- 5 Temmuz 2013
- 2.045
- 156
hiç sorma gerçekten çok hayal kırıklığı((
:18: :18: :18: :18::18::18::18::18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh afiyet olsun canim istedi valla ımmmm evet isim simdi tam bitti oturdum
sagol canım senınde ellerıne saglık afıyet olsun
mrhb kızlar bugün pek keyfim yok bide tüp bebek sonucumu öğrenen geçmiş olsun diye arıyor o da bende sanırım morel bozuyooor
kaynana gelin seda'ya gelin i izliyom
sıkma canını allahtan ıyımı bılıyorlar,gecmıs olsun dıyecek bısey yok hiç üzülme Canım
saçma zaten bu geçmiş olsun başımda böyle dert olmasa bende mi onlar gibi düşünürdüm ki
Çok basit kurgusu olan sacma bi program gelıyor bana bu yarısma nedense..
Seda Sayan teyzemiz eskiden oldugu gibi sabah programı yapsa daha iyiydi sanki.
Canım iğneyi yaptırdıgımız günüde sayıyoruz bılıyorsun dimi 2 marta denk gelmıomu aklım karıstı..benim tam 15 günde gelıyor cunku doktorumda öyle demıstı
16 sında yaptık iğneyi..
sıkma canını allahtan ıyımı bılıyorlar,gecmıs olsun dıyecek bısey yok hiç üzülme Canım
Yok canım ya gecmiş olacak bişey yoayrıca insanlarında kusura bakmasınlar ama kim olursa olsun isterse annem olsun..
Bizlere karşı biraz daha kelimeleri secerek kullanmaları lazım..Hatta aramasınlar bile sanki normal yolla hamıle kalamayınca gecmıs olsunmu denıyor..
Ben aşılaması tüp bebegı tutmayan arkadaslarımı aramıyorum,arasamda didikleyici seyler yada onu kıracak bısey dememeye özen gösterıyorum zaten hassas bı dönemdeyız hepımız ne gerek var.
Çok basit kurgusu olan sacma bi program gelıyor bana bu yarısma nedense..
Seda Sayan teyzemiz eskiden oldugu gibi sabah programı yapsa daha iyiydi sanki.
Bence de hic bozma moralini belki tup bebek tutmadi ama kendiliginden kalacaksjn kimse bilemez tatlim.
benimde ayın 16 sında ama o günün sayıldığını ben bilmiyorum..
İğnenin yapıldığı gün hariç hep 14.günde geldi adetim yani ayın 2sinde gelmesi gerekiyor gelmez olacısa :)))
tamam canım yıne aynı hesaba cıkıyoruz
normalde iğne günüde hesaplanıyor cunku.
ınsallaahhhhh adet olmıycaz ve hamıleyız yazıcaz burayaaaa
hemen adet sokturucu icme tatlim tam emin ol kanda baktir oyle ic ilacını belki gec dollenme falan vardir tam emin ol tatlimm
ayyyy inşallah o zaman hemen bana adresini verceksin o kitabı sana göndereceğim