selam kızlar biz de bebeklerimize kavuşmak ümidi ile 41 meryem e başlıyoruz şu an için sayımız 8 sizlerin de katılmasını isterim :) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamile-kalmak-icin-41-meryem-suresi.1056182/
Saol cnm .sen neler yaptın bebişler iki oldumu?canim transfer olmussun insaallah simsiki tutunsun yavrun saglikli hayirli evlat olsun
Ne perhizi kız ye iç tadını çıkar.herkesten bişeyler iste annen eşin kaynn ...Yaş 28. 1080 çıktı hcg. Artarak gidiyor. Hamileyim. Perhize devammm
Ne perhizi kız ye iç tadını çıkar.herkesten bişeyler iste annen eşin kaynn ...
İyim eses cim .test günümü bekliyorum son 5 günBiraz korkumda var sol kasığımda adet sancısı var sürekli devam ediyor.GURBET KUSU nasılsın kuzum
İyim eses cim .test günümü bekliyorum son 5 günBiraz korkumda var sol kasığımda adet sancısı var sürekli devam ediyor.
Hayırlı olsun cnm inşallah pozitif sonuç alırsnHeyyy
Cuma günü test günüm benimde
Hayırlısıyla inşlh güzel haberler alalım cnm .varmı bbelirtin ağrın falan??Heyyy
İnşallah canım sağolHayırlı olsun cnm inşallah pozitif sonuç alırsn
Hiçbir belirti yokHayırlısıyla inşlh güzel haberler alalım cnm .varmı bbelirtin ağrın falan??
Bnde 4 . İçn hazırlanıyorum iyi şkürİnşallah canım sağol
Nasılsın görüşmeyeli
Sen naptın canım
Bnde 4 . İçn hazırlanıyorum iyi şkür
İnşallah canımİnşallah son olur ve bebekler gelir
Dikkat et kendine kuzum kardesin falan yok mu ya da yardim edecek kimsen onlar yapsin.Ahh canım hiç sorma
Bu temizlik takıntım beni mahvetti
Şimdi dayanamadım temizlik yaptım
Hiçbir belirtim toktu
Karnım ağrıyor şimdi
Dikkat et kendine kuzum kardesin falan yok mu ya da yardim edecek kimsen onlar yapsin.
İnşallah canımİnşallah canım
inşallah olumlu haberler alırsın canım :)Heyyy
İnşallah canım hepimiz deinşallah olumlu haberler alırsın canım :)