- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
Gecen sene tam da bu zamanlar hamile miyim diye kivraniyordum bundan daha silik bir cizgiyle 12 şubatta hamile olduğumu ogrendim sat 18 ocakti :)Simdi kuzum 4 bucuk aylık neredeyse. Ekim annesi olacaktım ama 1 ay erken dogdu oglum. Senin icin hep dua ettim simdi guzel haberi alman icin de dua edecegim cok sevindim inanki.Kızlar bugün 9.günüm
Gebelik testi yaptım
Silik çıktı bakar mısınız ?
Yarın gidip kan vereceğim
Eki Görüntüle 2107616
Gecen sene tam da bu zamanlar hamile miyim diye kivraniyordum bundan daha silik bir cizgiyle 12 şubatta hamile olduğumu ogrendim sat 18 ocakti :)Simdi kuzum 4 bucuk aylık neredeyse. Ekim annesi olacaktım ama 1 ay erken dogdu oglum. Senin icin hep dua ettim simdi guzel haberi alman icin de dua edecegim cok sevindim inanki.
Naptın eses kan sonucun kaç??Sabah kan vereceğim
İnşallah tutmuştur bebeğim bana
Naptın eses kan sonucun kaç??
Eses07 tatlım inşallah bebişin seninledir.
Dün girmedim eşimin sonuçlarına bakıyordum.
Rabbim ümitlerinizi boşa çıkarmasın sağ sağlim kucağına alıp sevgiyle büyütmeyi nasip etsin :)
İnşallah pozitif olur canım:)Kızlar kan verdim
Saat 3 ü bekliyorum
Sonuc inşallah pozitif olur
Dua edin lütfen
Kızlar bugün 9.günüm
Gebelik testi yaptım
Eki Görüntüle 2107616
Şimdi ne kadar heyecanlısın benim elim ayağım titriyor sonuca bakarken inşallah sonu güzel olur cümlemizin
2015 eylül ayında aynı bu şekilde idrar testi yapmıştım ve silik 2. Çizgi çıkmıştı. Bence hamilesin. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)Kızlar bugün 9.günüm
Gebelik testi yaptım
Eki Görüntüle 2107616
2015 eylül ayında aynı bu şekilde idrar testi yapmıştım ve silik 2. Çizgi çıkmıştı. Bence hamilesin. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Esescim hamilesin tebrik ederim cok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucakla minnoşunu
Darısı basımıza dua et bizede
Amanda aman nazar değmesin inşaallah cookk ama cook sevindim esescim Rabbim tamamninj erdirsin size nasip etsin inşaallahBizde hiç değişiklik yok ..
Çöpsüz üzüm gibi kaldık cnm..
Kızlar Eses07 nerde acaba çok merak ediyorum sonucunu yazmadı dimi ben göremedim inşallah mutluluktan buraya yazamamistir
Amanda aman nazar değmesin inşaallah cookk ama cook sevindim esescim Rabbim tamamninj erdirsin size nasip etsin inşaallah
Hadi bakalım gözün aydın oldu sonunda kaç çıktı değerin