infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kadın doğum mu yapıyor dahiliye mi

Kadın doğum mu yapıyor dahiliye mi
Canım kadın doğumcu yönlendirmişti beni Ege üni. hastanesinde buraya git diye. "genetik faktör" olarak da geçiyor. kanda pıhtılaşma var mı eşinle sende genetik problem var mı? Belki yaptırmışsındır bile tekrarlayan başarısız tüp bebek denemesinde ve sık düşükler de doktorlar bunu istiyor. Sende doktorunla konuş istersen. Yaptırmadıysan devlet hastanesinde yaptır. kendini toparlayana kadar sonuç çıkar.

Yaptırmadım canım şu anda bekliyorum Adetken gel dedi Doktorum Ben de isteyeceğim bu testlerin hepsini

Yaptırmadım canım şu anda bekliyorum Adetken gel dedi Doktorum Ben de isteyeceğim bu testlerin hepsini
adetken muayne edecek hormonlarına bakacak. Bence ara bu testi yaptırayım aradan çıksın de. Özel de pahalıya geliyor. maalesef sanki az para harcıyormuş gibi. Bence yaptır çok bekleme bunu 3-5 ayı bulacak sonuçta sonucunu alman.

Canım doktorumla görüşüp
Mola vermek istiyorum diyeceğim
O arada yaptırırım

Merhaba canım gitmedim sen naptın
Merhaba canım,
benim şükür bi yaramazlık yok. Cinsiyetimiz değişti. genetik yaptırmıştım. Çeviride dikkatsiz davranmışlar erkek demişlerdi kız olduk. Allaha şükür doğumda öğrenmedik. Aman böyle hatalar çıksın ben güldüm geçtim. o kadar uğraşıpta olunca cinsiyeti hiç önemli olmuyor. Şükür başka bi yerinde raporun hata yapmamışlar sağlıklıyız benim için yeteli. İnşallah bu heyecanları sen de yaşıcaksın en yakın zaman da ben senin için de yakın diyorum. 6. hissime güvenirim. :)
Ama lütfen git devlet çok geç veriyor. al köşede dursun hemen tekrar deneme zaten

Çok sevindim canım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah

Yaa yine mi Rabbim yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun hastaneye gttn mi

Kızlar buradaki doktora gittim kese düşmüş genetik testi istediğimi söyledim iki üç tane bir şeyler yazdı O testler 3 bin liraya geçiyor yaptırıp yaptırmayacağım bilmiyorum şu anda tek bildiğim ara vermek çok yorgunum ve çok üzgünüm üçüncü tüp bebek denememde düştü

Çok geçmiş olsun canım biraz uzaklasman kafa dagitman iyi olur senin için devlette yapılıyorsa ne güzel olur şu testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…