infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bende de pko varmış kızlar o yüzden 6 aydır hamile kalkmıyormuşum, yeni evliyim yaşım 34. Klomen başlayalım dedi dr, acele edersen aşılama yapalım dedi, bilemiyorum ki.

Yaşın kaç canım
Küçüksen dene ilaç sonra aşılama tüp

Aynı benim ve eşinin yaşadıkları 8 sene olmadi canım bizimde evladımız aşılama klomen tedavi ve vs ama sonuç 0 tedaviyi bıraktık esimin spermleri için eminininsen özel bi karışım yaptırdık 2 ay kullandı o onu kullanırken bende incir yedim her akşam bi iki tane çok şükür şifa oldu ve kendiliğinden gebe kaldım ilki düştü hemen adet. Girmeden 2. Ye gebe kaldım bin şükür Allah 'a ikiz di onlarda nasip olmadi ama en azından gebe kalabiliyormuşum diye şükür ettim ve 3. Kez bu bebeğe gebe kaldım Allah 'ın izni ve bagislamasiyla çok şükür ...

Yanı canım evet yaşadığını yaşadım ve asla olmaz deme umut ve inanç asla kaybetme inşallah sana ve burda isteyen tüm kadınlara Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Allah razı olsun canım yaratan Rabbim sana ve yürekleri avucunda dua eden ısteyen tüm kadın kardeşlerime nasip eylesin inşallah..

Iffeti Hz.Meryem güzelliği Hz. Yusuf timsali salih birer evlat sahibi olalım inşallah..

Kadir gecesine az kaldı dualarda birlik olup isteyen tüm kadınlara evlat nasip eyle Allah 'ım deyip Aminin demek nasip olsunnn

Canım sana da çok geçmiş olsun Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim tek korkum yaşım. Bende 34 yaşındayım daha bir yıllık evliyim bir kaç yıl daha olsun diye beklersem bende yumurta kalmicak Napacagim bilmiyorum eşim de olsun diye kilimi kipirdatmiyor hep ben koşturuyor um doktor buluyorum gidelim diyorum üstüme gelme bunalıyorum diyor. Halbuki ben ikimiz için koşturuyor um ki bende sorun olmuş olsaydı yine aynı şeyi yapsrdim. Alttan almaya çalışıyorum üstüne gitmemeye destek olmaya calisiyorum ama bana kim destek olacak bilmiyorum Dun akşam da ağrım var dedi. Sanırım variskoseli de var ameliyat olursun o zaman duzeliyormus diyorum ameliyattan korkuyor cok zor bir ameliyatmis diyorm sastim kaldim Napacagim.
İşin kötü yanı da ailelerimiz bilmiyor ve tüp bebek yapmak istemiyor. Normal yolla olsun istiyormus. Olmuyor yasimiz geçiyor diyorum ama maalesef eşim hala tüp bebeğe farklı gözle bakıyor. İnsanlar duymadan yapalım o zaman diyor ama içimdeki his tüp bebek tutarsa bile kabullenemeyecek bebeği sanırım tüple çalışan bebek fln zannediyor Yoruldum gerçekten

Aminnn inşallah canım benim

Hayır canım Henüz daha kanamam yeni bitti diğer ay giderim artık
eşinle senle kanda genetiğe bakılıyor. devlet hastanelerin de geç ama ücretsiz dışarda pahalı olan bi test. eğer yaptırmadıysa kanamanın btmesini bekleme onla bi bağlantısı yok. kanla pıhtılaşmaya vs. bi çok şeye bakıyorlar.

Hiç devlet hastanesine gitmedim yaparlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…