mrhb kızlar bugün pek keyfim yok bide tüp bebek sonucumu öğrenen geçmiş olsun diye arıyor o da bende sanırım morel bozuyooor
sıkma canını olcak elbet sabır sıkıntı yapma bu kadar kendını Allah saglık versın gerısı olur Allah ın ıznıyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhb kızlar bugün pek keyfim yok bide tüp bebek sonucumu öğrenen geçmiş olsun diye arıyor o da bende sanırım morel bozuyooor
tam gelinle kaynanayı dövüştürme programı bence o :))))
hiç umudum yok ama inşallah isteyen herkes ile beraber bana da nasip olur
hiç umudum yok ama inşallah isteyen herkes ile beraber bana da nasip olur
Canim bende oyle yapacagim bekliyorum ama pek umudum yok bi hafta daha bekliycem
bir hafta beklemene gerek var miki simdide kanda baktirsan belli olur
Canim ben olmadigindan eminim ama doktor 2 hafta bekle dedi.bi hafta once kanda baktirdim negatifti
Arkadaşlar kim e erse fsin neyaparsa yapsın duymayalım. Ah şu aklımız bi başka şeye çalışsa. Bi aklımızdan atsak bi rahatlasak işte o zaman süper olucak inşallah gelicek Nebil. Bunu yapmalıyız birbirimize sürekli destek olmalıyız ve yalnız kalmamalıyız bence. Ben annemde kalmayı düşünüyorum bir süre işten sonra giderim belki kafam dağılır. Okuldaki hamileler de bi doğum iznine ayrılsa rahatlicak kafam belki ufffff yardım et Allahımmmmmmm Rabbi helli minessalihin âmin âmin amin
Allah'ımmmm hayırlısıylaaa bizlere dee evlatt nasipppp ettttt
canım az önce test yaptım negatif yine bu ayda olmadı anlayacağın o kadar emek o kadar umut hepsi uçuppp gittiiii
Canım benim üzülme Rabb'ime dua et sabret inşallahhh hayırlısıyla en tez zamanda o çift çizgiyi görürsün görürüz hepimiz üzülme sakın dua et sakin ol aminnnn
ediyorum canım artık bebk için değil de buna sabır gösterebilmek için güç vermesi için dua ediyorum. artık pek umudum kalmadı öyle uğraşmakla olmıcak ya da beklemekle vakit geçmicek, aminnn canım ama ben beklemeyi bırakmak için artık düşünmememk için bu fikri aklımdan çıkarmak için dua edicem.10 aydır her ay aynı duyguyu yaşıyorum her ay aynı acıyla yıkılıyorum.
ediyorum canım artık bebk için değil de buna sabır gösterebilmek için güç vermesi için dua ediyorum. artık pek umudum kalmadı öyle uğraşmakla olmıcak ya da beklemekle vakit geçmicek, aminnn canım ama ben beklemeyi bırakmak için artık düşünmememk için bu fikri aklımdan çıkarmak için dua edicem.10 aydır her ay aynı duyguyu yaşıyorum her ay aynı acıyla yıkılıyorum.
üzülme 10 aydır diyorsun,
bizlere bak 3 yıldır mücadele ediyoruz tedavilerin bile bir kısmını tüketmiş durumdayız daha cok yenisin.
Aynen canım aynen ben de 10 ay sonra bu ay oldum ama daha kese olmadan düştü o da şimdi süreç iyice uzadı galiba artık senin gibi Allahımdan kalbimize ferahlık versin diye dua ediyorum çünkü çok zor böyle yaşamak onunla yatıp onunla kalkıyoruz Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn
öylede canım sonuçta 1yıl olduğundada üzülmüyor muydunuz? her ay dahada artıyor sizin durumunuz daha zor tabi ki,ama bu durum her zamn zor.