Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:13:
asla umudumuzu kaybetmiyoruz inanıoruz olacak
Allah'ım mümkünse ikiz kız bebek verrrr
mrhb kızlar temizlik yaptım giremedin kimler burda bakalım
eskiden deyince insanlar susardım şimdi bende illa ikiz olsun istiyoruuuum inşallah canım benim halen annenlerde misin?
ayy insallah ikizimizzz olurrr
yok cnm evime geldimmmmmm
hoş bulduk canııım benim nasıl geçti vakit bakalım:99::99::99:
"Doğrusu ben arkamdan yerime geçecek akrabamdan ötürü endişeliyim.
Eşim de kısır! Bana lütf-u kereminden öyle bir vâris nasib et ki bana da,
Yâkub hanedanına da vâris olsun. Onu, razı olacağın bir insan eyle ya Rabbî!" (Meryem, 19/5-6)
"Rabbimiz bize salih evlat ver." (Saffat, 37/100)
"Rabbimiz bize hayırlı evlat ver.
Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız." (A'raf,7/189.)
Çocuk Sahibi Olmak İçin Okunacak Duâ:
Çocuğu olmayan bir hanım,Allahü Tealanın {Yâ Musavvir} İsmi Şerifini güneş battıktan sonra
7 gün 21 defa okursa,Allahü Tealanın izni ile evlat sahibi olması umulur.
Çocuğu olmayanlar 5 vakit namazdan sonra 1000 defa { Lâ ilahe illallah}deyip de
Ya Rabbi ! Bana salih bir çocuk ihsan et diye her gün dua ederse, Allahü Teala nın izni ile evlat sahibi olması umulur.
Çocuğu olmayan eşler her gün istiğfar etmeye devam ederse,Allahü Tealanın izni ile çocukları olur.
"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak,
zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi..."(Furkan, 25/74.)
"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak,
zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi..."(Furkan, 25/74.)
"Allah'!ım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha.yırlı ise onu ver."
Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak,
]"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak,
"Allah'!ım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha.yırlı ise onu ver."
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
çookk şükür canım gribim tamamen gecmedi :2::13:
faranjit benimkisi klimadan artıyorrr
sen neler yapıosunn bebeemmmmmmmmm
[/QUOTE
Ah canım benim geçmiş olsunb senin dikkat etmen lazım hemen gecmezde zaten benimde temi,zlikle geçti şimdi yemek yedim eşim geç geliyooo ah işte yalnızlık zor evde bi neşe ooolsaaaa:97::97::97::97::97:
meleğimm gelll artıkk annemmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 1000767 Eki Görüntüle 1000767 Eki Görüntüle 1000767
meleğimm gelll artıkk annemmmmmmmmmmmmmmmmm