Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Nasılsıniz
Kocisim le köye geldik
Gözleme çay Keyfi
Harika bir hafta sonu
Kızlar Nasılsıniz
Kocisim le köye geldik
Gözleme çay Keyfi
Harika bir hafta sonu
Kızlar Nasılsıniz
Kocisim le köye geldik
Gözleme çay Keyfi
Harika bir hafta sonu
seni cok iyi anlıyorum canım.bende 13 yıl diane kullandım.canım amaltyada 2 doktor önerebilirim sana biri hayat hastanesi sevgi hoca biride denizhan deniz.bunlara gittinmi.denizhan hocaya o infertilitede iyi.bende hep ona gittim.bi onlarada görünsen gülüm.Allah yardımcın olsun bide kürlerden yaptınmı ibrahim saracoglunun kürlerinden.hayıt hapını içebilirsin prolaktin için.ben önümüzdeki ayiçicem.agnucaston.
Cok sagol canimmm. Ama okadar korkuyorum ki ya gerçekten çocuğum hic olmazsa diye bu korku bitiriyor beni..EN IYISINI ALLAHIM BİLİR. .HEPIMIZIN YUZU GULER İNŞALLAH. BIRGÜN. ..SENIN NEYIN VAR..mrb arkadasım sen % 10 sansa hıc az deme hıc bı sorunu olmayan cıftlerın bıle bebek yapma ihtimalleri %25 biliyorsundur bunu ebeymişsin. bırak % 10 u % 1 bile coook buyuk bi umut ayrıca bu yuzdeleri veren sana doktor ama yaratan ALAAAHHHHH SEN HIIIIC SIKMA CANINI DOKTORLARIN YUZDE TAHMİNLERİ İLE RABBİM GONLUNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH CANIM
Merhaba kızlar yeniden şuan cok farklı duygular içindeyim tarifi yok..
öncelikle elimde sonuc olmasına rağmen halen inanamıyorum saka gibi gelıyor bana.
4yıldır cektıklerım bittimi yanı meleğim annesine geldimi diyorum.
Henüz 3 haftalık görünüyor degere göre ve pazartesı tekrardan test yapılacak...
Ben söz verıyorum esescım diğerleri gibi sizi bırakmıycam yazmamazlık etmıycem her sürecte yanınızda olucam insallah.
testi erken yaptıgım için şimdide degerler yükselirmi yükselmezmi korkusu saldı içimi hakkımızda hayırlısı insallah.
süreci merak eden arkadaslar için yazıyorum.
Pkosluyum,klomen yumurta takıbı vs hıc bırısı bende ıse yaramadıi
rahım filmi cektırdım tüplerde tıkanıklık cıktı işlem esnasında acılmıs.
eşimde de sorun yoktu ama 4 yıldır olmuyordu...
gecen ay ganolf-450 günde 75 ml 10-12 gün kadar vuruldum ıkı doz aynı anda catlatma iğnesi oldum
ancak tedavi olumsuzdu adet oldum.
Bu ay iğnenın dozunu arttırdı doktorum günde 150ml 10 gün kadar vuruldum
16 şubat oglen 12 de yine iki doz catlatma iğnemi oldum.
6 gün boyunca hergün ilişkide bulunduk ortalama aynı saatte (etkisi varmıydı bılmıyorumda bızımkıde ayrı delılık aynı saate denk getırdık hep)
Bu ay farklı hissettiğim tek sey bugüne kadar akıntım hıc kesılmedi camasırım hep ıslaktı
atesimi düzenli her sabah ölctüm ve adete yakın yukseldi.
sebepsiz iştahım artmıstı ama dıkkate almamıstım.
Umarım hersey yolunda gider ve bebeğim bana sıkı sıkı tutunur beni bırakmaz...
