- 7 Şubat 2014
- 1.230
- 77
- 34
inşallah bu sabırsız bekleyis son olur canım bu ay . ben 9 aylık evlıyım hıc korunmadık benım adetlerım devamlı geckmelı gelıyordu 25 gun falan her ay umurlanıyordum ama sonuc negatıf en son doktora gıttım ıyıkıde gıtmısım 1 yılı beklemeden tabıı rabbım bılır herseyı ınsallah doktora erken gıderek rabbımı gucendırmemısımdır bırde bunun stresı var uzerımde acıkcası neyse uzatamayı
sorun degil cnm bırbırımızı tanımaya calısıyoruz sonucta..26 yaşındayım 3 yıllık ewlıyım 2.5 yıldır bebek ıstıyoruz ama hıc hamıle kalamadım..eşimde bi problem yok benım tek tüpüm kapalı cıktı rahım filmimde 4 kere klomenle yumurta takıbı 1 kere gonal-f ile aşılama oldum maalesef sonuc alamadım..geçtiimiz ay bı tanıdıgın aracılıgıyla bı doktora başladım sonuclarıma baktı tüpümün acık olabılecegını o kısımdn kapanamaayacagını ve film esnasında spazm olustugunu soyledı...e2 hormonumun 30 dan düşük oldugunu soyledı ve bu yuzden rahım duvarım ınceymıs bebek tutanımıyor dedı..adetımın 3. gunu fostımon 75mg ıgneye başlattı 7 gun kalcadan vurdum daha sonra kont gıttıgımde 13.5 mm 3 tane yumurtam oluşmuş ıkı kutuda merional iğne verdı ve prgnly catlatma ıgnesı verdı ıkı gun cok umutlu konustu..22 şubatta catllatma ıgnemı oldum sonra gun asırı ılıskı ve 24 şubattada progestaran hapa başladım adet tarıhım 8 mart beklemedeyım cnm..
sen bahset bakalım kendınden biraz sen ne kadarlık evlısın hangı sureclerden gectın..
m yumurtalar yeterlı buykluge ulasmıyormus meger benım gecıkmeler psikolojıkmış yumurtaların bymedıgını ögrendıgım ay gununde adet oldum hemen doktora gıttım klomen basladık bu ay ılk kullanısım daha gunde 1 adet 5 gun kullandım cuma gunu takıbe gıttım 13 mm dı en byyuk yumurtam pzts ve salı yıne gıdıcem doktorum bzıım ıcın onemlı olan pzts dedı bakalım inşallaah buyur sonra guna sırı ılışki diyeck muhtemelen bat18 mart bakalım neler olacak allahın izniyle benım sorun cok buyuk degıl cok bekletmez rabbım ınsallah işte oyle canım benim hikayemde bu :)