infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Merhaba cnm nasilsin nasil gidiyor ne zaman belli olacak ?? Merakla takip ediyorum yazamasamda ise basladim iki haftadir calisiyorum yazamiyorum

Beklemek sabır istiyor canım
Cumartesi belli olacak
Oo ne iş yapıyorsun?
Hayırlı olsun yeni işin

Eses07 bu gün doktora gittik canım eşimle çok şükür. Ben hsg sonucumu götürdüm bir de gebelik olursa diye vücudumda eksik bir değer var mı kanda ona baktırmak istedim tahlil falan yapıldı tekrar neyse. Çok güzel dedi sonuçlarım için ama aşılama gelecek aya kaldı bu ay çatlamamış bir yumurtam varmış 22mm onun takibini yapcaz ilaç vs vermedi ama idrar yolu enfeksiyonum olduğu için 2 ilaç verdi yarın tekrar arayacağım doktoru bir sıkıntı vs var mı demir b12 eksikliği vs diye işte cuma da takibe gideceğim eşimin sonuçları ne zaman çıkar bilmiyorum kanda sorun yok bekliyoruz efenim bizde inş bebişinde seninle olur büyür sağlıkla kucağına alırsın:)

İnşallah canım
Çok sevindim
Hayırlı ve güzel olsun tedavin
Ben dayanamadım ovülasyon testi yaptım
Çift çizgi ama gebelik mi adet belirtisi mi
Yumurtlama belirtisi mi çözemiyorum şuan
Karmakarışık kafam
Bakar mısın

Ovülasyon testim

Eklentiler

• 20180206_225730.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 42
Sabah kan vereceğim
İnşallah tutmuştur bebeğim bana

Canım yaaa tesadüfen gördüm inşallah Rabbim nasip eder tamamına sağlıkla ulaşmayı...

Seninle bir yerlerde yazıyorduk ama hatırlamıyorum ama seni biliyorum bebek istediğini gerçekten çok sevindim..
Pozitif sonucunuda alirsin inşallah yarın.

Allah razı olsun canım benim
İnşallah pozitif olur
Rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim iyiki varsın
❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…