hoşbulduk canımm afiyet olsun ayyy yemeği fazla kaçırdım yaaa sığnaşamadım bir türlüü yaaa offff
Seva kahve sever misin canım.
Erkeğin spermini hizlandiriyormus.
Hergün yapın birlikte için karşılıklı
ya aslinda pek icmiyorum.ama oyleyse yaparim artik.
bende cok yedim,midem siskinlik yaptııı
ayyy çok kötüyümm yerde yuvarlanıp taklalar açacam az kaldı ya :44::44:
Seva kahve sever misin canım.
Erkeğin spermini hizlandiriyormus.
Hergün yapın birlikte için karşılıklı
ya aslinda pek icmiyorum.ama oyleyse yaparim artik.
türk kahwesi tiryakisiyim bende canım
bu bebiş gibi yuvarlansak mı hehehee
evet bunu bende duymuştumm birlikte oolmaya başlamadan bir saat öncesinde içilen kahve erkeğin spermşerini uyarıyormuş ve harekete geçiriyormuşş ben de çook severim kahveyi ama eşim hiç sevmiyor yaa uykusu kaçıyormuşş
evet hadi yuvarlanmayyaaa eşime söylüyorumm aynısını oda hadi hemen hemen diyor adam dünden razı yaa niyeti farklı nolacak
evet bunu bende duymuştumm birlikte oolmaya başlamadan bir saat öncesinde içilen kahve erkeğin spermşerini uyarıyormuş ve harekete geçiriyormuşş ben de çook severim kahveyi ama eşim hiç sevmiyor yaa uykusu kaçıyormuşş
ya benim esimde arada naz yapiya ,ama sonra yine sifa deyince her seyi deniyo adamciaz.
eşim çay tiryakisi & ben türk kahwesi birbirimize alıştırdık evde en çok çay&kahwe içiliyorr
için için şifa niyetine herşeyi yeyip içcez biz
valla kahveyi ben içerim sadece bizimki içmez komşumla hergün mutlaka yapar içeriz ama eşim çayıda pek sevmez belki inanmazsın bizim ecde pek çay demlenmez bende sevmem çayı ya misafir gelince demlenir yada hafta sonu kahvaltıda
için için şifa niyetine herşeyi yeyip içcez biz
valla bende bugünn keçi boynuzu kaynattım içerdim yemekten önce bende incir kürü yapıp içtimm ama adamın suratını bi görseydiniz yaa kıyamam mandalinayı zor yetiştirdimm midesi bulandı rendi bi tuhaf oldu resmen yaa
bende aynı dertten muzdaribim..2 yıldan fazla oldu evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebek sahibi olamadık..ama rabbim dünyada herkesi birşeyle sınar..bizimkide evlat hasreti..sabretmekten başka yapacak birşey yok..rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun..