- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
Şimdi 2 tane var testte, cevap bekliyorum ama bence yine olumsuz olacak.Anladım canım
Tekrar yumurta oluşturulsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi 2 tane var testte, cevap bekliyorum ama bence yine olumsuz olacak.Anladım canım
Tekrar yumurta oluşturulsa
Öyle düşünme cnmŞimdi 2 tane var testte, cevap bekliyorum ama bence yine olumsuz olacak.
Merhaba ben geldim kızlar dr a gittim artık profesörlerin kapısına dayandım. Ve sonuç bu değerlerle hamile kalmam çok çok düşük yumurtam oluşmadığı için tüp bebek tedavisine bile başlamadı dr. Erken menapoza girmişim ve ben gibi olanlarda binde bir ihtimalle geri dönüşler olup hamile kalan olurmuş ama çok düşük ihtimalle önümü kocaman beton duvarla kapattılar resmen
Canım aşılamaya da tüp bebek demeyecek misinAh kizlar ah
Bekarlık gerçekten sultanlık mis o zamanlar hemen bebek olur diye düşünüp hayaller kurmuştuk halbuki o bebek hemen olmuyormuş
Bende bir buçuk yıllık evliyim bebeğimiz olmadı. Ben doktora gittim hsg çektirdim bir sorun çıkmadı eşim sperm testi verdi sperm sayısı düşük cikti. En son 76 milyon sperm ileri hız %22 çıktı. Doktorlar aşılama diyor. Yasimiz da 34 oldu.. Bu sonucla sonucla hamile kalma ihtimalim yok mu sizce ?
Bence direkt tüp bebek yapın.Canım aşılamaya da tüp bebek demeyecek misin
Bence direkt tüp bebek yapın.
Hsg tüp bebek için de aşılama için de yapılması gereken bi test. Yaptırmanız doğru olmuş. Yaşınız ileriyse tüp bebeği tavsiye ederim. Genetik testleti de yaptırın.Herkese hayırlı günler. Ben bir yıllık evliyim hiç korunmadik ama cocugumuz olmadı eşimde sperm hızında sorun vardı yuzde sifirdi hiz citf tarafli varikosel ameliyati oldu ameliyat olali beş ay oldu değerlerimiz ameliyat sonrası düzeldi.bende dün rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür doktor birdaha ki ay asilama yapabiliriz dedi hgs hamileligi kolaylaştırır diyolar dedim o tüplerin de sorun olanlar için geçerli senin ki zaten açık bi etkisi olmaz dedi sizlerin de arasinda hgs cektirneleriniz vardır mutlaka sizin doktorlariniz ne dedi hgs tüpler açık olsa bile etki edermi yoksa etkisi olmaz aşılamaya mi geçelim bizde kafamız karıştı iyice
Yok daha 25 yaşındayım doktor asilama dedi isterseniz 6 ay bekleyelim dedi eşimin değerleri düzeleli de 3 ay oldu bakalım biraz daha normal denemek mantıklı gibi geliyor ama bilemiyorumHsg tüp bebek için de aşılama için de yapılması gereken bi test. Yaptırmanız doğru olmuş. Yaşınız ileriyse tüp bebeği tavsiye ederim. Genetik testleti de yaptırın.
biliyorum çok zor canım ama önüne bakman lazım senin sağlığın ve psikolojin çok önemli. Unutma bebeğin seni bekliyor zamanı gelince ve maalesef biz o zamanı biz bilmiyoruz. Senin üzüntünün giderilmesini sağlıcak hiç birşey yok biliyorum. Tek söyleyebileceğim şey güçlü olmak zorundasın.İnşallah canım
Üzülmemek elde değil
Ocak transferim düşmese 6 aylık olacaktı
Yok daha 25 yaşındayım doktor asilama dedi isterseniz 6 ay bekleyelim dedi eşimin değerleri düzeleli de 3 ay oldu bakalım biraz daha normal denemek mantıklı gibi geliyor ama bilemiyorum
biliyorum çok zor canım ama önüne bakman lazım senin sağlığın ve psikolojin çok önemli. Unutma bebeğin seni bekliyor zamanı gelince ve maalesef biz o zamanı biz bilmiyoruz. Senin üzüntünün giderilmesini sağlıcak hiç birşey yok biliyorum. Tek söyleyebileceğim şey güçlü olmak zorundasın.
Herkese hayırlı günler. Ben bir yıllık evliyim hiç korunmadik ama cocugumuz olmadı eşimde sperm hızında sorun vardı yuzde sifirdi hiz citf tarafli varikosel ameliyati oldu ameliyat olali beş ay oldu değerlerimiz ameliyat sonrası düzeldi.bende dün rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı çok şükür doktor birdaha ki ay asilama yapabiliriz dedi hgs hamileligi kolaylaştırır diyolar dedim o tüplerin de sorun olanlar için geçerli senin ki zaten açık bi etkisi olmaz dedi sizlerin de arasinda hgs cektirneleriniz vardır mutlaka sizin doktorlariniz ne dedi hgs tüpler açık olsa bile etki edermi yoksa etkisi olmaz aşılamaya mi geçelim bizde kafamız karıştı iyice
Tüp bebek tuttu mu peki hangi merkezde yaptırdınızVakit kaybetmek istemedim ben
Bana da aşılama önerdi
Ben tüp denedim
Tüp bebek tuttu mu peki hangi merkezde yaptırdınız
Hgs falan çektirdiniz mi acaba Allah kolaylık versin hepimizeTutup düşüyor nedense
Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu
Değerler iyi denildi
Hiç gebelik olmadı 8 yıl
1 negatif aşılama
2 tüp bebek düşüğüm oldu
Memorial hastanesi
Hgs falan çektirdiniz mi acaba Allah kolaylık versin hepimize
Nasip ya kafaya takma diyolar bide onu başarabilsek olmuyo isteTedavilere başlamadan çekindim
Açık gayet iyi herşey
Olmayınca olmuyor