- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.231
Ne zormuş bu işlerde
Hiç zor değil halbuki sende sorun yokki hamile kalabiliyorsun ama bebek durmuyor nedeni ne onu araştırmaları lazım.
Amin Canım Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Toparlandıktan sonra güzel haberler senden de alacaz inşallahKorkmaz mı insan
Kucağına alana kadar panik artık bende de
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere ve bana
Evet canım
Beni anlamadı doktor sanırım
Gidince görüşeceğim
Amin Canım Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Toparlandıktan sonra güzel haberler senden de alacaz inşallah
Sağol canım benim ❤❤İnşaallah kuzum
Merhaba, 39 yaşındayım. 2016’dan günümüze toplam 7 tüp bebek denememiz oldu. İlk 2’sinde 2’şer embriyo transferi negatif sonuçlandıktan sonra 3. de 4 embriyonun 2’sini genetik teste gönderip diğer 2’sini transfer ettik sonuç negatif. Teste gidenlerde de kromozom bozukluğu çıktı. 4. Denemede yine 4 kaliteli embriyo 5. Güne ulaştı. Hepsi genetik teste gitti, yine hepsinde kromozom bozukluğu çıktı. Hastaneyi değiştirdik. 5. Denemede 2 embriyo transfer edildi, ilk defa hamile kaldım ama 7. Haftada düşükle sonuçlandı kürtaj yapıldı. 6. Denemede 3 adet kaliteli embriyo genetiğe gitti yine kromozom anamolisi çıktı. 7. Denememde 2 embriyo genetiğe gitti ve bir kaç güne sonuç gelecek. Bu kadar çaresiz durumda olup süpriz yaşayan var mıdır çok merak ediyorum.
Eşim ve ben genetiklerimize baktırdık, ikimizde de sorun yok. Sorun embriyoda çıkıyor, nedeni bilinmiyorMemorial ve anadolu sağlık hastanelerine gittim.. senin kaç deneme oldu?
Eşim ve ben genetiklerimize baktırdık, ikimizde de sorun yok. Sorun embriyoda çıkıyor, nedeni bilinmiyorMemorial ve anadolu sağlık hastanelerine gittim.. senin kaç deneme oldu?
Canım benim
İşte bende bundan korkuyorum
Genetik bir sorun mu var acaba
Geçmiş olsun
Rabbim sabrımızı arttırsın
Çok zorr
Nerde yaptırdın
Canım benim
İşte bende bundan korkuyorum
Genetik bir sorun mu var acaba
Geçmiş olsun
Rabbim sabrımızı arttırsın
Çok zorr
Nerde yaptırdın
Ataşehir2 düşük canım
Ve sen gibi sürekli düşecek
Doktor araştırmak istemiyor
Hangi memorial bende memorial
Ataşehir
Her zaman umutlarımız ve gücümüz tükendiğinde güzelliklerle karşılaşmıyor muyuz? İnşallah sen de öyle olursun sonuçta tuttuğunu biliyorsun. Sıra da devam edip kucağına alması kaldı ve yakında oda olacak inşallah benceİnşallah canım
Umudum tükendi
Her zaman umutlarımız ve gücümüz tükendiğinde güzelliklerle karşılaşmıyor muyuz? İnşallah sen de öyle olursun sonuçta tuttuğunu biliyorsun. Sıra da devam edip kucağına alması kaldı ve yakında oda olacak inşallah bence
Teşekkür ederimBundan sonra transfer hiç yapılmamalı. Genetik teste gönderip sağlıklı embriyo transfer edilmeli. Bende sağlıklı da bulunamıyor maalesef. Umarım senin olur, dua edicem..
Teşekkür ederim
Test istiyorum evet
Sende embriyo mu yok cnm
Her denemede 2-4 arası kaliteli embriyo oluştu ama hiçbiri sağlıklı çıkmadı, transfer iptal edildi.