infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım az önce test yaptım negatif yine bu ayda olmadı anlayacağın o kadar emek o kadar umut hepsi uçuppp gittiiii

Amin canim amin insallah kisa surede bekletmeden gelir bebislerimiz

ediyorum canım artık bebk için değil de buna sabır gösterebilmek için güç vermesi için dua ediyorum. artık pek umudum kalmadı öyle uğraşmakla olmıcak ya da beklemekle vakit geçmicek, aminnn canım ama ben beklemeyi bırakmak için artık düşünmememk için bu fikri aklımdan çıkarmak için dua edicem.10 aydır her ay aynı duyguyu yaşıyorum her ay aynı acıyla yıkılıyorum.

Canım benim üzülme Rabb'ime dua et sabret inşallahhh hayırlısıyla en tez zamanda o çift çizgiyi görürsün görürüz hepimiz üzülme sakın dua et sakin ol aminnnn

üzülme 10 aydır diyorsun,

bizlere bak 3 yıldır mücadele ediyoruz tedavilerin bile bir kısmını tüketmiş durumdayız daha cok yenisin.

Aynen canım aynen ben de 10 ay sonra bu ay oldum ama daha kese olmadan düştü o da şimdi süreç iyice uzadı galiba artık senin gibi Allahımdan kalbimize ferahlık versin diye dua ediyorum çünkü çok zor böyle yaşamak onunla yatıp onunla kalkıyoruz Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn

Sonra Allah evinize bir nimet verir;
Gözlerinizin bakmaya doyamadığı
Bir manzaraya sahip oluverirsiniz.

Eki Görüntüle 1000631 Eki Görüntüle 1000632

Umutsuzluğa gerek yok kızlar :KK52:
Bizlerin de olcak inanıyorum ki:KK16:

Amin Allah isteyen herkese versin :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Amin canim amin insallah kisa surede bekletmeden gelir bebislerimiz

canım az önce test yaptım negatif yine bu ayda olmadı anlayacağın o kadar emek o kadar umut hepsi uçuppp gittiiii

Canım benim üzülme Rabb'ime dua et sabret inşallahhh hayırlısıyla en tez zamanda o çift çizgiyi görürsün görürüz hepimiz üzülme sakın dua et sakin ol aminnnn

aminnnnnn insallahhhhhhhh :KK19::KK19::KK19::KK19:

selam kızlar şöyle bir gecmişi okudumda bazı arkadaslar cok umutsuz hele ki yeni evli olanlara bir tavsiye siömdiden böyle yaparsanız sonra dayanma gücünüz sıfırı tüketir cünkü ne zaman hamile kalacagımızı hicbirimiz bilmiyoruz. lütfen hemen pes edipte kendinşizi üzmeyin umutsuz olmayın ben 7 yıl bekledim bebegimi her gün yeni umutla yeni heyecanla elbette yıldıgım zamanlar oldu ama bunu 4 yıldan sonra yapmaya basladım erkenden bırakırsanız kendinizi işiniz cok zorrr :KK50::emir_bebek::nazar:

kızlar ben bugün meryem suresini okumaya niyetlendim.hadi sizde baslayın bugün ne dersiniz beraber baslayalımmı destek olalım birbirimize

Arkadaşlar kim e erse fsin neyaparsa yapsın duymayalım. Ah şu aklımız bi başka şeye çalışsa. Bi aklımızdan atsak bi rahatlasak işte o zaman süper olucak inşallah gelicek Nebil. Bunu yapmalıyız birbirimize sürekli destek olmalıyız ve yalnız kalmamalıyız bence. Ben annemde kalmayı düşünüyorum bir süre işten sonra giderim belki kafam dağılır. Okuldaki hamileler de bi doğum iznine ayrılsa rahatlicak kafam belki ufffff yardım et Allahımmmmmmm Rabbi helli minessalihin âmin âmin amin

aynen dedığın gbı cnm yoksa ışımız çok zor :KK43:

Allah'ımmmm hayırlısıylaaa bizlere dee evlatt nasipppp ettttt :KK16: :KK16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK19::KK19::KK19::KK48::KK48::KK48::KK48::13::13::13:

selam kızlar şöyle bir gecmişi okudumda bazı arkadaslar cok umutsuz hele ki yeni evli olanlara bir tavsiye siömdiden böyle yaparsanız sonra dayanma gücünüz sıfırı tüketir cünkü ne zaman hamile kalacagımızı hicbirimiz bilmiyoruz. lütfen hemen pes edipte kendinşizi üzmeyin umutsuz olmayın ben 7 yıl bekledim bebegimi her gün yeni umutla yeni heyecanla elbette yıldıgım zamanlar oldu ama bunu 4 yıldan sonra yapmaya basladım erkenden bırakırsanız kendinizi işiniz cok zorrr :KK50::emir_bebek::nazar:

kesinliklee umudumuzu yitirmemeliyiz cnmmm rabbim hepimize nasip etsinnn ..
aramızaa hosgeldin kendinden bahsetsenee :KK48::KK48:

Umutsuzluğa gerek yok kızlar :KK52:
Bizlerin de olcak inanıyorum ki:KK16:

Tamm canım sağ ol bitsin de başliyim ben inşallahhhhh

rabbim kabul etsin cnm benim :KK19::KK19::KK19:
fotograf neden kücük yada büyük diyor bende yüklenmiyo :26::26:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK39::KK39::KK39::KK39::KK22::KK22::21::21::21::KK48::KK48::KK48::KK24::KK24::KK24::KK19::KK19::KK19::KK19::KK1::KK1::KK6::KK6::KK6::nazar::nazar::nazar::13::13::13::13::KK36::KK36:

canım daha önce yazmıstım bende 7 yıl ugrastım asılamalar igneler ilaclar dogal yöntemler bir yıgın para döktüm özellere ki artık hicbirine güvenim kalmadı hepsi para tuzagı olmus neler yasadım neler..... sonunda geldi bebegim ansızın tüp bebege gecelim derken beni dünyanın en mutlu insanı yaptı. diyecegim sürec zorlu ve maddi manevi yıpratıo 1 asılamaya 7000 tl verdim ben yumurtalar büyümedi ilac üstüne ilac iptalde etmemişlerdi şişti vücudum deli gibi kilo aldım gfalan filan . ama simdi yasadııgım mutuluk hepsine deger kesinlikle.
sizden ricam bunkarı yasamıs biri olarak üzülmek en son care dogurganlıgıda azaltan bişi cübkü. kafadan atmaya calısmanız cok işimnize yarayacak emin olun. allah verecegi zamanı bilio bunu kimse degiştiremez. 1 2 yıllık evli olupta olmuyor deyip karalar baglamak en büyük yapılan yanlıs. sonra dayanma gücü sıfırlandıghı gibi psikolojik şeylerde cıkıo ortaya hal böyle olunca tüp bebek yaptıramıosun bile önce iyileşmeyi bekliosun vs vs.
allah inşşalah tez vakitte size de bu duyguyu yaşatsın

canım daha önce yazmıstım bende 7 yıl ugrastım asılamalar igneler ilaclar dogal yöntemler bir yıgın para döktüm özellere ki artık hicbirine güvenim kalmadı hepsi para tuzagı olmus neler yasadım neler..... sonunda geldi bebegim ansızın tüp bebege gecelim derken beni dünyanın en mutlu insanı yaptı. diyecegim sürec zorlu ve maddi manevi yıpratıo 1 asılamaya 7000 tl verdim ben yumurtalar büyümedi ilac üstüne ilac iptalde etmemişlerdi şişti vücudum deli gibi kilo aldım gfalan filan . ama simdi yasadııgım mutuluk hepsine deger kesinlikle.
sizden ricam bunkarı yasamıs biri olarak üzülmek en son care dogurganlıgıda azaltan bişi cübkü. kafadan atmaya calısmanız cok işimnize yarayacak emin olun. allah verecegi zamanı bilio bunu kimse degiştiremez. 1 2 yıllık evli olupta olmuyor deyip karalar baglamak en büyük yapılan yanlıs. sonra dayanma gücü sıfırlandıghı gibi psikolojik şeylerde cıkıo ortaya hal böyle olunca tüp bebek yaptıramıosun bile önce iyileşmeyi bekliosun vs vs.

insallah cnm bizimle paylastıgın icin cookk tesekkür ederim :KK48::KK48:
sende bebeğini sağlıcakla büyütt tatlım,darısı bizleree insallah :KK19:
:KK19:

hosgeldin canımmmmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

:nazar::emir_bebek: Bismilllahirrahmanirrahimmm :nazar::emir_bebek:

ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:KK16::KK16::KK16:Aminnnnnn :KK16::KK16::KK16:

◇◆◇◆■□■□■★♡♥♡♥♡♥♧♣♧♣♧♣○●○●○●☆

:KK57::13::13::13::KK19::KK19::KK19::KK16::KK16::KK19::KK64::KK66::KK66::123::KK60::KK60::KK60::KK60:
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________

İsim ****************bat************************ durum

1)nrycck25 ***** :KK52: :KK52: ***** ilk hamişimizz :KK49::KK49:
2).hamişimizz hayyee ******* :KK52: :KK52: ******* :KK49::KK49:

kib ********* :KK16: :KK16: ******* 22 şubat beklemede
Eylemsiva ******* :KK16: :KK16: ******* 25subat beklemede
emotions88 ******* :KK16: :KK16: ******* 26 şubat beklemede
nursela09 ******* :KK16: :KK16: ******* 27 şubat beklemede
oceanshine ******* :KK16: :KK16: ******* 27 şubat beklemede
blackcinder ******* :KK16: :KK16: ******* 28 şubat beklemede
suzansu ******** :KK16: :KK16: ******* 29 subat beklemede
umuttttt ******* :KK16: :KK16: ******* 1 mart beklemede
Lility ******* :KK16: :KK16: *********** 2 mart beklemede
Brownim ******* :KK16: :KK16: ******* 2 Mart beklemede
sadecim ******* :KK16: :KK16: ******* 2 mart beklemede
sipsirine ******* :KK16: :KK16: ******* 2mart beklemede
nisa53 ********** :KK16: :KK16: ****** 3 mart beklemede
sndz ******* :KK16: :KK16: ******* 3 mart beklemede
berre ******* :KK16: :KK16: ******* 4 mart beklemede
savha ******* :KK16: :KK16: ******* 5 mart beklemede
hazel90 ******* :KK16: :KK16: ******* 5 mart beklemede
isyan ******* :KK16: :KK16: ******* 5 mart beklemede
keser84 ******* :KK16: :KK16: ***** 5 mart beklemede
deryadeniz81********** :KK16: :KK16:******** 6 mart beklemede
dennizkabugu *******:KK16: :KK16: ******** 7 mart beklemede
eses07 ******* :KK16: :KK16: ******* 9 mart beklemede
hanife81 ******* :KK16: :KK16: ******* 9 mart beklemede
feelcrying ******* :KK16: :KK16: ******* 9 mart beklemede
delinefsim ******* :KK16: :KK16: ******* 10 mart beklemede
saskinanne ******* :KK16: :KK16: ******* 12 mart beklemede
anotomi ******* :KK16: :KK16: ******* 12 mart beklemedee
ebugra ******* :KK16: :KK16: ***** 10mart beklemede
nazende88 ******* :KK16: :KK16: ****** 10 mart beklemede
littebirre ******* :KK16: :KK16: ******* 13 mart beklemede
sykapusuz ********** ******** 14 mart beklemede
sevva ******* :KK16: :KK16: ******* 15 mart beklemede
0611GNc ******* :KK16: :KK16: ******* 16 mart beklemede
ebru_ko ******* :KK16: :KK16: ******* 16mart beklemede
sewda22 ******* :KK16: :KK16: ******* 17 mart beklemede
sultan33 ******* :KK16: :KK16: ******* 18 mart beklemede
funda19ad ******* :KK16: :KK16: ******* 18 mart beklemede
hatibi ******* :KK16: :KK16: ******* 18mart beklemede
minimax ******* :KK16: :KK16: ******* 19 mart beklemede
cano1985 ******* :KK16: :KK16: ******* 20 mart beklemede
mevanurrrr ******* :KK16: :KK16: ******* 21 mart beklemede
jonguil ******* :KK16: :KK16: ******* 22 mart beklemede
nur_nurca ******* :KK16: :KK16: ******* 26 mart beklemede
kelebekhayat ******* :KK16: :KK16: ******* 27 mart beklemede
zehra9090 ******* :KK16: :KK16: ******* 29 mart beklemede
Nargazeli ******* :KK16: :KK16: ******* umutla beklemede
tweetyy ******* :KK16: :KK16: ******* umutla beklemede
benimaskpastam ******* :KK16: :KK16: ******* umutla beklemedee
inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler :KK16:

listemize eklenmek isteyenler yazsın lütfennnn :KK52::KK52::KK52::KK52:

:nazar:Nasip çok güzel bir ihtimaldir;
Allah ne yazdıysa o olur.. :KK16::KK16:

:nazar:"Kün feyekûn" ol de olsun rabbimmm :KK16::KK16::KK16:

Nasip çok güzel bir ihtimaldir;
Allah ne yazdıysa o olur.. :KK16::KK16:

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

:nazar::nazar::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin. :KK16::KK16::KK16:

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

”Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama”

Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle.. ( alıntıdır)

:KK19::KK19::KK19::KK28::KK28::KK19::KK19::KK48::KK48::KK48::13::13:

Son düzenleme:
arkadasın biri ekle demisti ismini ve bat ı unuttummm :26:
listeyee eklenmek isteyenler lütfen yazsınlarrrrrrrrrrrrr :KK52:
bat ı gecenler lütfen yeni batları yazsınlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK52:

X