Hayirli olsun canim Allahin izni ile.. ozelde mi yaptiricaksinkızlar bende ocakta tub bebek tedavısıne baslıycam heycanlı umutlu bı okadar sıtreslı ve korkuyorum neden bende bılmıyorum allahım guldursun hepımızın yuzunu ınsallah genetık sonuclar cıkcak ocagın 3 de felan 23 de tedavıye başlıycaz cok gergınım heran vazgecmekten korkuyorum
Kız mecbur umutlu olcaz öbür türlü bu işi cozemeyizkii sabır edip allahtan hayirlisini istemeye devam edicez.ayyyyy benim de öyle ama 22. günümdeyim ne bu ağrı aynı adet ağrısı.. Ama senin kadar umutlu değilim Yasy ya napcaz biz böyle böyle
evet canım ozelde mecburen aşılama sartı var devletın bızde dedık ılkı ozel yaptıralım 2 dondurulmuslarla 3 yede 2 kere tub bebek yaptırdıgıma dair belge alıp devllete rapor ıcın basvurcam ınsallah gerek kalmaz ılkınde olur ama herseyıde dusunmem lazım ılla olucak dıye kendımı kandırısam buyuk yıkım yasarım bılıyorumHayirli olsun canim Allahin izni ile.. ozelde mi yaptiricaksin
Evet canim tabiki bn 2 asilama tutmadi diye yikildim tup cok pahalli cok masrafli bnde hep ozel hast gittim yeni ise basladi esim ozel sigortada var ama asilamayi karsilamadi..sanirm biz bir asilama daha denicez sonra tupu olmzsa dusuncez.. tup sikintili ya izin almasi gerek is yeri daha yeni flnevet canım ozelde mecburen aşılama sartı var devletın bızde dedık ılkı ozel yaptıralım 2 dondurulmuslarla 3 yede 2 kere tub bebek yaptırdıgıma dair belge alıp devllete rapor ıcın basvurcam ınsallah gerek kalmaz ılkınde olur ama herseyıde dusunmem lazım ılla olucak dıye kendımı kandırısam buyuk yıkım yasarım bılıyorum
aynen canım ınsallah bu aşılaman tutar amınn ecmainn... maddı manevı sıkıntı tub bebek aslında bızde asılama yaptırcaktık özelde ama 2 bucuk bın fıyat alınca bıkac yerden esım kabul etmedı dedı tub bebek deneyelım on gorusme yaptık merkezle ılaclar dahıl 6750 embıro dondurma 1 yıl ucretsızmıs dondurulmuslarla denemede 2 bucuk bınmus bızde en ıyısı boyle yapalım dedık benım esımınde ızın alması sıkıntı bıraz mudurune soylemıs tub bebek yaptırcagımızı oda demıs daha yenısınız bızım 7 yıl sonra oldu bekleyın eger gıdıceksende sabah ıse gel ordan gıt aksam paydosunada yetıs gercıdusunceye bakarmısın... esım tedavıye basladıgımız gun gelcek ulaşımı ogretcek merkeze gıdıp gelebılmem ıcın bıde operesyon yumurta toplama ıslemınde gelıcek okadar butun herseyı tek basıma yapıcam buda bana agır gelıyor sanırım korkuyorum kaldıramam dıye bızde kıredı kartıyla odeme yapıcaz buda korkutuyor benı dıyorum ya olmazsa zaten borcumuz var ıyıce borclancaz valla allah hepımıze yardım etsınEvet canim tabiki bn 2 asilama tutmadi diye yikildim tup cok pahalli cok masrafli bnde hep ozel hast gittim yeni ise basladi esim ozel sigortada var ama asilamayi karsilamadi..sanirm biz bir asilama daha denicez sonra tupu olmzsa dusuncez.. tup sikintili ya izin almasi gerek is yeri daha yeni fln
n düğüBnmkide bazen bana konusunca diyodum onlara nie azini acmiosun sen yokken onlarada konusuyorum anlamiolar diodu ..bnde onlara bana konustugun gibi konusmuosundur kibar kibar konusuosndr inanmiyorum fln diodum ayyy varya neler neler neler yasadim... Allahhhh Diyorum.. burunlarindan gelsin bnm doktugum goz yasi ve acinin bin katini yasasinlar hepside..konusmayalum bile onlari..
