infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlarr ben cıkıyorum görüsürüz :KK34::KK34::KK34::KK34:
hayırlı geceler hepinizeee :KK3::KK3::KK3::KK3:
Evet tatlmmm ebeyim çocuğum olmuyor ve tüm işim bebek cocuk ve gebee:KK43: seneye subatta tüp bebek yapacagiz inşallah. Ama bir dr 6ay icinde yap yüzde 10bile degil sansin dedi...borc harc bulup yapacamda tutmaz diyo bi dr genede deneyecem sansimi...

Kızlar kimse umudunu yitirmesin ben neler neler okudum bu kk da birini yazayım örnek senelerce çocuğu olmamış en sonunda tüp bebekler tam oldu oldu derken bebek doğumda ölmüş herşeyi hazırmış bebeğin kadıncağız pskolojik tedavi görmüş aylarca tamam demiş kabullenmiş herşeyi evlâtlık almaya karar vermişler ve bide bakmışlar kadın hamile kalmış doğal yoldan demem o ki biz neyi çok istersek onunla sınanıyoruz ben bu ay adet günümü bile hesaplamıcam oluruna bırakıyorum herşeyi her alışverişe çıktığımda bebek kıyafetlerine bakmaktan kendimi alamıyorum hele hamile birini bebek kıyafeti bakarken görsem içim parçalanıyor gözlerim doluyor zor tutuyorum kendimi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor dayanmak

arkadaslar buraya yenı uye oldum 28 yasımdayım izmirde 2005 tarıhınde evlendım ılk yıllarda cocuk ıstemedık fakat daha sonra olmadıgını anlayınca 2008 yılında doktora gıttık benımle ılgılı problem yoktu sadece duzensız adet goruyordum esımın sperm tahlılınde ılerı hızlı sperm azlıgı cıkmıstı asılama denedık ama olmadı daha sonra ara verdık yasımızında genc olmasından dolayı pek ustune dusmedık..en son 2012 yılında hastahanede yıne bı asılama denedık ama oda olmadı esımın sperm tahlılı en guncel degerlerı sayısı:130.10000000 morfolojı kruger normal sperm:%2 ilerleme hızı :%35 ileri hareketli :%5 sımdı ozel bı doktora gıttık ve dırek tup bebek yapalım dedı bana inofolik esımede proxeed plus şase verdı mart ayında renglımın 2. gunu gıdıcem nasıse cok gergınız ne olacak bılmıyorum Allah yardımcımız olsun

kızlar merhaba. bugün doktora gittim çok fazla sayıda yumurtam gelişmiş doktor tüp bebek yapalım dedi. önceden aşılamaya bile gerek yok diyen adam şimdi tüp bebeğe yönlendirdi... üzülsem mi sevinsem mi bilemedim...biz de kabul ettik bakalım hayırlısı... herkes erken diyor ama psikolojim kalmadı artık yapalım dedim ikna ettim eşimi. dua edin hayırlısı olur inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin..

ay canım inş. hamilesindir genelde anneler yanılmaz hislerinde :)

Beeeeeeeennn hamiiileyimmmmmm inanamıyorum suanda kizlar aptallastim..3haftalikmis dua edin benin icin çünkü ben sizlere duami hep edicem
Canim hayirli olsun coooooooooook sevindim,hayırlisi ile kucagina alirsin insallah darisi bizim basimiza

listemiziin 3.hamişii browniiiiiiiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52:
tebriklerr cnmm darısı basımızaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52:

Rabbim sagsalim kucagına aldırsın cnmmm :KK49::KK49::KK49::KK49:
tüm hamişlerimiz gibi bizi bırakmıcana söz verrrrr :KK25::KK25::KK25:

ayy tebrik ederiiimmmm:KK52::KK52::KK52::KK52:
ne kadar zamandır bebiş istediğini,sorunun ne olduğunu filan yazar mısın lütfennn...sağlıkla kucağına al bebişini inşallahhh...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: tebriklllleeeeeer canııııımmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
çok sevindimmm bizede çok duua eeett:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

listemiziin 3.hamişii browniiiiiiiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Brownimmm tebrik ederim inan bu haber cok iyi geldi bana...moralim omadar bozukki...umut oldun bizlere..saglikla kucağına almayi nasip etsin ALLAHIM

brownieeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn.sürecini bizimle paylaşır mısın

8

Brovni hamilemisin yazdinmi.merak ettim

Hamdolsun rabbime allah tamamina erdirsin kucağina almayi nasip etsin maaşallah:nazar:

brovni çok sevindim canım rabbimkucağına almayıda nasib etsin inşallah.bizede dua et :KK16:

Çok sevindim canım benim dualarım seninle...
rabbim yar ve yardımcın olsun

Canim hayirli olsun coooooooooook sevindim,hayırlisi ile kucagina alirsin insallah darisi bizim basimiza

Merhaba kızlar yeniden şuan cok farklı duygular içindeyim tarifi yok..

