infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

çok özeniyordum bu takvıme gördükce allahım benımde olurmu dıyordum.

:KK17::KK17::KK17:

kız bende hep evlilik takvimine özenyodum Rabbim nasip etti :nazar:
simdide hamilelik takvimine özeniyorum:KK16::KK9: :KK49:

yuva kurmayı nasip etti Rabbim elbet bebegide nasip eder Ol emriyle oldursun insallah:21::21::21:

sanada cok yakıstı canım :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ben malatyada çalışıyorum.2,5yıllık evliyim..daha önce 8yıl doğum kontrol hapı kullandım adetim düzensiz ve kist olduğu için.ilk 10ay çocuk istemedik sonra korunmadık .birgün dr gittim çocuk için dünyam başıma yıkıldı..fsh yüksek prolaktinim yüksek yumurtlamam yokmuş..dr vah vah bu tahliller seninmi yazık sana demezmi daha çok gençsiz demez mi...sokağın ortasında bağıra bağıra ağladım :KK43: eşim ne oldu çocuğunmu olmayacakmış yoksa dedi şakayla bilmiyoki evet dr bana çocuğun olmaz tüp bebeğe git dedi dedim..oğün bugündür birsürü dr gittim hepsi çok umutsuz konuştu...bitanesi dediki hatta yurt dışından yumurta alırsın olmazsa< dedi sanki çok normal bişeymiş gibi..depresyona girdim hergün ağla hergüğn ağla maf oldumm..tüp bebek şansım %10 bile değilmiş dr öyle dedi daha beter moralimi bozdu...başka dr da denemeden bilemeyiz yüzdeyle olmaz bu işler dedi moralimi düzeltti biraz..
ama maddi imkanlar el vermiyo şuan..ailem para biriktiriyor bende biriktirecem..bu hakkımı denemek istiyorum...iş yerişnde 302tane bebek çocuğum var.ilk zamanlar her aşı yaptığımda onlara ağlıyodum içim eriyodu dayanamıyordum..ALLAHIM DUY SESİMİZİ HAYIRLISIYLA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET HEPİMİZE YARABBİM AMİN..:2:

seni cok iyi anlıyorum canım.bende 13 yıl diane kullandım.canım amaltyada 2 doktor önerebilirim sana biri hayat hastanesi sevgi hoca biride denizhan deniz.bunlara gittinmi.denizhan hocaya o infertilitede iyi.bende hep ona gittim.bi onlarada görünsen gülüm.Allah yardımcın olsun bide kürlerden yaptınmı ibrahim saracoglunun kürlerinden.hayıt hapını içebilirsin prolaktin için.ben önümüzdeki ayiçicem.agnucaston.

Brownimmmm çokkkkk çokkkkkk sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin. Şu aralar çok dikkat et kendine bol boll dinlen hep hayırlı heberlerle dön bizlere....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Brownimmmm çokkkkk çokkkkkk sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin. Şu aralar çok dikkat et kendine bol boll dinlen hep hayırlı heberlerle dön bizlere....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Allah razı olsun canım benim:KK19:

rabbim sizlerede nasıp etsın ınsallah:KK48:

seni cok iyi anlıyorum canım.bende 13 yıl diane kullandım.canım amaltyada 2 doktor önerebilirim sana biri hayat hastanesi sevgi hoca biride denizhan deniz.bunlara gittinmi.denizhan hocaya o infertilitede iyi.bende hep ona gittim.bi onlarada görünsen gülüm.Allah yardımcın olsun bide kürlerden yaptınmı ibrahim saracoglunun kürlerinden.hayıt hapını içebilirsin prolaktin için.ben önümüzdeki ayiçicem.agnucaston.

Bende malatyaliyim denizhan hoca iyi ama sevgi hanimi kapisindan bile gecmeyin derim nuriye duras var cok iyi

kızlar günaydın.o kadar moralım bozuk ki:KK43: sabaha karşı hastalandım.yıne olmadı:KK43: bu 4.çatlatma iğnesi tedavisiydı.bu ay aşılamaya başlıycaz.aşılama yaptıranlar bıraz bılgı verebilir mi?bır de dr ben sımdı kacıncı gun gıtsem ki? Aşılamadan da umudum yok gerçi:KK43: başarı oranı az dıyorlar hep hatta dırek tup bebege gec asılama yaptıracagına dıyenler bıle var.of yaaaa:KK43: hıc bır sorun yokken nıye olmuyor ki....tam 26 ay oldu.sanki hiç anne olamıycakmışım gibi geliyor artık... :KK43: aşılama ne kadar sürüyor?ağrı oluyor mu?

Eşim şokta halen,kardeşiminde ahtı vardı abla dıodu eger hamıle oldugunu duyarsam bı gün kapında davul caldırıcam demıstı.

onuda yaptı ıkı davulcu getırmıs aman allahım tabıı ben aglamaktan bı hal oldum duydan duymayan kalmadı...

görgüsüz gibi olduk kardeşimde napim ama buda benım
adagım dıo yazık: ))))))

Beni de duygulandirdin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ve isteyen herkese nasip etsin kucaklarimiz bebislerle dolsun.Çok sevindim hayirlisii olsun...

Gunaydin canlarim hafta ici islerden firsat bulup yazamadim hamis haberleri var cok sevindim rabbim el acip evlat osteyen herkesede banada kisa surede hayirli evlatlar versin insallah.. Brownimm hayirli olsun kuzum insallah saglikla kucagina alirsin ,. Bende carsamba dokt gittim hala hasta olmadim tarlusal verdi doktor cok sukur pko falan yok yumirta catlamadigi icin kist olusmis ve adetin 3. Gunu yine gidecegim

tatlım eşimin 20 milyn spermleri normal dedi doktorumuz :KK52:
bende hicbisi yok doktorum pko dedi uydurdu bisiler :26:
ol demedikten sonra olmuyor inanıyorummmmmmm :KK31:
ve cagımızın problemi buu 3 ciftten 2 sinin cocugu yok :KK14:

Aynen çünkü hep paket gidalarla besleniyoruz herşey katki maddeli,herşey hormonlu. eski insanlar sebzelerini kendileri yetistirirlermis boyle sorunlar da yokmuş hic.bu arada bn listede yokum eses07.ilk catlatma ignemi 22sinde oldum 14gun geçmesi gerekiyormus vvurulduğum günden itibaren sayarsak bat 7mart :)

X