infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

:KK9::KK9::KK1::KK1:için için şifa niyetine herşeyi yeyip içcez biz :KK56::nazar::KK51:

bende aynı dertten muzdaribim..2 yıldan fazla oldu evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebek sahibi olamadık..ama rabbim dünyada herkesi birşeyle sınar..bizimkide evlat hasreti..sabretmekten başka yapacak birşey yok..rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun..

amin canım amin hoşgeldinn aşılama veya tüp bebek denedinmi hiçç

bende aynı dertten muzdaribim..2 yıldan fazla oldu evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebek sahibi olamadık..ama rabbim dünyada herkesi birşeyle sınar..bizimkide evlat hasreti..sabretmekten başka yapacak birşey yok..rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun..

insallah rabim bizede verir.haqlisin canim sabretmekden baska yapacak bir sey yok.:KK50::KK50:

amin canım amin hoşgeldinn aşılama veya tüp bebek denedinmi hiçç

hiç doktora gittin mi yada tedavi oldunmu cnm?:KK19::KK19::KK19:
bir sorun yokmu,sende eşinde ? ins.bizlerinde olur tatlım ya :KK14::KK14:

hoşbuldum arkadaşlar..bende ve eşimde sorun yok..sebebsiz yani..3 kez klomen kullandım..19 martta da aşılama için randevu aldım..süreç nasıl ilerlicek başlayınca anlayacağız..

hoşbuldum arkadaşlar..bende ve eşimde sorun yok..sebebsiz yani..3 kez klomen kullandım..19 martta da aşılama için randevu aldım..süreç nasıl ilerlicek başlayınca anlayacağız..

insallah asılaman tutar cnm ya.benim ilk asılamamdı 23 ocakta. tutmadı adet oldum :KK14::KK14:

rabimyokdan var edendir.bizede mucuze ol:KK49::KK49:

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:KK16::KK16::KK16::KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X