infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bu testlerin ne olduğunu biliyor musunuz
Fiyatı 3-4 bin tl buluyormuş
Yaptıran varsa?

Periferik kan
Kromozom analiz
Promboz profol

Yaptıran varsa?

Periferik kan
Kromozom analiz
Promboz profol
Gecmis olsun canim bende yaptirdim ucretsiz istanbulda zeynepkamil kadin çocuk sağligi hastanesinde yaptirdim esimdende bendende kan aldilar sonuclar iki uc ay sonra cikti genetige kan uyusmazligina kan pirtilasmasina kromozom bozukluguna bakiyorlar kanda bizim bende az faktorde pirtilasma cikti o kadar bendede uc dusuk var hamile kaldiginda aspirin icsen yeterli dediler daha hamilede kalamadim oyle kaldi baska sorunlarimiz cikti

Kan sulandırıcı yapıyordum zaten önlem olarak ki bence sorun bu değil başka bir şey

Siz ne aşamadasınız?
Rabbim kolaylaştırsın
Neler başına geliyor insanın
Ummadığı neler
bu süreç gerçekten çok zor ben 2.için beklemedeyim suan ben de sil baştan başlayacağım benm ilkinde merkez sıkıntım vardı yani bana yanlış tedavi uygulandı ve sonrasında hiç mi hiç ilgilenmediler benmle hatta telefonlarım açılmadı şimdi ikinciye korkuyorum aynı şeyler olursa tekrar diye Rabbim yardımcımız olsun.Bana transfer sonrası düşük olmasın diye progesteron iğnesi vereceğim demişti dokktor siz kullandınız mı bu iğneden acaba sebep böyle bir şey mi yoksa embriyolarda mı sorun vardı

Crinone jel kullandım vajinal düşmesin diye sabah akşam ben doktorumdan memnundum Ama sanırım eksik başlandı tedaviye ya da bizde hiçbir sorun bulamadığı için aşılama yani yönlendirdi Biz tüp bebek istedik

Tekrar geçmiş olsun vardır bunda da bi hayır tevekkül etmek zorundayız dinlenmek iyi gelir kendini toparlarsın bedenen ve ruhen ihtiyacın olacak o testler ne testleri ki okadar pahalı ? Genetik test trombofili için falan mı ? Eğer oysa ben dekanda yaptırmıştm ücretsiz. İnşallah maddü manevi daha fazla sıkıntıya girmezsiniz.

tromboz prol
periferik kan
kromozom analizi
genetik testleri

Uzun süre ara vereceğim canım
Çok yoruldum artık
Başkent üniversitesi hastanesine

tromboz prol
periferik kan
kromozom analizi
genetik testleri

Çok yoruldum artık
Allah yardmcn olsun. Beterinden saklasın kürtaj olmak zorunda kalmadan geçiyo dimi şuan ? İnşallah testlerınde temiz çıkar bi süre korun , bıraktıktan sonra olur Allahın izniyle bi çoğumuzda öyle oldu çünkü

Evet canım Tek sevincim kürtajı olmadığım Çünkü çok korkuyorum canım olsaydı şimdiye kadar 8 yıldır olurdu zaten neden olmuyorsa O yüzden düşüyor Ama nedeni bulunmadı hiç Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın çok zor

tromboz prol
periferik kan
kromozom analizi
genetik testleri

Çok yoruldum artık

Çok gecmiş olsun arkadaşım
Kromozom analizi ve periferik kan testi devlet hastanesinde ücretsiz, fakat 3 ay da çıkıyor. Zaten ara vereceksen bu sürede bu testleri yaptırabilirsin ücretsiz olarak

Bir de transfer öncesi embriyolara pgt-ngs yaptırdınıx mı?
Bana doktorum gerek yok dedi, ısrarla istedik. Ve transfer için uygun olmadığı ortaya çıktı. Koysaydık tutmazdı, düşük olurdu ya da kalbi dururdu dedi
Öncesinden ngs yaptırmak daha iyi
Maliyetli oluyor maalesef ama sürekli yıkım yaşamaktan iyidir
Allah sabır versin arkadaşım

Çok gecmiş olsun arkadaşım
Kromozom analizi ve periferik kan testi devlet hastanesinde ücretsiz, fakat 3 ay da çıkıyor. Zaten ara vereceksen bu sürede bu testleri yaptırabilirsin ücretsiz olarak

Buradaki devlet hastanesi yapmıyor canım

Bize söylenmedi için hepsi donduruldu dondurulmuşa da yapılmıyor

Yaptıran varsa?

Periferik kan
Kromozom analiz
Promboz profol
Canım şu an sana çok kızıyorum daha doğrusu doktoruna kızıyorum gerçekten acın çok büyük bende 11. Haftamda kalbi durdu kürtaj oldum. ama senin farklı sana burada bi çok arkadaş bu testleri yaptırmanı söyledi sizde genetik problem olup olmadığı periferik kanda kromozom analizinde çıkıyor translokasyon çıkmıştı bi arkadaşta mesela düşüklerinin sebebi onda çıktı benim bebeğimde de kromozom bozukluğu çıktı histeroskopi yapıldı mı sana bunu da mı memorialde denediniz?inan o kadar üzüldüm ki şu anda bu testleri en başta istemeleri gerekiyordu keşke sen devlete gidip yaptırsaydın ben devlette yaptırdım beş kuruş para ödemedim ailesel pıhtılaşma bozukluğu olduğu için clexane iğne kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…