infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

sorun degil cnm bırbırımızı tanımaya calısıyoruz sonucta..26 yaşındayım 3 yıllık ewlıyım 2.5 yıldır bebek ıstıyoruz ama hıc hamıle kalamadım..eşimde bi problem yok benım tek tüpüm kapalı cıktı rahım filmimde 4 kere klomenle yumurta takıbı 1 kere gonal-f ile aşılama oldum maalesef sonuc alamadım..geçtiimiz ay bı tanıdıgın aracılıgıyla bı doktora başladım sonuclarıma baktı tüpümün acık olabılecegını o kısımdn kapanamaayacagını ve film esnasında spazm olustugunu soyledı...e2 hormonumun 30 dan düşük oldugunu soyledı ve bu yuzden rahım duvarım ınceymıs bebek tutanımıyor dedı..adetımın 3. gunu fostımon 75mg ıgneye başlattı 7 gun kalcadan vurdum daha sonra kont gıttıgımde 13.5 mm 3 tane yumurtam oluşmuş ıkı kutuda merional iğne verdı ve prgnly catlatma ıgnesı verdı ıkı gun cok umutlu konustu..22 şubatta catllatma ıgnemı oldum sonra gun asırı ılıskı ve 24 şubattada progestaran hapa başladım adet tarıhım 8 mart beklemedeyım cnm..

sen bahset bakalım kendınden biraz sen ne kadarlık evlısın hangı sureclerden gectın..
inşallah bu sabırsız bekleyis son olur canım bu ay . ben 9 aylık evlıyım hıc korunmadık benım adetlerım devamlı geckmelı gelıyordu 25 gun falan her ay umurlanıyordum ama sonuc negatıf en son doktora gıttım ıyıkıde gıtmısım 1 yılı beklemeden tabıı rabbım bılır herseyı ınsallah doktora erken gıderek rabbımı gucendırmemısımdır bırde bunun stresı var uzerımde acıkcası neyse uzatamayı
m yumurtalar yeterlı buykluge ulasmıyormus meger benım gecıkmeler psikolojıkmış yumurtaların bymedıgını ögrendıgım ay gununde adet oldum hemen doktora gıttım klomen basladık bu ay ılk kullanısım daha gunde 1 adet 5 gun kullandım cuma gunu takıbe gıttım 13 mm dı en byyuk yumurtam pzts ve salı yıne gıdıcem doktorum bzıım ıcın onemlı olan pzts dedı bakalım inşallaah buyur sonra guna sırı ılışki diyeck muhtemelen bat18 mart bakalım neler olacak allahın izniyle benım sorun cok buyuk degıl cok bekletmez rabbım ınsallah işte oyle canım benim hikayemde bu :)

slm canım emel ben.2gündür ağlamaklıyım oluyor böyle dönemler geçer bir kaçgüne..sende iyisindir umarım...10 yıldan fazladır polikistiğim 8 yıl hap kullandım.2,5 yıllık ekisti pesimim...fsh 0-10 arasında olursa normal yoldan geçıktı dahalabiliyorsun..10-20 arasında tüp bebek oluyor... benim 89a yükseldi buay.amh hormonu tahlilim 0,13 çıktı..yani yumurtlamam yok maalesef :KK43: sen kaç yıllık evlisin..

Aglama:KK43:güçlü olmak zorundayiz bizimde yuzumuz gulecek bir gun insallah.ben 2yila yakindir evliyim 5-6 yildirda endimetriozis ile ugrasiyorum 3 yil falan dogum kontrol hapi kullandım.cikolata kistipesimi birakmadi.benim fsh notmal ama estradiol 20 çıktı daha yuksek olmalıymis.bende yarin amh yaptircam bakalim .cok korkuyorum ne cikacak diye:KK43:

hiç sorma funda bende bugün hep ağladım eşim seni psikoloktan destek alman lazım gidelim psikoloğa diyor...:KK43:

valla dua ve ınanç en guzel terapi canımcım ama imkanınız varsa kendini iyi hissedeceksen git tabii. ben cok bunalınca kuran okuyorum namaz vakitlerimi geciktirmiyorum tesbihlerimi çekiyorum dualarımı eksik etmiyorum... rabbim bizi bunla sınıyor ben agladıkcada rahatlıyorum aslında. benim kocam stres yaptıgım için kızıyor daha yaşın kaç kaç yıllık evlıyızde boyle sorun edıyorsun deyıp duruyor allahı gucendırme dıyor doruda dıyor aslında ama elimde değil benim inşallahhhhhhhhh allahım duysun sesımızı inşallahhhhhhhh baska baska tedavilere gerek kalmadan alırız guzel haberlerımızı surpriz yaparız eşlerimize ben daha şimdiden gebe kaldiğimi ögrendigim gün eşime nasıl soylerım hayallerı kuruyorum rabbim yuzumuze baksın inşallaahhhhhhhhhh

Aglama:KK43:güçlü olmak zorundayiz bizimde yuzumuz gulecek bir gun insallah.ben 2yila yakindir evliyim 5-6 yildirda endimetriozis ile ugrasiyorum 3 yil falan dogum kontrol hapi kullandım.cikolata kistipesimi birakmadi.benim fsh notmal ama estradiol 20 çıktı daha yuksek olmalıymis.bende yarin amh yaptircam bakalim .cok korkuyorum ne cikacak diye:KK43:
amh ile fsh çok alakalı ama kesin sonucu genelde amh veriyor..inşallah 3 falan çıkar
benim 0,14 düşünsene yumurtlama yok yani..hayırlısı ağlamazsamda çatlayacagım..ALLAH BÜYÜK
MERYEM SURESİNİ OKUYUP RAHATLIYORUM 4 GÜNDÜR.37 GÜNÜM KALDI 41 GÜN OKUNACAKMIŞ..

valla dua ve ınanç en guzel terapi canımcım ama imkanınız varsa kendini iyi hissedeceksen git tabii. Ben cok bunalınca kuran okuyorum namaz vakitlerimi geciktirmiyorum tesbihlerimi çekiyorum dualarımı eksik etmiyorum... Rabbim bizi bunla sınıyor ben agladıkcada rahatlıyorum aslında. Benim kocam stres yaptıgım için kızıyor daha yaşın kaç kaç yıllık evlıyızde boyle sorun edıyorsun deyıp duruyor allahı gucendırme dıyor doruda dıyor aslında ama elimde değil benim inşallahhhhhhhhh allahım duysun sesımızı inşallahhhhhhhh baska baska tedavilere gerek kalmadan alırız guzel haberlerımızı surpriz yaparız eşlerimize ben daha şimdiden gebe kaldiğimi ögrendigim gün eşime nasıl soylerım hayallerı kuruyorum rabbim yuzumuze baksın inşallaahhhhhhhhhh

benim eşimde ben bebek diye yanıp tutşmuyorum önemli olan sensin diyor..ama benim yüzümden çocuksuz kalmasına dayanamıyorum..hayırlısı allahtan..inşallah meryem suresini okuyorum o vesile olurda hayırlıysa gebe kalırım inşallah..
Benim hastalarım hacdan bana fatma anamızın eli otunu,yeşil elma,bide meryem hurması getirmişti..ibrahim suresi okumuşlar 7 kez sağolsunlar benim için.otu suya koydum içtim elmalarıda yedik..meryem hurmasınıda yicez..ama 3-4 ay oldu bi gelişme olmadı..genede allah razı olsun hepsinden..hepsi bana dua ediyorlar sağlık ocagındaki hastalarım..

