- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Haklısın canim
Mevlam nasip etmişse ne ala
Nasip değilse ne gelir elden
Sabır şükür dua bize düşen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canim
Senden burdaki herkesten dua bekliyorum lütfen
Burada ol arada sohbet edelim iyi gelirSağol canim
Peki yeni üye oldum ama burdayim artik hepimize dua edeceğim okuyacağım
Gözün aydın canım çoook sevindim rabbim tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlere inşallahDuamız belli
Duyanımız belli
Elhamdülillah
Gözün aydın canım çoook sevindim rabbim tamamına erdirsin. Darısı tüm isteyenlere inşallah
Aa o nasıl laf annesi inanamıyorum falan ne kadar ayıp. Okumamış olalım bizİnşallah canım sağol
Hâlâ inanamıyorum
Alışmışım ki negatif sonuçlara yıllarcaAa o nasıl laf annesi inanamıyorum falan ne kadar ayıp. Okumamış olalım biz
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Gerçekten sanki ben hamileymişim gibi çok mutlu oldum. Malum eskiden de az öz sohbetlerimiz olmuştu. Ben vaz geçtim çoluk çocuktan. Bende bi sıkıntı yokmuş zaten eşimde çıktı sıkıntı. O da teste 2.5 yıl sonra gitti kim bilir tedaviye ne zaman başlar. Bu gün doktoruma gittim yumurta takibi için eşimin sonuçlarına da baktırdım vakit kaybetmeden tüp bebek dedi. Bizde de o maddi durum olmadığı için kaldı uzunca bi süre çocuk. Tedaviye gidip ihmal etmezse düzeleceğine inanıyorum ama eşimi de biliyorum iş işten geçmeden harekete geçen insanlardan değil. Şans işte. Neyse canım tekrar ve tekrar tebrik ederim inşallah hcg değerlerin katlanarak artar ve sağ sağlim kucağına alıp mutlu bir aile olursunuz.
Teşekkürederim canım benimEses07 hayırlı olsun canım :)