infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bugun 4.gunum meryem suresi ni okuyorum bende..insallah canim ama fsh 89 daha 26 yasindayim yumurtam yok cok üzülüyorum cok.sendeki sorun nedir peki.

Ebe88 slm ismini duymuştum ama tanisamadik.nasilsin.seninde mi kist vardi .bende de var yillardir ugrasiyorum:KK43: bisey sorabilirmiyim fsh yuksek olunca yumurta azligi mi oluyor canim

selam kızlar

brownim bu güzel haberle başladım güne sayende.çoooookkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum.sağlıkla huzurla hayırla kucağına almak nasip etsin.burdaki herkese umut oldu bak seninde bebeğin.bize bolca dua et lütfen.

eski sayfaları okudum biraz ama yani sayfalar çok çabuk ilerliyor isimleri de aklımda tutamıyorum ama size diycem şey dr ların %10 falan demesi faso fiso.gerçekten vermek isterse veriyo.geçenlerde rahmmi olmayan bir kadına bile hamile kalmayı başarttılar.niye çünkü rabbim vermek istedi ona evlat.hepsi bu.insan en çok istediğiyle sınanırmış.buda bizim imtihanımız.size böyle bişe söylemiyorum ama kendi adıma artık olmazsa naparım diye düşünmekten vazgeçtim.olmazsa da rabbim böyle uygun gördü demekki dicem.bunu düşündüğümden beri inanın daha rahatım.içimdeki sıkıntılar o kadar azki.evet bende çok istiyorum anne olmayı üstelik ben 6 ay önce ilk bebeğimi de kaybbettim.buulup yitirmek daha da zor ama allah ın takdırıne de razıyım.lütfen rahat olun.hayırlısını dileyin.

Başın sagolsun canim:KK43: doğru diyorsun keşke su kafayi biraz rahatlatabilsek.Allah bizleri cok bekletmesin inşallah

[COLOR="#FF0000"]cecile_ay[/COLOR] cnm aşılama da şans az diye bişey yok ben aşılamayla hamile kaldımm.normal ilişiikde bile şans %25 falan ama öteki taraftan düşününce bir problem yoksa o mlyonlarca s...mden sadece bitanesi yeticek bebek için.bu aşamada senin önce aşılamadan umudun olması gerekiyo.sen inan ki evrende inansın.umudun olmazsa zaten olmaz.önce bu karamsarlığı bir kenaara at.

öncelikle bebeğin gelsin diye en güzeL en iyi yumurtalar oluşturulacak (senin güzel umutlu mutlu ruh halinle tabi)hergün gidip iğneleriini olucaksın.bu iğneler olduğun günler hep sevıdiğin şeyleri yap,seni mutlu eden insanlarla görüş ,seni üzen herkesten herşeyden uzak dur.bu birinci kural.karamsarlığı çöpe at.duaların sadece şükür üzerine olsun bu aşamada.tedavi fırsatı bulabildiğin için,senin ve eşinin sağlığı bu tedaviye izin verdiği için,başka herhangi bir engele takılmadan bu aşamaya gelebildiğin için şükret rabbine.sadece şükret...sonrasında o güzel gün geldiğinde yani aşılama günün eşine bir saat önceden bir ttürk kahvesi içir.bu spermeleriiin hareketini arttırıcaak.eşinide bu yönde telkin et.sana analattıklarımı sende ona anlat.son derece rahat ol transfer yapılırken ve bi bakmışsın olmuş bitmiş.sonra bekle .o haberi bekleme mertebesinde olduğun için bile şükret.gerisi mevlanın takdiri.

Son düzenleme:
kızlar günaydın.o kadar moralım bozuk ki:KK43: sabaha karşı hastalandım.yıne olmadı:KK43: bu 4.çatlatma iğnesi tedavisiydı.bu ay aşılamaya başlıycaz.aşılama yaptıranlar bıraz bılgı verebilir mi?bır de dr ben sımdı kacıncı gun gıtsem ki? Aşılamadan da umudum yok gerçi:KK43: başarı oranı az dıyorlar hep hatta dırek tup bebege gec asılama yaptıracagına dıyenler bıle var.of yaaaa:KK43: hıc bır sorun yokken nıye olmuyor ki....tam 26 ay oldu.sanki hiç anne olamıycakmışım gibi geliyor artık... :KK43: aşılama ne kadar sürüyor?ağrı oluyor mu?

