Allah razı olsun iki katına çıkarak gidiyor. Şuan 1080Çok sevindim
Allah razı olsun iki katına çıkarak gidiyor. Şuan 1080
Sağol kuzu iyiyim negatif sonuca alıştım şimdi dondurulmuslarla devam edeceğiz de daha kendimi hazır hissetmiyorum 5 ay sonra falan yaptıracağım inşaallah .Hoşgeldin canım nasılsın ?
Sen nasılsın takip ediyorum test günü bekliyorsun sende . Aman sakın stres yapmayın bence gerçekten çok etkili.Hoşgeldin canım nasılsın ?
Aynen rabbim nazarlardan korusunCidden miiiii. Kalınmıyor mu gercektennnn. Hayırlısııı hcg 1080 oldu
Sağol kuzu iyiyim negatif sonuca alıştım şimdi dondurulmuslarla devam edeceğiz de daha kendimi hazır hissetmiyorum 5 ay sonra falan yaptıracağım inşaallah .
Sen nasılsın takip ediyorum test günü bekliyorsun sende . Aman sakın stres yapmayın bence gerçekten çok etkili.
canim transfer olmussun insaallah simsiki tutunsun yavrun saglikli hayirli evlat olsunEses beni hatırladınmı eskiden yazarsım çok.benim transferimde bugun oldu .çok basit bi işlemdi .uzanıyorum.inşlhhh benimledir minik.sanada hayırlısı olsun cnm .kaç yumurtan oldu kaç embriyon var?
Anin allah razı olsınnnnAynen rabbim nazarlardan korusun
Elimden geleni yapıyorum[/QUOTE
haftaya cmrtesi DMİ canım test günün
Hadi bakalım allah inşallah pozitifleri göstrsin sana kuzum hyrlı hberlerini alalım ❤❤Evet canım Haftaya cumartesi 10 şubat
İnşallah canım dua beklerim ♥♥♥Hadi bakalım allah inşallah pozitifleri göstrsin sana kuzum hyrlı hberlerini alalım ❤❤
Iyıyım cnm bnm sen nasılsın napıyosun tedavi nasl gidiyoelaaaam nasılsın
Dogurdun mu canim sen?Iyıyım cnm bnm sen nasılsın napıyosun tedavi nasl gidiyo
Iyıyım cnm bnm sen nasılsın napıyosun tedavi nasl gidiyo
Nasil gidiyor esesim belirti falan var mi?İyiyim sen nasılsın
Tüp bebek yaptırdım
Haftaya cumartesi sonuç belli olacak
Eskiden ne güzel yazışırdık
Nerelerdesin
Sen naptın canım?
Nasil gidiyor esesim belirti falan var mi?