- 17 Mart 2013
- 678
- 77
cok sagolun canım benım kurban oldugum allahım sizlerede nasıp etsın ınsallah..
Amin canim benim sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sagolun canım benım kurban oldugum allahım sizlerede nasıp etsın ınsallah..
caaanım çok mutlu olduuum inankiii stres yapma güzel günlerin tadını çıkaaar inşaalllahh
ellerinin tutup gözlerinin içine bakıp anotomi umudunu kaybetme inan bana bir gün sende yazacaksın demek istiyorum şuanda.
Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum...
ve şimdi diyorumki benim olduysa sanırım herkesin olur umutsuz vaka olarak gören doktorlarda vardı.
5 yııllık evliyim 2 tane tüp bebek oldu pcs eşimde bi problem yok sen canım
inşalllllllah canım duat bizlere eşinde çok mutlu olmuştuuuur Rabbim sağlıklı kuçağına almayı nasip etsiiinn
Eşim şokta halen,kardeşiminde ahtı vardı abla dıodu eger hamıle oldugunu duyarsam bı gün kapında davul caldırıcam demıstı.
onuda yaptı ıkı davulcu getırmıs aman allahım tabıı ben aglamaktan bı hal oldum duydan duymayan kalmadı...
görgüsüz gibi olduk kardeşimde napim ama buda benım adagım dıo yazık: ))))))
Benim cikolata kisti canim gitmek bilmeyen kist .bende de esimde sorun yok .insan kendini cok kotu hissediyor ama yapacak bisey yok rabbim ne zaman derse ozman olacak insallah.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim ben yeniyim ya özel mesaj gonderemiyorum..mersinmiyim8yildir ebeyim.17aydir malatyadayim.dilek aile sagligi merkezinde.
Eşim şokta halen,kardeşiminde ahtı vardı abla dıodu eger hamıle oldugunu duyarsam bı gün kapında davul caldırıcam demıstı.
onuda yaptı ıkı davulcu getırmıs aman allahım tabıı ben aglamaktan bı hal oldum duydan duymayan kalmadı...
ohhhh ne güzel napsııın adağı varmışşş iyi olmuş vallla mutluluk gözyaşlarııı tabi bunlarr ama yinede ağlama canımmm artık yüzün hep gülsüüüün
Beeeeeeeennn hamiiileyimmmmmm inanamıyorum suanda kizlar aptallastim..3haftalikmis dua edin benin icin çünkü ben sizlere duami hep edicem
Supermis ya cok guzel helal olsun kardeşine:))
: )))))))))) hep birlikte gülelim insallah canımmmm
canım cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyy umut oldun bize hamiş haerleri artsın evledını sana bagıslasın Ulu Rabbim kızlar hepimizin olcak insallah umudunuzu kesmeyin
browni adın gibi yuvanda tatlı olsun insallah göbüsüne adımızı göz kalemiyle yazarmısın ben ugruna inanıyorumda hamişin göbüsüne adımı yazdırmıstım evlendim:)) ugur getirdi bebiş bana,adım duygu yazarsan sevinirim canım
bide silinenleri aksama haber edermisin:))
canım cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyy umut oldun bize hamiş haerleri artsın evledını sana bagıslasın Ulu Rabbim kızlar hepimizin olcak insallah umudunuzu kesmeyin
browni adın gibi yuvanda tatlı olsun insallah göbüsüne adımızı göz kalemiyle yazarmısın ben ugruna inanıyorumda hamişin göbüsüne adımı yazdırmıstım evlendim:)) ugur getirdi bebiş bana,adım duygu yazarsan sevinirim canım
bide silinenleri aksama haber edermisin:))
tamam canım yazıcam madem böyle bir inancın var insallah gercek olur: ))))))
iyi dileklerin için tesekkür ederim allah razı olsun darısı sızlerın haberını almaya ınsallah
öyle canım kaç yıllık evlisin tedavi görüyormusun aşılama falan
2 yila yakin canim.tedavi gormedim dogum kontrol hapi vermişti ama gebelik düşündüğümüz icin onu vermiyor testler falan istedi .pazartesi amh testi yapılacak bakalım onu cok merak ediyorum insallah iyi çıkar
hiiiiiiiiiiiiiiiiii kıyamam yaaaaaa onlarda cok sevinmiştir teyze olcak kız ne güzel bişe teyzelik ben teyzeyim ve yiğenim cocugum gibi göryom cok baska olyo teyze anne yarısı demek dogruymus:)) oda cok sevinmiştir hep mutlu olun böyle insallah