Canim benim üzme kendini bir dahaki aya insallah strestte cok etkiliyormus.bende test yaptim negatif:KK43: napalım canım herseyin hayirlisi Allah yardimcimiz olsun

Başın sagolsun canim:KK43: doğru diyorsun keşke su kafayi biraz rahatlatabilsek.Allah bizleri cok bekletmesin inşallah

teşekkür ederim canım saolasın.çok kereler duymuşsundur etrafındakilerden artık olmıcak napalıım dediğimiz anda geldi bebeğimiz diyen anne babaları.

teşekkür ederim canım saolasın.çok kereler duymuşsundur etrafındakilerden artık olmıcak napalıım dediğimiz anda geldi bebeğimiz diyen anne babaları.
Aynen ole canim bende hep diyorum aman napalim Allah ne zaman derse ozman olacak ama sonra adet donemine dogru geliyorlar bana:)) kismet artik hepimizin bir vakti vardir .insallah cok beklemeden evlat sahibi oluruz

Bugun 4.gunum meryem suresi ni okuyorum bende..insallah canim ama fsh 89 daha 26 yasindayim yumurtam yok cok üzülüyorum cok.sendeki sorun nedir peki.

nasıl yumurtan yok canım.adet olmuyomusun.bendede hafif derecede pko var başka sorun yok çok şükür.tüplerimaçık.ama genede 2.5 yıldır bekliyorum canım

merhabaa kızlarrr bendee geldımmm benıdee alırmısınızz aranızaaaaa:KK16:

esesscimm sayfanın başlarını okudum çok guzel paylaşımlarda bulunmuşsun rabbim isteyen herkeze tez zamanda bu sewinci yaşatsınn inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh :KK16::KK16::KK16:

Cok sagol canimmm. Ama okadar korkuyorum ki ya gerçekten çocuğum hic olmazsa diye bu korku bitiriyor beni..EN IYISINI ALLAHIM BİLİR. .HEPIMIZIN YUZU GULER İNŞALLAH. BIRGÜN. ..SENIN NEYIN VAR..

benim yumurtalar yeterı kadar buyumuyormus canım klomen kullanıyorum bu daha ılk ayım pzts gunu ıkıncı takıbe gıdıcem cuma günü en buyuk yumurtam 13 mmdi bakalım yarın neler olacak? BENDE COK KORKUYORUM İNAN Kİ DURUP DURUP AĞLADIĞIM OLUYOR BAZEN YA HIC BEBEĞİM OLMAZSA DİYE O KORKU BENIDE BITIRIYOR INANKI OYLE IYI HISSEDIYORUMKI YASADGIN KORKUYU AMA COK KORKMA KORKULARIMIZIN USTUNE GIDELIM EN SON DIYORUM KI AMAAAAAAAN OLMAZSA OLMAZ RABBIMIN TAKTIRININ USTUNE BENIM ELİMDEN NE GELİRKİ BEN KİMİM Kİ DİYORUM ALLAH VERMEZSE Bİ COCUK ONA GÖREDE SABRINI METANETINI VERIR DIYORUM AMA İÇTEN İÇEDE DUA EDIYORUM YINE KORKUYORUM O KADAR KARISIK DUYGULARKI ALLAHIM YARDIM ETSIN HEPİMİZE İNŞALLAAHHHH

merhabaa kızlarrr bendee geldımmm benıdee alırmısınızz aranızaaaaa:KK16:

esesscimm sayfanın başlarını okudum çok guzel paylaşımlarda bulunmuşsun rabbim isteyen herkeze tez zamanda bu sewinci yaşatsınn inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh :KK16::KK16::KK16:
hosgeldin canım

[color="#ff0000"]cecile_ay[/color] cnm aşılama da şans az diye bişey yok ben aşılamayla hamile kaldımm.normal ilişiikde bile şans %25 falan ama öteki taraftan düşününce bir problem yoksa o mlyonlarca s...mden sadece bitanesi yeticek bebek için.bu aşamada senin önce aşılamadan umudun olması gerekiyo.sen inan ki evrende inansın.umudun olmazsa zaten olmaz.önce bu karamsarlığı bir kenaara at.

