infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kaynana gelin seda'ya gelin i izliyom:KK1:

Çok basit kurgusu olan sacma bi program gelıyor bana bu yarısma nedense..

Seda Sayan teyzemiz eskiden oldugu gibi sabah programı yapsa daha iyiydi sanki.:KK8::KK6:

Son düzenleme:
saçma zaten bu geçmiş olsun başımda böyle dert olmasa bende mi onlar gibi düşünürdüm ki:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Yok canım ya gecmiş olacak bişey yoayrıca insanlarında kusura bakmasınlar ama kim olursa olsun isterse annem olsun..
Bizlere karşı biraz daha kelimeleri secerek kullanmaları lazım..Hatta aramasınlar bile sanki normal yolla hamıle kalamayınca gecmıs olsunmu denıyor..

Ben aşılaması tüp bebegı tutmayan arkadaslarımı aramıyorum,arasamda didikleyici seyler yada onu kıracak bısey dememeye özen gösterıyorum zaten hassas bı dönemdeyız hepımız ne gerek var.

Çok basit kurgusu olan sacma bi program gelıyor bana bu yarısma nedense..

Seda Sayan teyzemiz eskiden oldugu gibi sabah programı yapsa daha iyiydi sanki.:KK8::KK6:

ya camasir yikiyorlardi bi an baktim normalde ben sabah programi izlemiyorum gündüz izledigim program atv zahide ile yetis hayata hele bide saracoglu varsa hic kacirmamaya calisiyorum :KK1:

Canım iğneyi yaptırdıgımız günüde sayıyoruz bılıyorsun dimi 2 marta denk gelmıomu aklım karıstı..benim tam 15 günde gelıyor cunku doktorumda öyle demıstı

16 sında yaptık iğneyi..

benimde ayın 16 sında ama o günün sayıldığını ben bilmiyorum..
İğnenin yapıldığı gün hariç hep 14.günde geldi adetim yani ayın 2sinde gelmesi gerekiyor gelmez olacısa :)))

Yok canım ya gecmiş olacak bişey yoayrıca insanlarında kusura bakmasınlar ama kim olursa olsun isterse annem olsun..
Bizlere karşı biraz daha kelimeleri secerek kullanmaları lazım..Hatta aramasınlar bile sanki normal yolla hamıle kalamayınca gecmıs olsunmu denıyor..

Ben aşılaması tüp bebegı tutmayan arkadaslarımı aramıyorum,arasamda didikleyici seyler yada onu kıracak bısey dememeye özen gösterıyorum zaten hassas bı dönemdeyız hepımız ne gerek var.

haklısın canım bende her konuda kimseyi kırmamak için dikkatli konuşuyoruuum

benimde ayın 16 sında ama o günün sayıldığını ben bilmiyorum..
İğnenin yapıldığı gün hariç hep 14.günde geldi adetim yani ayın 2sinde gelmesi gerekiyor gelmez olacısa :)))

tamam canım yıne aynı hesaba cıkıyoruz :KK1:

normalde iğne günüde hesaplanıyor cunku.

ınsallaahhhhh adet olmıycaz ve hamıleyız yazıcaz burayaaaa:KK6::KK6:

dün tv de bi bayan hamyleymişi:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: cocuğu düşürmek için neler yapıyorum diyyooor

Son düzenleme:
Sadecim bir ben hep öğlen veya öğlene dogru adet olurdum,

gecen ay baktım gelmedi içim kıpır kıpır aaaaa bi baktım birden agrım arttı gece 11 de pembeler gelmeye basladı.

Pazar günü gecmez birde şimdi bize:KK23:

X