- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolun kızlar hayırlısı diyorum
bende pko var ben ilaçsız adet olamıyom canlarım doktor bi 2 hafta test yap dedi bi hafta gecti baktım olmadı adet söktürücü içicem.
o tek çizgi varya...sanki testleri yaptiris sebebimiz tek cizgileri gormek icin :18: :18: :18:
Ben bi ara verdim dayanamadim ama simdi yine cikip isime devam edecegim şekerim. .sen isine iyi konsantre oldun
kızlar show tvde ugur kosar var dınleyın...
zihninizle herseyı cagırıyorsunuz diyor..
pozıtıf olmamız gerektıgını anlatıyor
kalp kalbe ne kadar karşı sana sabah yazacaktım Uğur Koşar'ın kitabı var şuan onu okuyorum '' Allah de ötesini bırak'' diye onu mutlaka oku diyecektim
kalp kalbe ne kadar karşı sana sabah yazacaktım Uğur Koşar'ın kitabı var şuan onu okuyorum '' Allah de ötesini bırak'' diye onu mutlaka oku diyecektim
düşündüğün ve söyleyeceğin şeyi karşındakinden duymak ne güzel
: )) çok teşekkür ederim canım yinede,bende izliyorum ve pazar günü kıtabı alırım diye düşünmüştüm.
sadecim sende adet sancı falan oluyormu,bende bugun hafif bel agrısı akıntı dısında bıseyım yok
lavaboları ovmaktan baska bır ıs yapamadım arkadasım sabah kahvesıne geldi habersızdım
tüm işim kaldı anlayacagın bu saatten sonrada yapmam ben yarına kaldı bakalım : ))
Hmm bide yemek yaptimlavaboları ovmaktan baska bır ıs yapamadım arkadasım sabah kahvesıne geldi habersızdım
tüm işim kaldı anlayacagın bu saatten sonrada yapmam ben yarına kaldı bakalım : ))
Canım kitabı mutlaka al çok rahatlatıyor insanı
benim sağda yani yumurtamın geliştiği tarafta ara ara batma oluyor ve hafif adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var.
sen tekrar test ne zaman yapacaksın?
bende mutfagi sildim toz aldim camasir katladim elektrik supurgesi ile cektim lavaboyu ovunca isim biter cnmm
Hmm bide yemek yaptim
adetim pazar günü,eğer olmazsam ben direkt kan testıne gidicem Canım...
Zaten eger adet olmazsam muhtemelen hamileyimdir.cunku tedavıde oldugum zamanlar adetım hıc gecıkmedı..
Kitap evet pazar gunu nasıp olursa mutlaka alıcam canım
ohh sen bütün işleri halletmissin ben bi corba yaptım bu arada okadar
aksama kızartma+köfte ıstedı eşim onu yapıcam ama daha erken
benim diğer 2 iğnemdede tam 14.gün geldi adetim ben yarın sabah evde kendim bi daha test yapıcam bakalım