öncelikle bebeğin gelsin diye en güzel en iyi yumurtalar oluşturulacak (senin güzel umutlu mutlu ruh halinle tabi)hergün gidip iğneleriini olucaksın.bu iğneler olduğun günler hep sevıdiğin şeyleri yap,seni mutlu eden insanlarla görüş ,seni üzen herkesten herşeyden uzak dur.bu birinci kural.karamsarlığı çöpe at.duaların sadece şükür üzerine olsun bu aşamada.tedavi fırsatı bulabildiğin için,senin ve eşinin sağlığı bu tedaviye izin verdiği için,başka herhangi bir engele takılmadan bu aşamaya gelebildiğin için şükret rabbine.sadece şükret...sonrasında o güzel gün geldiğinde yani aşılama günün eşine bir saat önceden bir ttürk kahvesi içir.bu spermeleriiin hareketini arttırıcaak.eşinide bu yönde telkin et.sana analattıklarımı sende ona anlat.son derece rahat ol transfer yapılırken ve bi bakmışsın olmuş bitmiş.sonra bekle .o haberi bekleme mertebesinde olduğun için bile şükret.gerisi mevlanın takdiri.
canım ne uzel yazmıssın ben bu aralar sadece dua edıyordum sukretmeyı azaltmıstım cok doğru diyorsun bu tedavileri olabilme mertebesinde oldugumuz için şükredelim rabbime ağladım yıne yaaa makjayım aktı anasını sattıım süslendiydim kocama pazar pazar :)

Merhaba kızlar yeniden şuan cok farklı duygular içindeyim tarifi yok..

öncelikle elimde sonuc olmasına rağmen halen inanamıyorum saka gibi gelıyor bana.

4yıldır cektıklerım bittimi yanı meleğim annesine geldimi diyorum.

Henüz 3 haftalık görünüyor degere göre ve pazartesı tekrardan test yapılacak...

Ben söz verıyorum esescım diğerleri gibi sizi bırakmıycam yazmamazlık etmıycem her sürecte yanınızda olucam insallah.

testi erken yaptıgım için şimdide degerler yükselirmi yükselmezmi korkusu saldı içimi hakkımızda hayırlısı insallah.

süreci merak eden arkadaslar için yazıyorum.

Pkosluyum,klomen yumurta takıbı vs hıc bırısı bende ıse yaramadıi
rahım filmi cektırdım tüplerde tıkanıklık cıktı işlem esnasında acılmıs.
eşimde de sorun yoktu ama 4 yıldır olmuyordu...
gecen ay ganolf-450 günde 75 ml 10-12 gün kadar vuruldum ıkı doz aynı anda catlatma iğnesi oldum
ancak tedavi olumsuzdu adet oldum.

Bu ay iğnenın dozunu arttırdı doktorum günde 150ml 10 gün kadar vuruldum
16 şubat oglen 12 de yine iki doz catlatma iğnemi oldum.
6 gün boyunca hergün ilişkide bulunduk ortalama aynı saatte (etkisi varmıydı bılmıyorumda bızımkıde ayrı delılık aynı saate denk getırdık hep)

Bu ay farklı hissettiğim tek sey bugüne kadar akıntım hıc kesılmedi camasırım hep ıslaktı
atesimi düzenli her sabah ölctüm ve adete yakın yukseldi.
sebepsiz iştahım artmıstı ama dıkkate almamıstım.

Umarım hersey yolunda gider ve bebeğim bana sıkı sıkı tutunur beni bırakmaz...

