Masallah esesim cok sevindim en azindan cok sukur birimizin yuzu guldu sonunda. Hayirli evlatlarin olur insallah. Aklina geldikce dua et bizede olur mu kuzum
Her zaman dualarim sizinle fistigim. Hep mutlu ol insallah.Etmemm mii kuzum her zaman
İnşallah hep benimle kalır bebekler
Canım benim bende Dua beklerim teyzos
Birgün hamile olacağım hiç aklıma gelmezdi
Gerçi hâlâ inanılmaz ya neyse
Hepimiz canım benim İnşallahHer zaman dualarim sizinle fistigim. Hep mutlu ol insallah.
Amin canim. Ee nasil gidiyor belirtiler falan var mi? Kan tahlili sonucun kac cikti?Hepimiz canım benim İnşallah
Rabbim dünya ve ahiret hayatımızı en güzel nasip etsin
Amin canim. Ee nasil gidiyor belirtiler falan var mi? Kan tahlili sonucun kac cikti?
Insallah hersey yolunda gider canim. Iyi bir hamilelik gecirirsin.Hiç belirtim yok
Sabah yine kan vereceğim
Doktor artış var mı bakalım dedi
Insallah hersey yolunda gider canim. Iyi bir hamilelik gecirirsin.
Ilk degerin kacti canim?İnşallah canım
Kan verdim artış var mı bakalım
2-3 gibi çıkar sonuç
Masallah peki bugunki sonuc cikti mi?
Naptın canmmmm pozitif mi test ?İnşallah canım dua beklerim ♥♥♥
Naptın canmmmm pozitif mi test ?
EveettttMasallah peki bugunki sonuc cikti mi?
Amin taze anne masallah size. Dualarimiz seninle sen de bize ve tum evlat hasretiyle tutusanlara dua et insallah.Eveetttt
Sabah ilk randevum yarın kızlar
Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Amin taze anne masallah size. Dualarimiz seninle sen de bize ve tum evlat hasretiyle tutusanlara dua et insallah.
Gözün aydin eses cnm hayirlisiyla kucagina al insllh .degerin yüksekmis ikizdir kesin .benim olmadi yine negatif
Evet bu 3. ydüSağol canım
Sen tüp bebek mi oldun
Peki sebebi araştırılıyor mu ?Evet bu 3. ydü
Hayirlisi olsun canim uzme kendini daha vakti var demek ki. Rabbim daha fazla arattirmasin hic birimize. Kacinci gun embriyosuydu? Birde sorununuz neydi?Evet bu 3. ydü