infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kızlar bugün 9.günüm
Gebelik testi yaptım
Silik çıktı bakar mısınız ?
Yarın gidip kan vereceğim

Eki Görüntüle 2107616
Gecen sene tam da bu zamanlar hamile miyim diye kivraniyordum bundan daha silik bir cizgiyle 12 şubatta hamile olduğumu ogrendim sat 18 ocakti :)Simdi kuzum 4 bucuk aylık neredeyse. Ekim annesi olacaktım ama 1 ay erken dogdu oglum. Senin icin hep dua ettim simdi guzel haberi alman icin de dua edecegim cok sevindim inanki.

Gecen sene tam da bu zamanlar hamile miyim diye kivraniyordum bundan daha silik bir cizgiyle 12 şubatta hamile olduğumu ogrendim sat 18 ocakti :)Simdi kuzum 4 bucuk aylık neredeyse. Ekim annesi olacaktım ama 1 ay erken dogdu oglum. Senin icin hep dua ettim simdi guzel haberi alman icin de dua edecegim cok sevindim inanki.

Allah razı olsun canım benim
Dualarımız sayesinde mevlam nasip eder inşallah
Teşekkür ederim ❤

kızlar aranızda 1. tese ameliyatı olup sperm bulunmayan ikincisinde bulunan varmı 2 ay önce 1.teseyi olduk ama ne yazıkki bulunmadı doktor bir tane bulundu ama kötü başlı dedi memorılade olduk ameliyatı şimdi kaan aydos gitmeyi düşnüyoruz sizce biraz da olsa umut varmı sizce bizimki sebebsiz azosperm genetik testler falan iyi ama olmadı genede 1.ameliyattan sonra ne yapmam lazım sizce ben hep umut deyip keçiboynuzu suyu içiriyorum hala eşime aranızda benim gibi olan varmı

Eses07 Eses07 tatlım inşallah bebişin seninledir.
Dün girmedim eşimin sonuçlarına bakıyordum.
Rabbim ümitlerinizi boşa çıkarmasın sağ sağlim kucağına alıp sevgiyle büyütmeyi nasip etsin :)

Esescim hamilesin tebrik ederim cok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucakla minnoşunu

Darısı basımıza dua et bizede

Esescim hamilesin tebrik ederim cok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucakla minnoşunu

Darısı basımıza dua et bizede

Canım kan verdim
Yarına kaldı
Sonuç çıkmamış
Tam belli değil
İnşallah hamileyimdir
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

X