öncelikle elimde sonuc olmasına rağmen halen inanamıyorum saka gibi gelıyor bana.

4yıldır cektıklerım bittimi yanı meleğim annesine geldimi diyorum.

Henüz 3 haftalık görünüyor degere göre ve pazartesı tekrardan test yapılacak...

Ben söz verıyorum esescım diğerleri gibi sizi bırakmıycam yazmamazlık etmıycem her sürecte yanınızda olucam insallah.

testi erken yaptıgım için şimdide degerler yükselirmi yükselmezmi korkusu saldı içimi hakkımızda hayırlısı insallah.

süreci merak eden arkadaslar için yazıyorum.

Pkosluyum,klomen yumurta takıbı vs hıc bırısı bende ıse yaramadıi
rahım filmi cektırdım tüplerde tıkanıklık cıktı işlem esnasında acılmıs.
eşimde de sorun yoktu ama 4 yıldır olmuyordu...
gecen ay ganolf-450 günde 75 ml 10-12 gün kadar vuruldum ıkı doz aynı anda catlatma iğnesi oldum
ancak tedavi olumsuzdu adet oldum.

Bu ay iğnenın dozunu arttırdı doktorum günde 150ml 10 gün kadar vuruldum
16 şubat oglen 12 de yine iki doz catlatma iğnemi oldum.
6 gün boyunca hergün ilişkide bulunduk ortalama aynı saatte (etkisi varmıydı bılmıyorumda bızımkıde ayrı delılık aynı saate denk getırdık hep)

Bu ay farklı hissettiğim tek sey bugüne kadar akıntım hıc kesılmedi camasırım hep ıslaktı
atesimi düzenli her sabah ölctüm ve adete yakın yukseldi.
sebepsiz iştahım artmıstı ama dıkkate almamıstım.

Umarım hersey yolunda gider ve bebeğim bana sıkı sıkı tutunur beni bırakmaz...

Dualarınızda olmak dileğiyle hepinize cok tesekkür ederim hakkınızı helal edin,duamdasınız..

sizlerde umudunuzu yıtırmeyın hep söyledim karamsar olmayın elde degıl cok ıyı bılıyorum.

sizi cokta iyi anlıyorum ve hepinizin haberını alacaz buna ınanıyorum..

allahım cok büyük,evlat hasretıyle yanıp tutusan el acan dua eden bütün kardeslerime nasıp etsın ınsallahh

soğan suyu denedım daha kötü oldu ya adetım .polıkıstıklerım olsada düzenlıydı onu ıçtım adet olamıyorum ıste sımdı ılaçla söktürüyorum hep anlıycağın bitkisel şeyler bana pek ışe yaramıyor

Him anladin canim bünyeye göre değişiyor demekki.duzelir insallah canim benim

Merhaba kızlar yeniden şuan cok farklı duygular içindeyim tarifi yok..

öncelikle elimde sonuc olmasına rağmen halen inanamıyorum saka gibi gelıyor bana.

4yıldır cektıklerım bittimi yanı meleğim annesine geldimi diyorum.

Henüz 3 haftalık görünüyor degere göre ve pazartesı tekrardan test yapılacak...

Ben söz verıyorum esescım diğerleri gibi sizi bırakmıycam yazmamazlık etmıycem her sürecte yanınızda olucam insallah.

testi erken yaptıgım için şimdide degerler yükselirmi yükselmezmi korkusu saldı içimi hakkımızda hayırlısı insallah.

süreci merak eden arkadaslar için yazıyorum.

