infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hayır hayır öyle demek istemedim,tabii ki senin duygularını küçümseyecek değilim.

ancak karamsarlığa kapılmayın tıbben bile doktorlar 1 yılınızı doldurduktan sonra kısırlık olarak görüp tedaviye kabul edıyorlar bizi..

Yoksa senin 1 yıl oldu,benim 3 yıl daha cok acı cekıyorum gibilerinden bi kıyaslama söz konusu bile olamaz.

bliyorum canım duygusallığıma ver şuan o kadar kötüyüm ki hepimizin hali kötü ben 4 ay beklediğimde de aynıydım şimdi de. ben anladım seni kendimden de biliyorum zaten. zor işte şu an birbirmizi en iyi anlayacak olanlar bizleriz aslında. anlıyoruz da zaten

bliyorum canım duygusallığıma ver şuan o kadar kötüyüm ki hepimizin hali kötü ben 4 ay beklediğimde de aynıydım şimdi de. ben anladım seni kendimden de biliyorum zaten. zor işte şu an birbirmizi en iyi anlayacak olanlar bizleriz aslında. anlıyoruz da zaten

pozitif düşünmeliyiz kendimizi zorlamalıyız olacagına inandırırsak kendimizi,

neyi düşünürsek onu çağırırız çünkü belkide olur...Ayrıca senşn günün var daha olsa bile cıkmazkı henüz.

oyüzden topla kendini 1 marttı sanırım senin.:KK19:

pozitif düşünmeliyiz kendimizi zorlamalıyız olacagına inandırırsak kendimizi,

neyi düşünürsek onu çağırırız çünkü belkide olur...Ayrıca senşn günün var daha olsa bile cıkmazkı henüz.

oyüzden topla kendini 1 marttı sanırım senin.:KK19:

yarın işte canım :) ne bileyim okudum hep sanki olsa çıkarmış gibi geldi bana:KK43: işte o yüzden dua ediyorum bir gün olacağına inanıp içimden korkuyu atatyım stresle de çok alakalı çünkü. rahat olmak istiyorum takmıyım istiyorum

yarın işte canım :) ne bileyim okudum hep sanki olsa çıkarmış gibi geldi bana:KK43: işte o yüzden dua ediyorum bir gün olacağına inanıp içimden korkuyu atatyım stresle de çok alakalı çünkü. rahat olmak istiyorum takmıyım istiyorum

Olsada cıkmaz daha cok erken bu yüzden hiiiç üzülme insallah yarın adet olmadım dersin:KK48::KK48:

saglik olsun cnmm ya napalim buda bizim kaderimiz..

haklısın canım 13 yasımdan beri sagolsun doktorlar beni bu duruma alıstırdı ama esim simdiden tutturdu ben cocuk istiyom diye istemek hakkı bende istiyorum ama nasip demek geliyo sadece agzımdan...ümidim var ama korkuyorum.yas oldu 29

Son düzenleme:
$1620959_10151904728642676_663355153_n.jpg $1907585_10151904425132676_1057213387_n.jpg $1618595_10151901408497676_1312916736_n.png $1653987_10151904689472676_1770079126_n.jpg $1779944_10151904071897676_2052880746_n.png ....................................

Son düzenleme:
bişey sormak istiyorum kızlar
16şubatta çatlatma iğnesi oldum yumurtam sağda gelişmişti ve iğne yapıldı yapılalı sağ tarafımda batma gibi ama batma değil sanki seğirme gibi bişey var ne ki bu ya?

Olsada cıkmaz daha cok erken bu yüzden hiiiç üzülme insallah yarın adet olmadım dersin:KK48::KK48:

canım olmayada bilirim 2 aydrı gecikme yazşıyorum zaten ama hamilelikten değil artık biliyorum tekrar üzmek istemiyorum kendimi bu konu yüzünden ağladığım son gün olsun nolur bugün

canım olmayada bilirim 2 aydrı gecikme yazşıyorum zaten ama hamilelikten değil artık biliyorum tekrar üzmek istemiyorum kendimi bu konu yüzünden ağladığım son gün olsun nolur bugün

İnşallah canım yine ağlarsın ama mutluluktan bebeğinin geliş mutluluğundan ağla inşallahhhh Rabbim hepimizi böyle ağlatsın aminın

kızlar ben bugün meryem suresini okumaya niyetlendim.hadi sizde baslayın bugün ne dersiniz beraber baslayalımmı destek olalım birbirimize

Az suya, 1 defa Saffet süresinin 447. Sayfası, 1 defa cin süresinin 573. , 3 defa Tarık süresinin 592., 7 defa ayetelkürsi, 7 ihlas, 7 felak, 7 nas oku ve hemen niyet edip iç. Ayda 7 gün, 3 ay yap inşallah Rabbimin izniyle olurrr

X