aynen canım bzıler cok ınce dusunup hesaplar yapıyoruz erkekler bızım gıbı degıl 2 senedır ınan her ayı burnundan getırdım eşimin e dogol olarak ters tepıyo ben cocuk konusunun uzerıne dustukce o bana sogudunu kendını benım yerıme koy dedı hersey cocuk uzerıne kuruyorsun hergun cocuk muhabbetı yapıyorsun senın yuznden ben hıslerımı anlayamıyorum ben senden daha cok ıstıyorum ıcımde yasıyorum belkı ama sen hıc bana fırsat vermıyor aksıne benı soguturyorsun dedı hakılda sonuna kadar erkekler kadınların halınden fazla anlamıyor canım senınde ısmın bana tanıdık geldı bende senı tanıyorum sankıMerhaba canım birbirimizin halini anlamamız Şart bence hak vermeliyiz yani hayatta bence hersey karşılıklı !!! Bu arada bana ismin hiç yabancı gelmedi senı tanıyorum sanki
Gecelik giymedim aynen benimkini cekmezBenimkinin hiç dikkatini Çekmez öyle gecelikler filan Milan !!!!
Başına gelmediği için büyük konuşuyorsun canım benim o işler öyle kolay olmuyo
haklısın canım ınan senı cok ıyı anlıyorum hepımız aynı seylerı yasıyoruz onlar bızım gıbı ınce dusuncelı degıller malasefBizimki yorgunum diyo insan suslenip yanasinca boş kalınca çok alınıyor ya
Gecelik giymedim aynen benimkini cekmez
Gerçekten yoruldum mmmm artık gücüm kalmadı onca şeyi yaşamaktanhaklısın canım ınan senı cok ıyı anlıyorum hepımız aynı seylerı yasıyoruz onlar bızım gıbı ınce dusuncelı degıller malasef
aynen canım bzıler cok ınce dusunup hesaplar yapıyoruz erkekler bızım gıbı degıl 2 senedır ınan her ayı burnundan getırdım eşimin e dogol olarak ters tepıyo ben cocuk konusunun uzerıne dustukce o bana sogudunu kendını benım yerıme koy dedı hersey cocuk uzerıne kuruyorsun hergun cocuk muhabbetı yapıyorsun senın yuznden ben hıslerımı anlayamıyorum ben senden daha cok ıstıyorum ıcımde yasıyorum belkı ama sen hıc bana fırsat vermıyor aksıne benı soguturyorsun dedı hakılda sonuna kadar erkekler kadınların halınden fazla anlamıyor canım senınde ısmın bana tanıdık geldı bende senı tanıyorum sankı
canım bir ayda olsa biraz oluruna bırakmanı öneririm sana aöma sen bilir yinele!!Gerçekten yoruldum mmmm artık gücüm kalmadı onca şeyi yaşamaktan
Neden !!!!! Buraya gelen Kafayı mı yiyormuş ?? Sen anlamazsın de !!Elime vuruo benim kocim bu sitede oldugumu gorunce...kaffayi yedi dio
lınkını versene canım kk degıstı konuları hep kaybettım valla oyuzden gelemıyorum eskı uye oldugum konuları bulamadım bı turluBendede canım!! Onlara hissettirmesek Lazım bazı şeyleri gercekten istediğimiz için bebek için olmadığını hissettirmek Lazım !!! Birlikte olmanın anlamı kalmıyor affedersin zevk alınmıyor kadında erkekte !! Ben yasakhayalin topiğindeyim tanıdın mı şimdi ???hicran filan var gelmiyorsun artık
aynen benim gicikta gecen hafta yanasiyodum caktirmadan ama nazlaniyodu yumurtladigim gun bos gecti cok umutsuzum bu ayEvet ya zaten içimizde onca yangın kopuyo istedilermi odaya götürmeyi biliyorlar artık çok ağrım a gidiyo ya
insallah kiz bi olsun bacim bekarmis gibi takilacam ya delirtirler insani bunlar bi tuhaflarAh bu erkeklerrrr zaten bi bebek nasip etsin Rabbim busefer ben dönüp yatcamkendilerini naza çekiyorlar ..
Bende yapmiycam yarın yanasir gönlümü almak için zaten yarın adet günüm inslh olurda görür o gununuaynen benim gicikta gecen hafta yanasiyodum caktirmadan ama nazlaniyodu yumurtladigim gun bos gecti cok umutsuzum bu aybide adet sancilari bir yandan bastiriyor ben adeti beklerken beyefendi pesimde ay sanki dalga geciyor benle . dedim "gecen hafta hic tik yoktu bu hafta kudurdunmu yoksa benimi kudurtuyon sen" malesef hepsiiiii ayyyyyniiiiiiiiii gorur o gununu ben bu ay adetim bitsede daha bitmedi diyecem oyalayacam CATLASIN bakalim nasilmis
:) hakkında hayırlısı olsun canım !!!Bende yapmiycam yarın yanasir gönlümü almak için zaten yarın adet günüm inslh olurda görür o gununu
Yok canim bu konuyu syrekli konusup hep bu konuyu arastirdigim icinNeden !!!!! Buraya gelen Kafayı mı yiyormuş ?? Sen anlamazsın de !!