Dualarınızda olmak dileğiyle hepinize cok tesekkür ederim hakkınızı helal edin,duamdasınız..

sizlerde umudunuzu yıtırmeyın hep söyledim karamsar olmayın elde degıl cok ıyı bılıyorum.

sizi cokta iyi anlıyorum ve hepinizin haberını alacaz buna ınanıyorum..

allahım cok büyük,evlat hasretıyle yanıp tutusan el acan dua eden bütün kardeslerime nasıp etsın ınsallahh

canım ağlattın benı yaa bugun ağlayıp duruyorum zaten rabbım tamamına erdırsın ınsallah senın adına cooook sevındım darısı bıze olsun ınsalahhhh

senin problem nedir canım ne tedavisi göriyorsun yas kac nerdesin ayy cokmu soru sordum :)

sorun degil cnm bırbırımızı tanımaya calısıyoruz sonucta..26 yaşındayım 3 yıllık ewlıyım 2.5 yıldır bebek ıstıyoruz ama hıc hamıle kalamadım..eşimde bi problem yok benım tek tüpüm kapalı cıktı rahım filmimde 4 kere klomenle yumurta takıbı 1 kere gonal-f ile aşılama oldum maalesef sonuc alamadım..geçtiimiz ay bı tanıdıgın aracılıgıyla bı doktora başladım sonuclarıma baktı tüpümün acık olabılecegını o kısımdn kapanamaayacagını ve film esnasında spazm olustugunu soyledı...e2 hormonumun 30 dan düşük oldugunu soyledı ve bu yuzden rahım duvarım ınceymıs bebek tutanımıyor dedı..adetımın 3. gunu fostımon 75mg ıgneye başlattı 7 gun kalcadan vurdum daha sonra kont gıttıgımde 13.5 mm 3 tane yumurtam oluşmuş ıkı kutuda merional iğne verdı ve prgnly catlatma ıgnesı verdı ıkı gun cok umutlu konustu..22 şubatta catllatma ıgnemı oldum sonra gun asırı ılıskı ve 24 şubattada progestaran hapa başladım adet tarıhım 8 mart beklemedeyım cnm..

sen bahset bakalım kendınden biraz sen ne kadarlık evlısın hangı sureclerden gectın..

Ebe88 slm ismini duymuştum ama tanisamadik.nasilsin.seninde mi kist vardi .bende de var yillardir ugrasiyorum:KK43: bisey sorabilirmiyim fsh yuksek olunca yumurta azligi mi oluyor canim

slm canım emel ben.2gündür ağlamaklıyım oluyor böyle dönemler geçer bir kaçgüne..sende iyisindir umarım...10 yıldan fazladır polikistiğim 8 yıl hap kullandım.2,5 yıllık evliyim...fsh 0-10 arasında olursa normal yoldan gebe kalabiliyorsun..10-20 arasında tüp bebek oluyor... benim 89a yükseldi buay.amh hormonu tahlilim 0,13 çıktı..yani yumurtlamam yok maalesef :KK43: sen kaç yıllık evlisin..

nasıl yumurtan yok canım.adet olmuyomusun.bendede hafif derecede pko var başka sorun yok çok şükür.tüplerimaçık.ama genede 2.5 yıldır bekliyorum canım

fsh ım çok yüksek amh 0,13 yumurtlamam yok..adet 10günde bir görüyorum 2,5 gün sürüyo..temiz kaldığım süre 10 günden az oluyo..şimdi progestan başladık..ona ragmen onu kullanırken bile adet belirtileri var..normalde 10 gün kullanıp bitince adet olur normal insanlar..bende kullanırken bile pembeler geliyo çıldıracağım:KK20:

canım ağlattın benı yaa bugun ağlayıp duruyorum zaten rabbım tamamına erdırsın ınsallah senın adına cooook sevındım darısı bıze olsun ınsalahhhh

hiç sorma funda bende bugün hep ağladım eşim seni psikoloktan destek alman lazım gidelim psikoloğa diyor...:KK43:

X