Ileri hareket bizimde % 60 2 ay önce düşük yaptım canım sadece bi kere tutundugunda yavrum 1 bucuk sene içinde yarinda yeni bat geliyorCanm hepsini yazıyorm;
Sperm sayısı: %68
Sperm sayısı PHSS: %36
Hareketlilik toplam:%71
Hareketlilik ileri:%64
Morfoloji: %2
aynen canım ınsallah bu aşılaman tutar amınn ecmainn... maddı manevı sıkıntı tub bebek aslında bızde asılama yaptırcaktık özelde ama 2 bucuk bın fıyat alınca bıkac yerden esım kabul etmedı dedı tub bebek deneyelım on gorusme yaptık merkezle ılaclar dahıl 6750 embıro dondurma 1 yıl ucretsızmıs dondurulmuslarla denemede 2 bucuk bınmus bızde en ıyısı boyle yapalım dedık benım esımınde ızın alması sıkıntı bıraz mudurune soylemıs tub bebek yaptırcagımızı oda demıs daha yenısınız bızım 7 yıl sonra oldu bekleyın eger gıdıceksende sabah ıse gel ordan gıt aksam paydosunada yetıs gercıdusunceye bakarmısın... esım tedavıye basladıgımız gun gelcek ulaşımı ogretcek merkeze gıdıp gelebılmem ıcın bıde operesyon yumurta toplama ıslemınde gelıcek okadar butun herseyı tek basıma yapıcam buda bana agır gelıyor sanırım korkuyorum kaldıramam dıye bızde kıredı kartıyla odeme yapıcaz buda korkutuyor benı dıyorum ya olmazsa zaten borcumuz var ıyıce borclancaz valla allah hepımıze yardım etsın
Benim de yarın gelcek kırmızılarSelam kızçeleriiiiiiiimmm hoooyttt bunalım yokk bırakın hepimizde aynı dert. Canınızı sikmayin boşa bebişlerimize saklayalim. 26 gündeyim az kaldi her iki kasigim birden ağrıyor bu ay felaket. Eli kulağında kirmizilarin pfff
Morfoloji nedir kizlarAyni bizileri hareket 72, sayi 119 milyon, morfoloji 1 ama. Yumurtalar buyuyor ama catliimu bilmiyorum. 2 aydir tutmuo. Hsg cektircem cmt gunu. Sinuca gore de aşılama yapcak sanirm ;(
canım doktroun anlatıggı saglam herseyı duzgun sıperm demekmıs anomılısı olmayan sıpermmısMorfoloji nedir kizlar
Bnm eli kulağında sanki daha erken ama ağrılar başladı bacaklarim belim kopuyorBenim de yarın gelcek kırmızılar
Morfoloji nedir kizlar
Morfolojiyi belirten kruger yontemidir. Dr um ozellikle kruger yontemine gore bakilsin die not tutusturdu elime.bizde oyle yapmistik. Daha detayli yani. Ama bazi dr lar nedense belirtmiyor bir kac ay sonra da kruger e gore baktirin dio. Zaman ve maliyet kaybı..Evet kizlar bizim sperm testinde niye morfoloji yazmiyor devlet hastanesinde urolojide yaptirdik.baska yerdemi yaptirmamiz lazim ayrintili sperm mi yaptiriliyor yoksa
doktorlar 1 sene beklemeden ayrıntılı bakmıyolar zaten. bikaç test yaptı hormonlarında bişey yok dedi..eşime de bakmadı...iğne ilaç falan kullanmıyorum.sadece aghnucaston diye bitkisel bi ilaç var onu kullanıyorum.onu da kendim buldumCanim ilac,igne vs kullaniyor musun peki? Yada esin test yaptirmis miydi? Dr un ne diyor?
Sekil bozuklugu olmayan,istenen sperm sekli..canım doktroun anlatıggı saglam herseyı duzgun sıperm demekmıs anomılısı olmayan sıpermmıs
oyle bısey anlatmıstı doktorum sıpermın kalıtesını gosterıyormus morfolojı