Pkosluyum,klomen yumurta takıbı vs hıc bırısı bende ıse yaramadıi
rahım filmi cektırdım tüplerde tıkanıklık cıktı işlem esnasında acılmıs.
eşimde de sorun yoktu ama 4 yıldır olmuyordu...
gecen ay ganolf-450 günde 75 ml 10-12 gün kadar vuruldum ıkı doz aynı anda catlatma iğnesi oldum
ancak tedavi olumsuzdu adet oldum.

Bu ay iğnenın dozunu arttırdı doktorum günde 150ml 10 gün kadar vuruldum
16 şubat oglen 12 de yine iki doz catlatma iğnemi oldum.
6 gün boyunca hergün ilişkide bulunduk ortalama aynı saatte (etkisi varmıydı bılmıyorumda bızımkıde ayrı delılık aynı saate denk getırdık hep)

Bu ay farklı hissettiğim tek sey bugüne kadar akıntım hıc kesılmedi camasırım hep ıslaktı
atesimi düzenli her sabah ölctüm ve adete yakın yukseldi.
sebepsiz iştahım artmıstı ama dıkkate almamıstım.

Umarım hersey yolunda gider ve bebeğim bana sıkı sıkı tutunur beni bırakmaz...

Dualarınızda olmak dileğiyle hepinize cok tesekkür ederim hakkınızı helal edin,duamdasınız..

sizlerde umudunuzu yıtırmeyın hep söyledim karamsar olmayın elde degıl cok ıyı bılıyorum.

sizi cokta iyi anlıyorum ve hepinizin haberını alacaz buna ınanıyorum..

allahım cok büyük,evlat hasretıyle yanıp tutusan el acan dua eden bütün kardeslerime nasıp etsın ınsallahh

Ne güzel bir haber bu ya:))))) cok çok sevindim canim benim.hayirlisiyla kucaginada al inşallah. Bizlerden de dualarini eksit etme.kendine cokkk dikkat et

Kızlar kimse umudunu yitirmesin ben neler neler okudum bu kk da birini yazayım örnek senelerce çocuğu olmamış en sonunda tüp bebekler tam oldu oldu derken bebek doğumda ölmüş herşeyi hazırmış bebeğin kadıncağız pskolojik tedavi görmüş aylarca tamam demiş kabullenmiş herşeyi evlâtlık almaya karar vermişler ve bide bakmışlar kadın hamile kalmış doğal yoldan demem o ki biz neyi çok istersek onunla sınanıyoruz ben bu ay adet günümü bile hesaplamıcam oluruna bırakıyorum herşeyi her alışverişe çıktığımda bebek kıyafetlerine bakmaktan kendimi alamıyorum hele hamile birini bebek kıyafeti bakarken görsem içim parçalanıyor gözlerim doluyor zor tutuyorum kendimi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor dayanmak

Ne guzel yazmissin canim amin rabbim kucagimizi bos birakmasin

Ne güzel bir haber bu ya:))))) cok çok sevindim canim benim.hayirlisiyla kucaginada al inşallah. Bizlerden de dualarini eksit etme.kendine cokkk dikkat et

cok sagolun canım benım kurban oldugum allahım sizlerede nasıp etsın ınsallah..:KK16:

Evet tatlmmm ebeyim çocuğum olmuyor ve tüm işim bebek cocuk ve gebee:KK43: seneye subatta tüp bebek yapacagiz inşallah. Ama bir dr 6ay icinde yap yüzde 10bile degil sansin dedi...borc harc bulup yapacamda tutmaz diyo bi dr genede deneyecem sansimi...

mrb arkadasım sen % 10 sansa hıc az deme hıc bı sorunu olmayan cıftlerın bıle bebek yapma ihtimalleri %25 biliyorsundur bunu ebeymişsin. bırak % 10 u % 1 bile coook buyuk bi umut ayrıca bu yuzdeleri veren sana doktor ama yaratan ALAAAHHHHH SEN HIIIIC SIKMA CANINI DOKTORLARIN YUZDE TAHMİNLERİ İLE RABBİM GONLUNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH CANIM

evet canım hamşle kalan ark yazısını okudum sevndim bigün bende böyle yazar mıyım ki dedim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ellerinin tutup gözlerinin içine bakıp anotomi umudunu kaybetme inan bana bir gün sende yazacaksın demek istiyorum şuanda.

Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum...

ve şimdi diyorumki benim olduysa sanırım herkesin olur umutsuz vaka olarak gören doktorlarda vardı.

X