- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 36
canm hamılemısın gözn aydın tatlmm
Sagol canım benimm allah hayırlısıyla sizlerde nasıp etsın ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm hamılemısın gözn aydın tatlmm
burda hep birbirimize destek oluyoruz morel veriyiyoruuuz herşeyin hayırlısı
hihi evet canım insallah ugur getirsn bebiş bizlere:))
ayyyyyyyyyyyyyy gebelik takvimi cok yakıstı yaaaaaaaaaaaaaa kızlar hepimiz yapalım insallah ne güzel ya burda sevinmekte cok güzel
inşallah canm dua et bızlerede inşallah tum olmayanlara tatlm benıde yazmayı unutma allah rahatlık versın ıyı geceler
çok özeniyordum bu takvıme gördükce allahım benımde olurmu dıyordum.
yazıcam canım aklımdasın
Duam hep sizlerle olacak allahın izniyle
eses07 ***** ***** 23 yasımdayım ...
adzeynep ***** ***** 24 yaşındayım...
anatomi ***** ***** 26 yaşındayım ...
ebe88 ***** **** 26 Yasindayim ...
oceanshine***** **** 29 yaşındayım...
canım ben malatyada çalışıyorum.2,5yıllık evliyim..daha önce 8yıl doğum kontrol hapı kullandım adetim düzensiz ve kist olduğu için.ilk 10ay çocuk istemedik sonra korunmadık .birgün dr gittim çocuk için dünyam başıma yıkıldı..fsh yüksek prolaktinim yüksek yumurtlamam yokmuş..dr vah vah bu tahliller seninmi yazık sana demezmi daha çok gençsiz demez mi...sokağın ortasında bağıra bağıra ağladım eşim ne oldu çocuğunmu olmayacakmış yoksa dedi şakayla bilmiyoki evet dr bana çocuğun olmaz tüp bebeğe git dedi dedim..oğün bugündür birsürü dr gittim hepsi çok umutsuz konuştu...bitanesi dediki hatta yurt dışından yumurta alırsın olmazsa< dedi sanki çok normal bişeymiş gibi..depresyona girdim hergün ağla hergüğn ağla maf oldumm..tüp bebek şansım %10 bile değilmiş dr öyle dedi daha beter moralimi bozdu...başka dr da denemeden bilemeyiz yüzdeyle olmaz bu işler dedi moralimi düzeltti biraz..
ama maddi imkanlar el vermiyo şuan..ailem para biriktiriyor bende biriktirecem..bu hakkımı denemek istiyorum...iş yerişnde 302tane bebek çocuğum var.ilk zamanlar her aşı yaptığımda onlara ağlıyodum içim eriyodu dayanamıyordum..ALLAHIM DUY SESİMİZİ HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET HEPİMİZE YARABBİM AMİN..:2:
Brownimmmm çokkkkk çokkkkkk sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin. Şu aralar çok dikkat et kendine bol boll dinlen hep hayırlı heberlerle dön bizlere....
seni cok iyi anlıyorum canım.bende 13 yıl diane kullandım.canım amaltyada 2 doktor önerebilirim sana biri hayat hastanesi sevgi hoca biride denizhan deniz.bunlara gittinmi.denizhan hocaya o infertilitede iyi.bende hep ona gittim.bi onlarada görünsen gülüm.Allah yardımcın olsun bide kürlerden yaptınmı ibrahim saracoglunun kürlerinden.hayıt hapını içebilirsin prolaktin için.ben önümüzdeki ayiçicem.agnucaston.
Eşim şokta halen,kardeşiminde ahtı vardı abla dıodu eger hamıle oldugunu duyarsam bı gün kapında davul caldırıcam demıstı.
onuda yaptı ıkı davulcu getırmıs aman allahım tabıı ben aglamaktan bı hal oldum duydan duymayan kalmadı...
görgüsüz gibi olduk kardeşimde napim ama buda benım
adagım dıo yazık: ))))))
tatlım eşimin 20 milyn spermleri normal dedi doktorumuz
bende hicbisi yok doktorum pko dedi uydurdu bisiler :26:
ol demedikten sonra olmuyor inanıyorummmmmmm
ve cagımızın problemi buu 3 ciftten 2 sinin cocugu yok