- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- Konu Sahibi superisi_21
- #8.161
:) her gün et mi hiç bir kuvvet bana bunu yaptırmaz eskiden ayda bir yerdim bebek hatırına ayda 2 ye çıkardım :) oy kıyamam evin işi için kendini çok yorma bırak dağınık kalsın özel bir durumun var şuan ben de yakında ev bulup taşınacam nasıl yapacaksak bakalım umarım kolay olur gözümde baya büyüttüm :) bu arada bende sürekli yoğurt ve meyve yiyorum ve devamlı zaten susuyorum umarım her şey yolunda gider....
canım bu yazdığın hapları ben hiç kullanmadım 12.haftaya kadar sadece progestan,cronel jel,folic asit kullandım bunlar bitti son olarak kan için çiğnenen bir tablet kullanıyorum o kadar.bu ilaçları kullanman gerekiyorsa sen doktorunla konuş ve adı başka olan bir ilaç versin umarım daha iyi olursun...ben 17+5 oldum ve 3 kilo almışım bu zamana kadar göbek var ama kimse hamile olduğumu kestiremiyor daha bide kızlar ben bebeği hissetmiyorum normal mi korkmaya başladım siz hissediyor musunuz????
hayırlı olsun.bebişin bırakmaz inşallah annesini güzel haberini paylaşırsın burdan.
kızllaaar yine yoksunuz be yaaaa bugün evi temizlettim ama bende bittim ya.ben yaptım sanki bütün işi.nefret ediyorum ev işlerinden...
bu arada bir dr arkadaşımla konuştum.''18. ve 24. haftalar arası beslenmene çok dikkat et;hergün fazla fazla protein al(en iyisi kırmızı et),en az 3 litre su iç,en az 3 porsiyon meyve tüket ve tabiki ceviz ye dedi.çünkü bebeğin beyin gelişimi en hızlı bu dönemlerde oluyomuş''.hergün de kırmızı et yenir mi ki?
canım bu yazdığın hapları ben hiç kullanmadım 12.haftaya kadar sadece progestan,cronel jel,folic asit kullandım bunlar bitti son olarak kan için çiğnenen bir tablet kullanıyorum o kadar.bu ilaçları kullanman gerekiyorsa sen doktorunla konuş ve adı başka olan bir ilaç versin umarım daha iyi olursun...ben 17+5 oldum ve 3 kilo almışım bu zamana kadar göbek var ama kimse hamile olduğumu kestiremiyor daha bide kızlar ben bebeği hissetmiyorum normal mi korkmaya başladım siz hissediyor musunuz????
Kızlar ben de 19.haftamdayım. Şu anda coraspin ve elevit kullanıyorum sadece.Ama son 4 ayda kullandığım tüm ilaçlardan olsa gerek midem perişan halde. Ne yesem yanma hissi yapıyor tabi böyle olunca çiyneme tableti kullanıyorum. Burda takiplerimi yapan doktor coraspini 30.haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi ama tüp bebek doktoruma da sordum çok rahatsız ediyorsa 12.haftaya kadar kullan ve bırak demişti. Ben de bu haftaya kadar dayandım ama artık tahammül edemiyorum o küçücük ilaç beni perişan ediyor. Birkaç gündür içmiyorum. Aranızda bu ilaca devam edeniniz var mı??? Bi de kaç kilo aldınız bakim
Son düzenleme: