canım sen ibrahimsaraçoğlunun sitesine bir bak Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz
:)) böyle yazıyormuş bizde sabahta bazen de akşam ve yatmadanda yani aslında çok düzenli değilmiş bizimkii
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canim yeni topiyin hayrli olsun.insallah hepimiz burda hamis kaliriz.
çoookk tesekkür ederimmm seva canımsınnn
inşallahhh hamiş kaldık diyee yazarız şuralara
insallah amin canim
kür yapıyo msun seva?
kocişine kavus ins.tez zamanda
evet incir kuru yapiyorum
çoookk tesekkür ederimmm seva canımsınnn
inşallahhh hamiş kaldık diyee yazarız şuralara
hmmm kulağa baya hoş geliyor ayyy inşallah yazarız birgünn
hmmm kulağa baya hoş geliyor ayyy inşallah yazarız birgünn
incir kürünü nasıl yapıyor ve içiyorsun?
beni bilgilendirebilir misin ttalımmmm
evet incir kuru yapiyorum
ayyyy inşallahhhhhhhhh
kocişimle bi yemek yiyip geliyorum hemen kızlarr
benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
hadi bakalım afiyet şeker olsun canım benimkide gelmek üzereymiş zatenn bende çıkarım birazdan girerim bi ara yine siz mesajlarınızı yazın bol bol bana girince okur yazarımm cevapp
Yeniyim ama benide kat topigine canim insallah ugur getirsin hepimize...
canim yeni topiyin hayrli olsun.insallah hepimiz burda hamis kaliriz.
İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah
slm şekerler naparsınız beyaaa yemekler yendi bulaşıklar evdeki koca karıya atıldı veee topiğee geldimm iyii akşamlaaarr
hayırlı aksamlar cnm hosgeldinnn
cay iciyorum gel cay icelim cnm