Dualarınızda olmak dileğiyle hepinize cok tesekkür ederim hakkınızı helal edin,duamdasınız..
sizlerde umudunuzu yıtırmeyın hep söyledim karamsar olmayın elde degıl cok ıyı bılıyorum.
sizi cokta iyi anlıyorum ve hepinizin haberını alacaz buna ınanıyorum..
allahım cok büyük,evlat hasretıyle yanıp tutusan el acan dua eden bütün kardeslerime nasıp etsın ınsallahh
Memnun oldum canim.hangi sehirdesin..seninde mi cocugun olmuyor
Benide yaz ne olurrrrsuuunnnn EMEL BENyazcam söz canımm
Seni suan derinden okadar iyi Anliyorumki...dünden beri bunalimdayimmm.gene aglama nöbetlerindeyimm..ne desek boş aglayinca rahatliyor insannkızlar günaydın.o kadar moralım bozuk ki sabaha karşı hastalandım.yıne olmadı bu 4.çatlatma iğnesi tedavisiydı.bu ay aşılamaya başlıycaz.aşılama yaptıranlar bıraz bılgı verebilir mi?bır de dr ben sımdı kacıncı gun gıtsem ki? Aşılamadan da umudum yok gerçi başarı oranı az dıyorlar hep hatta dırek tup bebege gec asılama yaptıracagına dıyenler bıle var.of yaaaa hıc bır sorun yokken nıye olmuyor ki....tam 26 ay oldu.sanki hiç anne olamıycakmışım gibi geliyor artık... aşılama ne kadar sürüyor?ağrı oluyor mu?
kızlar günaydın.o kadar moralım bozuk ki sabaha karşı hastalandım.yıne olmadı bu 4.çatlatma iğnesi tedavisiydı.bu ay aşılamaya başlıycaz.aşılama yaptıranlar bıraz bılgı verebilir mi?bır de dr ben sımdı kacıncı gun gıtsem ki? Aşılamadan da umudum yok gerçi başarı oranı az dıyorlar hep hatta dırek tup bebege gec asılama yaptıracagına dıyenler bıle var.of yaaaa hıc bır sorun yokken nıye olmuyor ki....tam 26 ay oldu.sanki hiç anne olamıycakmışım gibi geliyor artık... aşılama ne kadar sürüyor?ağrı oluyor mu?
Bizim meslekte çocuğumuzun olmamasi cok can acitici degilmi zehra...hergün gözümün önünde birsürü bebek cocuk gebe..ALLAHIM BIZEDE NASIP ET HAYIRLIYSA İNŞALLAH.aksaraydayım canım.evet malesefff
Kızlar Nasılsıniz
Kocisim le köye geldik
Gözleme çay Keyfi
Harika bir hafta sonu
[BeB]Allah razı olsun canım benim
rabbim sizlerede nasıp etsın ınsallah[/B]
Bizim meslekte çocuğumuzun olmamasi cok can acitici degilmi zehra...hergün gözümün önünde birsürü bebek cocuk gebe..ALLAHIM BIZEDE NASIP ET HAYIRLIYSA İNŞALLAH.
selam kızlar
brownim bu güzel haberle başladım güne sayende.çoooookkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum.sağlıkla huzurla hayırla kucağına almak nasip etsin.burdaki herkese umut oldu bak seninde bebeğin.bize bolca dua et lütfen.
eski sayfaları okudum biraz ama yani sayfalar çok çabuk ilerliyor isimleri de aklımda tutamıyorum ama size diycem şey dr ların %10 falan demesi faso fiso.gerçekten vermek isterse veriyo.geçenlerde rahmmi olmayan bir kadına bile hamile kalmayı başarttılar.niye çünkü rabbim vermek istedi ona evlat.hepsi bu.insan en çok istediğiyle sınanırmış.buda bizim imtihanımız.size böyle bişe söylemiyorum ama kendi adıma artık olmazsa naparım diye düşünmekten vazgeçtim.olmazsa da rabbim böyle uygun gördü demekki dicem.bunu düşündüğümden beri inanın daha rahatım.içimdeki sıkıntılar o kadar azki.evet bende çok istiyorum anne olmayı üstelik ben 6 ay önce ilk bebeğimi de kaybbettim.buulup yitirmek daha da zor ama allah ın takdırıne de razıyım.lütfen rahat olun.hayırlısını dileyin.
Bugun 4.gunum meryem suresi ni okuyorum bende..insallah canim ama fsh 89 daha 26 yasindayim yumurtam yok cok üzülüyorum cok.sendeki sorun nedir peki.amin canım evetöyle.ama insan onada alışıyo.artık etraftakiinsanların bile laf sokmasını umursayamıyorum.sınavımız zor canım.bol bol meryem suresi oku.ben öyle yapıyorum rabbiminşallah bizede tattıracak anneliği
canım rabbim ol dese zaten zorluk falan halt etmiş.tedbirimizi alıp gesini rabbimize bırakacaz.hayırlısını dileyecez her zaman