infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evneli 1 ay olmus :nazar::nazar::nazar: bunlarıda görmek varmıs hayal gibi:KK69::78::123: kızlar yuva kurmak cok güzelmiş,esinin olması cok güzelmiş ya bebek olunca dahadamı güzel olur hayal edemiyom bile:KK52:.Rabbim tüm bekarlara nasip etsin amin:21:

canım beniideee yaaaz şifa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Aman bosver canim sen mutlulugunu yasamaya bak.hadi artik yatsana sen bebisle dinlenin annesi:)))

düne kadar derdimden düşünceden uyuyamıyordum,

şimdide endişelerimden heyecandan uyuyamıyorum..

derlerdide inanmazdım,hamile kalana kadar nıye olmuyor,hamile kaldıktan sonrada ya bısey olursa korkusu gelıyormus :KK1:

evneli 1 ay olmus :nazar::nazar::nazar: bunlarıda görmek varmıs hayal gibi:KK69::78::123: kızlar yuva kurmak cok güzelmiş,esinin olması cok güzelmiş ya bebek olunca dahadamı güzel olur hayal edemiyom bile:KK52:.Rabbim tüm bekarlara nasip etsin amin:21:

amiiin canım sen 1 aylık evlimisin daha:KK16::KK16::KK16::KK16:

derlerdide inanmazdım,hamile kalana kadar nıye olmuyor,hamile kaldıktan sonrada ya bısey olursa korkusu gelıyormus :KK1:

canm hamılemısın gözn aydın tatlmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

veren ALLAH korkma canım aklına getirme öyle şeyleeriii rahat ve huzur dolu uyu:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyy umut oldun bize hamiş haerleri artsın evledını sana bagıslasın Ulu Rabbim kızlar hepimizin olcak insallah umudunuzu kesmeyin

browni adın gibi yuvanda tatlı olsun insallah göbüsüne adımızı göz kalemiyle yazarmısın ben ugruna inanıyorumda hamişin göbüsüne adımı yazdırmıstım evlendim:)) ugur getirdi bebiş bana,adım duygu yazarsan sevinirim canım
bide silinenleri aksama haber edermisin:))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy inanmıyorum ılkkez duydum öylemıymış benıde yazın yaaaaaaaaaaaaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ablamın kızı var ela 7 yasında her ay benı arar teselli eder yası küöük yüreği büyük yeğenim benim.

bugünde diyorkı teyze bak gördünmü sana hep ağlama dedim allah babayada dua ettım kabul ettı duamı dıyor: ))

yeğenler baska gercekten kendı cocugun gibi oluyor kıyamam onlara ya: )

hiii kıyamam ona ben ya:)) Allah korusun onları cok tatlı olyolar.benim yiğenimde 5 yasında.oglun olacak dedi bana bakalım erkek bebişimmi olcak:))

vallla ilk defaa dduydum:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ama beni de yaz ismim şifa

evet canım bi topikte yapıyolardı.ugur getirsin bize bebiş:))insallahhhhhhhhhhhh:21::21::21:
tamam canım yazıcam madem böyle bir inancın var insallah gercek olur: ))))))

iyi dileklerin için tesekkür ederim allah razı olsun darısı sızlerın haberını almaya ınsallah:KK19:

insallah evet canım onun uguruda gelir bize saflıgının uguru ben öyle inanyom :))hamiş topiğinde adımı evlilik niyetiyle yazdırmıstım:))

insallah canım darısı bebişinin resimlerini görmeye insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:21::21::21::21:

Insallah canim benim sagol .benim bir sıkıntı mda yas:KK43:33 oldu .yaş ilerledikçe sorun işte hakkimizda hayirlisi bakalim

daha yeni evlisin yaşın 33 olsada oluur yeterki herşey yolunda olsun şimdiden bunları kafana takıp stres yapma evliliğin tadını çıkkkaaar

:))) Allah saglikla kucağına almak nasip etsin canım.dusunme stres yapma tamam

ayyyyyyyyyyyyyy gebelik takvimi cok yakıstı yaaaaaaaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar: kızlar hepimiz yapalım insallah ne güzel ya burda sevinmekte cok güzel :KK16::KK16::KK16::KK16:

daha yeni evlisin yaşın 33 olsada oluur yeterki herşey yolunda olsun şimdiden bunları kafana takıp stres yapma evliliğin tadını çıkkkaaar

Haklısin canım m bende kendime bazen diyorumda iste adet dönemi gelince psikoloji degisiyor deliriyorum:)))
Sagol destegin icin canim benim

X