- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok utandım komsulardan falan valla ne dıycekler sımdı kımbılır hakkımızda
canım beniideee yaaaz şifa
Aman bosver canim sen mutlulugunu yasamaya bak.hadi artik yatsana sen bebisle dinlenin annesi:)))
inşalllah canım zaten daha yeni evlisin inşallah tedaviye gerek kalmaaz
evneli 1 ay olmus bunlarıda görmek varmıs hayal gibi:78::123: kızlar yuva kurmak cok güzelmiş,esinin olması cok güzelmiş ya bebek olunca dahadamı güzel olur hayal edemiyom bile.Rabbim tüm bekarlara nasip etsin amin
düne kadar derdimden düşünceden uyuyamıyordum,
şimdide endişelerimden heyecandan uyuyamıyorum..
derlerdide inanmazdım,hamile kalana kadar nıye olmuyor,hamile kaldıktan sonrada ya bısey olursa korkusu gelıyormus
derlerdide inanmazdım,hamile kalana kadar nıye olmuyor,hamile kaldıktan sonrada ya bısey olursa korkusu gelıyormus
canım cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyy umut oldun bize hamiş haerleri artsın evledını sana bagıslasın Ulu Rabbim kızlar hepimizin olcak insallah umudunuzu kesmeyin
browni adın gibi yuvanda tatlı olsun insallah göbüsüne adımızı göz kalemiyle yazarmısın ben ugruna inanıyorumda hamişin göbüsüne adımı yazdırmıstım evlendim:)) ugur getirdi bebiş bana,adım duygu yazarsan sevinirim canım
bide silinenleri aksama haber edermisin:))
ablamın kızı var ela 7 yasında her ay benı arar teselli eder yası küöük yüreği büyük yeğenim benim.
bugünde diyorkı teyze bak gördünmü sana hep ağlama dedim allah babayada dua ettım kabul ettı duamı dıyor: ))
yeğenler baska gercekten kendı cocugun gibi oluyor kıyamam onlara ya: )
vallla ilk defaa dduydum ama beni de yaz ismim şifa
tamam canım yazıcam madem böyle bir inancın var insallah gercek olur: ))))))
iyi dileklerin için tesekkür ederim allah razı olsun darısı sızlerın haberını almaya ınsallah
Insallah canim benim sagol .benim bir sıkıntı mda yas33 oldu .yaş ilerledikçe sorun işte hakkimizda hayirlisi bakalim
amiiin canım sen 1 aylık evlimisin daha
Canım benim ya stres yapmamaya calis sende hayırlısı insallah
nasip diyom canım bide sizlere alıstım sizlerle konusdukca mutlu olyom olacak hepimizin inanıyorum
daha yeni evlisin yaşın 33 olsada oluur yeterki herşey yolunda olsun şimdiden bunları kafana takıp stres yapma evliliğin tadını çıkkkaaar
ayy inanmıyorum ılkkez duydum öylemıymış benıde yazın yaaaaaaaaaaaaaaa
Haklısin canım m bende kendime bazen diyorumda iste adet dönemi gelince psikoloji degisiyor deliriyorum:)))
Sagol destegin icin canim benim