- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
canım benim baya tuzlu oldu. 9 u buluyor. ama içime sinen bi yer oldu. bikaç yer araştırdım hepsi yakın fiyatlardaydı. 5 e hiç denk gelmedim. istanbuldayım ben bu arada.Hımm anladım maddi yönden ne kadar istediler?? Bana 5 dediler ilaçlar dahil
Doğrudur canım nedeyım!!!
yarın sabah yap istersen canımKızlar benimde Aşılamadan sonraki 13 gün bugun test yapsam bilemedim şimdi
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsunmerhaba kızlar bende yeni katıldım.Bizde bu ay aşılamaya başlıyoruz. yarın adetın 3, gunu muayene olacağım inşalllah bu ay güzel haberler alırız :)
oouuyyy kıyamam kuzucuuummm ben 27.gündeyim şuan eli kulağında yarın yada öbürsü gün mutlaka gelir.Benim de yarın gelcek kırmızılar
teste devam cnmm ben 18.gün çift çizgiyi gördüm geç yumurtluyo olabilirsinbslm kizlar adetimi 15.gunu ovulasyon testim tek cizgi hala kasuk agrisi ve akintimda yok gecmi yumurtluyorum ki yoksa bu ayda mi husran ?
kızz kırmızılar yarına gelmicekmi bırak o da dinlensinn bende aynı sen gibiyim meryem anayımda ben sanki falan ama regl dönemime yakın bende ara veriyorum vücudumu dinlendiriyorum.Canım çok kötüyüm ya normalde gün aşırı bugün olması gerekiyordu ama beyefendi yorgunum dedi döndü arkasını yattıben tek basıma mi doğurcam bu cocugu
teşeşkkür ederim canım durmak yok bu yol kimine uzun kimine kısa.. Allahım herkesi bir şekilde imtihan ediyor.Allah daha büyük hastalık kaza bela yaşatmasın..Çok etkileyici canım ablanın hikayesi Allah sağlık versin bundan sonra da, hemencecik bir de kuzeni olsun inşallah teyzesinden
merhaba canım umutsuzum sanırım tedavılerım hep negatıf sonuclandıgı ıcın buda negatıf olcak korkusunda pıskolojısındeyım ınşallah hepımız mujdelı haberlerımızı yazarız amınn ecmainnnnmerhaba hoşgeldin cnm vazgeçmekde ne demek sakın öyle bişe düşünme hayırlısıyla tedavine başla inş. güzel haberler verirsin
aynen canım hanı kılomen tedavısınde doktor sugunler olcak dıyorduya ınankı ıskence gıı gecıyordu 2 taraflı sıtres zor oluyodu oyuzden ben esıme hak verdım haklılar bence kendılerını kullanılmıs sadece cocuk ıcın yanastıgımızı dusunuyorlar... bence sen ıyı yapıyorsun canım en dogurusu hıc bellı etmıyceksın yoksa ınsan kendını kotu hıs edıyo gerı cekılıyoAynen katiliyorum sana , Onu istedigin icin degil de cocuk icin geldigini dusunuyorlar, kullanilmis hissediyorlar kendilerini. Cok da haklilarben de soylemiyorum hatta oo gunu gecti suan yapsak etkisi olmaz ki diyorum oysaki gunum oluo hsg cektircem mesela regl oldum,filme kadar yasak diyorum. Off ya ne zaman bitecek bu dio , aa dr oyle soyledi olmaz diyorum daha eglenceli gecio,aklimiza da gelmio cocuk dusuncesi. Bi keresinde yarin onemli demistim, denedik ama yapamadik artik boylesi daha iyi stres yok
canım allaha emanet ol bende haftasonu gıdıcam 1 hafta kalıcamkızlar ben 2 gün yokum annemlere gidicem adanaya hepinizi çok öptümmm yolaçıkıcam 1 saata hepinizi çok öptüm allaha emanet olun
güle , güle canım hayırlı yolculuklar bizde seni öpüyoruzkızlar ben 2 gün yokum annemlere gidicem adanaya hepinizi çok öptümmm yolaçıkıcam 1 saata hepinizi çok öptüm allaha emanet olun
senin ailen nerde uzak mı cnmcanım allaha emanet ol bende haftasonu gıdıcam 1 hafta kalıcam
DARISI BAŞINA canımTatlım internet sorunum vardı onun için !!! Hallettim geldim senin adına çok sevindim aslana kocaman Yılbaşı hediyesi negüzl çok şanslısın
avrupa yakasında oturuyolar canım 2 bucuk saat suruyor yol buraya tasındıgımdan berı gıtmedım hıc bı babamın mezarına gıttımiştim arıfe gunu kalamadım annemlerdesenin ailen nerde uzak mı cnm
evet canım trafik olursa sürer benimde eltimin kızı beylikdüzünde oturuyı kız ev aldı bi türlü gidemedik şimdi hamile artık bebeğine gidicez kısmet olursaavrupa yakasında oturuyolar canım 2 bucuk saat suruyor yol buraya tasındıgımdan berı gıtmedım hıc bı babamın mezarına gıttımiştim arıfe gunu kalamadım annemlerde
Ne zamandır sorcam unutuyorum aşılama ne kadar gerçekten kızlarAşılama fiyatları ne kadar oluyor kızlar yaptıranlar bılgı verebılır mi acaba.?ben klomen kullanacagım bırde catlatma ıgnesi sadece sonrasında asılama olacak
Canım benim düzensiz ne zman olacağı belli olmuyo kikızz kırmızılar yarına gelmicekmi bırak o da dinlensinn bende aynı sen gibiyim meryem anayımda ben sanki falan ama regl dönemime yakın bende ara veriyorum vücudumu dinlendiriyorum.