gene çıkış olursa yeteri, kadar dondurulup bende hemen tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum...şimdi beklemedeyim inşlhh bende tüp bebek denemesi yapabilirim
yılalrca bu günleri görürmüyüm diye bekleyip durdum tam artık yok bundan sonra hi,ç bişey olmaz derken mevlam bi kapı daha actı bize darısı benim gibi sperm bekleyenlere de olsun inşlhhh..........
merhabaa kızlarrr....eses07 canm topiğin hayırlı olsunnn...yazdığın güzel dular için ALLAH RAZI OLSUNN...RABBBİM HEPİMİZE EN KISA ZAMNDA BEBEK NASİP EDR İNŞALLAH
bende memnun oldum güzelim.memnun oldum ..
Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder canım..
sayı 0 olduğu haldemi yükselmeye başladı doktorunuz kimdii-?
bi tanıdığımızında aynı problemeleri varda vbelki tavsiye ederim diye düşündüm..:26: