- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
canım az önce test yaptım negatif yine bu ayda olmadı anlayacağın o kadar emek o kadar umut hepsi uçuppp gittiiii
Amin canim amin insallah kisa surede bekletmeden gelir bebislerimiz
ediyorum canım artık bebk için değil de buna sabır gösterebilmek için güç vermesi için dua ediyorum. artık pek umudum kalmadı öyle uğraşmakla olmıcak ya da beklemekle vakit geçmicek, aminnn canım ama ben beklemeyi bırakmak için artık düşünmememk için bu fikri aklımdan çıkarmak için dua edicem.10 aydır her ay aynı duyguyu yaşıyorum her ay aynı acıyla yıkılıyorum.
Canım benim üzülme Rabb'ime dua et sabret inşallahhh hayırlısıyla en tez zamanda o çift çizgiyi görürsün görürüz hepimiz üzülme sakın dua et sakin ol aminnnn
üzülme 10 aydır diyorsun,
bizlere bak 3 yıldır mücadele ediyoruz tedavilerin bile bir kısmını tüketmiş durumdayız daha cok yenisin.
Aynen canım aynen ben de 10 ay sonra bu ay oldum ama daha kese olmadan düştü o da şimdi süreç iyice uzadı galiba artık senin gibi Allahımdan kalbimize ferahlık versin diye dua ediyorum çünkü çok zor böyle yaşamak onunla yatıp onunla kalkıyoruz Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn
Eki Görüntüle 1000626 Eki Görüntüle 1000627 Eki Görüntüle 1000630 Eki Görüntüle 1000619 Eki Görüntüle 1000621 ....................................
Sonra Allah evinize bir nimet verir;
Gözlerinizin bakmaya doyamadığı
Bir manzaraya sahip oluverirsiniz.
Eki Görüntüle 1000631 Eki Görüntüle 1000632
Umutsuzluğa gerek yok kızlar
Bizlerin de olcak inanıyorum ki