benim eşimde ben bebek diye yanıp tutşmuyorum önemli olan sensin diyor..ama benim yüzümden çocuksuz kalmasına dayanamıyorum..hayırlısı allahtan..inşallah meryem suresini okuyorum o vesile olurda hayırlıysa gebe kalırım inşallah..
Benim hastalarım hacdan bana fatma anamızın eli otunu,yeşil elma,bide meryem hurması getirmişti..ibrahim suresi okumuşlar 7 kez sağolsunlar benim için.otu suya koydum içtim elmalarıda yedik..meryem hurmasınıda yicez..ama 3-4 ay oldu bi gelişme olmadı..genede allah razı olsun hepsinden..hepsi bana dua ediyorlar sağlık ocagındaki hastalarım..
canımmmm sakın benım yuzumden kocam da bebek sahıbı olamıyor dıye uzulme aksıne sukur kı esımin spermlerınde bı sorun yokda tek sorunumuz bu olsun de sukret bebegım elimizdekilere hep sukredelim benım kocamda bana sen lazımsın bebek ne zaman olsa olur allah bılıyor zamanını sıkma canını dıyo hatta bunaldıgı zaman kızıyor bıle bana yeter artık gucendırme allahı dıye bak ben sukredıyorum ıyıkı tek sorunumuz bu dıye baska bı sorun olsa bıde onunla ugrasmak zorunda kalacaktık dıye bardagın hep dolu tarafına bak hastalarının getırdıgı meyveler ettıgı dualarındazamanı var demekkı sabır ve dua ...

fsh ım çok yüksek amh 0,13 yumurtlamam yok..adet 10günde bir görüyorum 2,5 gün sürüyo..temiz kaldığım süre 10 günden az oluyo..şimdi progestan başladık..ona ragmen onu kullanırken bile adet belirtileri var..normalde 10 gün kullanıp bitince adet olur normal insanlar..bende kullanırken bile pembeler geliyo çıldıracağım:KK20:

canım ya rabbimşifa versin.kaç yıldır istiyorsunuz

canımmmm sakın benım yuzumden kocam da bebek sahıbı olamıyor dıye uzulme aksıne sukur kı esımin spermlerınde bı sorun yokda tek sorunumuz bu olsun de sukret bebegım elimizdekilere hep sukredelim benım kocamda bana sen lazımsın bebek ne zaman olsa olur allah bılıyor zamanını sıkma canını dıyo hatta bunaldıgı zaman kızıyor bıle bana yeter artık gucendırme allahı dıye bak ben sukredıyorum ıyıkı tek sorunumuz bu dıye baska bı sorun olsa bıde onunla ugrasmak zorunda kalacaktık dıye bardagın hep dolu tarafına bak hastalarının getırdıgı meyveler ettıgı dualarındazamanı var demekkı sabır ve dua ...

okadar bebek özlemi varkii.çocuk esirgemedeki sevgi evlerinden bir çocuğun 4 yaşında gönüllü annesi babası olduk..aslında biz bebek alacaktık ama vermediler evletlıktan başka vermiyolarmış..biz hafta sonları için alacaktık..oyüzden 4 yaşında duru adında bir gönüllü ailesiyiz durunun...ilk zamanlar eve getirdik hafta sonları bizde kaldı 1er gün ama iletişim problemi yaşadık..sorunlu bir çocuk her dediğini yaptırmaya çalıştı..ordakilerde sizin bu şefkatinizi hak etmiyor sizi kullanıyor ama onunda kimsesi yok hoş görün dediler..şimdi arada bir kaldığı yerde ziyaret edip zaman geçiriyoruz böylesi şimdilik daha iyi oldu..

okadar bebek özlemi varkii.çocuk esirgemedeki sevgi evlerinden bir çocuğun 4 yaşında gönüllü annesi babası olduk..aslında biz bebek alacaktık ama vermediler evletlıktan başka vermiyolarmış..biz hafta sonları için alacaktık..oyüzden 4 yaşında duru adında bir gönüllü ailesiyiz durunun...ilk zamanlar eve getirdik hafta sonları bizde kaldı 1er gün ama iletişim problemi yaşadık..sorunlu bir çocuk her dediğini yaptırmaya çalıştı..ordakilerde sizin bu şefkatinizi hak etmiyor sizi kullanıyor ama onunda kimsesi yok hoş görün dediler..şimdi arada bir kaldığı yerde ziyaret edip zaman geçiriyoruz böylesi şimdilik daha iyi oldu..

evlat edinmeyi dusundunuz anladıgım kadarıyla neden vermedıler canım cok ağır sartlar koyuyorlarmıs bıldıgım kadrıyla evlat edınmek ıcın demi ?

