infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Maşallah allah analı babalı büyütmeyi sağ sağlim kucaginiza almayi nasip etsin4 yillik 38 yaşindayim zaman geçiyor ve ben korkuyorum

Bahçeci diye bir merkez var birde nova art ikisi arasinda kararsizim ikiside çok iyi diyorlar. Sen nerde yaptirdin hangi şehir yaş kaç?

Sen çok gençsin. Kaç yillik evlisin bebiş ne kadarlık peki
7 yıldır evliyiz
Daha 10 gün oldu transfer olalı
Bugün test günümdü
Kan verdim
Artar inşallah
Bu topiği ne umutlarla açmıştım
Bigün demek bana da nasip olacakmış
Hiç ümidini kaybetme
Olmaz dediğin anda olur
Mevlam ol emriyle oldurur
İnancını yitirme dua et
Tedavi ol şükret tevekkül et

Ne güzel inşallah artar değerlerin meleğini kucagina sağ sağlim alirsin. Evet yapabilecegim tek sey dua edip sabretmek allah isteyen herkese nasip etsin

Ne güzel inşallah artar değerlerin meleğini kucagina sağ sağlim alirsin. Evet yapabilecegim tek sey dua edip sabretmek allah isteyen herkese nasip etsin

Aminnn yıllardır burda dert ortağı olduk
Sabır ve dua ile
Garip hissediyorum
Hiç olmayacak sanıyordum

Anlaya biliyorum duygularını az çok 7 yil bekleyisn ardindan gelen mucize rabbim herkese yaşatsın

Evet benimde çok ihtiyacim var konusmaya bazen cok bunaliyorum herşey bitmis gibi gelmiyor yaşım daha genc olsa bu kadar çaresiz hissetmezdim ama her gecen ay ümidimi biraz daha kaybediyorum sanki ama seninde dediğin gibi hersey nasip kismet rabbim nasip ettiyse olur etmediyse elden ne gelir ki

her nasip vaktine esirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…