için için şifa niyetine herşeyi yeyip içcez biz
bende aynı dertten muzdaribim..2 yıldan fazla oldu evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebek sahibi olamadık..ama rabbim dünyada herkesi birşeyle sınar..bizimkide evlat hasreti..sabretmekten başka yapacak birşey yok..rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun..
icecez artik canim ya .ben cok cayi severim.esimde oyle.
hosgeldin mevanur ,aynı dertten muzdaripiz cnm bizlerde.
kac yasındasın cnm.
keçiboynuzu bizim hoşumuza gitti tadı hoşş ya ,soğan kürü gibi iğrenç acı değill
amin canım amin hoşgeldinn aşılama veya tüp bebek denedinmi hiçç
bol bol içeriz bizde çayyy kahwee
icecez artik canim ya .ben cok cayi severim.esimde oyle.
bende aynı dertten muzdaribim..2 yıldan fazla oldu evliyim sebebsiz infertiliteden dolayı bebek sahibi olamadık..ama rabbim dünyada herkesi birşeyle sınar..bizimkide evlat hasreti..sabretmekten başka yapacak birşey yok..rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun..
mayısta 27 olacağız..ben ve eşim :)
ayy ne bilim anacım adam zor bela içti resmen ama garibim mecbur bebek için katlanıcaz diyoorr
amin canım amin hoşgeldinn aşılama veya tüp bebek denedinmi hiçç
hiç doktora gittin mi yada tedavi oldunmu cnm?
bir sorun yokmu,sende eşinde ? ins.bizlerinde olur tatlım ya
aminn ecma_inn insallah süphanallah ...
'' ol der oluverir künfeyekün ... ''
hoşbuldum arkadaşlar..bende ve eşimde sorun yok..sebebsiz yani..3 kez klomen kullandım..19 martta da aşılama için randevu aldım..süreç nasıl ilerlicek başlayınca anlayacağız..
inşallah canım..insallah rabim bizede verir.haqlisin canim sabretmekden baska yapacak bir sey yok.
yaşlanmadan çocuk yapabilseydik iyiydi :)daha genciz cok sükür cnm yaa
hoşbuldum arkadaşlar..bende ve eşimde sorun yok..sebebsiz yani..3 kez klomen kullandım..19 martta da aşılama için randevu aldım..süreç nasıl ilerlicek başlayınca anlayacağız..
rabimyokdan var edendir.bizede mucuze ol
öylee cnm ya şifa niyetine içelim artık napalım,bebeğimiz olsun da inşallahhh
inşallah canım..
yaşlanmadan çocuk yapabilseydik iyiydi :)
inşallah tutar canım benimde bu ay aşılamam var Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh...
inşallah canım..
inşallah canım..