evlat edinmeyi dusundunuz anladıgım kadarıyla neden vermedıler canım cok ağır sartlar koyuyorlarmıs bıldıgım kadrıyla evlat edınmek ıcın demi ?

bir sabah ezanında uyandım içime heyecan dolmuştu..aklıma göünllü aile olup bebek alalım hafta sonları 2gün onunla vakit geçirelim dedim.eşim önce daha çok erken ilerde dedi.ama ben ağlayınca tamam dedei.gittik sevgi evlerine.bebek vermemiz için evlat edinmeniz ömür boyu bebeğin sizinle kalması gerek dedi.ama siz sadece hafta sonları istediğiniz için gönüüllü aile oluyosunuz.bebek vermiyoruz ama çocuk olur dedi..oyüzden 4 yaşındakine gönüllü aile olduk..

bir sabah ezanında uyandım içime heyecan dolmuştu..aklıma göünllü aile olup bebek alalım hafta sonları 2gün onunla vakit geçirelim dedim.eşim önce daha çok erken ilerde dedi.ama ben ağlayınca tamam dedei.gittik sevgi evlerine.bebek vermemiz için evlat edinmeniz ömür boyu bebeğin sizinle kalması gerek dedi.ama siz sadece hafta sonları istediğiniz için gönüüllü aile oluyosunuz.bebek vermiyoruz ama çocuk olur dedi..oyüzden 4 yaşındakine gönüllü aile olduk..

anladım canım hayırlısı olsun ınsallah rabbım tez zamanda versın ınsallah hepşmşzeeee

merhaba arkadaşlar benim bi tanıdığımda var bebekleri olmuyordu 41 gün Meryem suresi okudular çok geçmedi kucağına aldı.
Benim çatlatma iğnemin bugün 14.günü geçen 2 iğnede tam 14.günde olmuştum şu saate kadar olmadım inşallah gelmez ve bu topiğin 4. hamişide ben olurum..

eses07 ***** ***** 23 yasımdayım ...:KK49::KK49:
adzeynep ***** ***** 24 yaşındayım...:KK49::KK49:
anatomi ***** ***** 26 yaşındayım ...:KK49::KK49:
ebe88 ***** **** 26 Yasindayim ...:KK49::KK49:
oceanshine***** **** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
benimaskpastam ***** **** 29 yasımdayım...
:KK49::KK49:

adzeynep ***** ***** 24 yaşındayım...:KK49::KK49:
anatomi ***** ***** 26 yaşındayım ...:KK49::KK49:
ebe88 ***** **** 26 Yasindayim ...:KK49::KK49:
oceanshine***** **** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
benimaskpastam ***** **** 29 yasımdayım...

31 yaşındayım :)

Kızlar bat 5 martti ana 2 gündür agrim vardi adet agrisu..cuma peçeteye çok az pembe kan geldi adet oldum.sandim ama devami gelmedi... Bu sabah kalktim ve test yaptim belli ama silik 2.çizgi cikti..hemen kan testi verdim ve 16.9 cikti degerimm kizlarrr inş degeeimm yükselir cnlarimmm:KK16:

Aynen çünkü hep paket gidalarla besleniyoruz herşey katki maddeli,herşey hormonlu. eski insanlar sebzelerini kendileri yetistirirlermis boyle sorunlar da yokmuş hic.bu arada bn listede yokum eses07.ilk catlatma ignemi 22sinde oldum 14gun geçmesi gerekiyormus vvurulduğum günden itibaren sayarsak bat 7mart :)

kesinlikle yediklerimizden ve bu cagın problemi :KK31::KK31:
insallahhhhhh hepimiz anne oluruzzzzzzzzzzzz :KK52::KK52::KK52:

Adzeynep ***** ***** 24 yaşındayım...:KK49::KK49:
Anatomi ***** ***** 26 yaşındayım ...:KK49::KK49:
Ebe88 ***** **** 26 yasindayim ...:KK49::KK49:
Oceanshine***** **** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
Benimaskpastam ***** **** 29 yasımdayım...

25 yaşındayımmm:)

X