infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

sagolun kızlar hayırlısı diyorum
bende pko var ben ilaçsız adet olamıyom canlarım doktor bi 2 hafta test yap dedi bi hafta gecti baktım olmadı adet söktürücü içicem.

sagolun kızlar hayırlısı diyorum
bende pko var ben ilaçsız adet olamıyom canlarım doktor bi 2 hafta test yap dedi bi hafta gecti baktım olmadı adet söktürücü içicem.

hemen adet sokturucu icme tatlim tam emin ol kanda baktir oyle ic ilacını belki gec dollenme falan vardir tam emin ol tatlimm

Ben bi ara verdim dayanamadim ama simdi yine cikip isime devam edecegim şekerim. .sen isine iyi konsantre oldun :nazar:

lavaboları ovmaktan baska bır ıs yapamadım arkadasım sabah kahvesıne geldi habersızdım :KK1:

tüm işim kaldı anlayacagın bu saatten sonrada yapmam ben yarına kaldı bakalım : ))

kızlar show tvde ugur kosar var dınleyın...

zihninizle herseyı cagırıyorsunuz diyor..

pozıtıf olmamız gerektıgını anlatıyor

kızlar show tvde ugur kosar var dınleyın...

zihninizle herseyı cagırıyorsunuz diyor..

pozıtıf olmamız gerektıgını anlatıyor

kalp kalbe ne kadar karşı sana sabah yazacaktım Uğur Koşar'ın kitabı var şuan onu okuyorum '' Allah de ötesini bırak'' diye onu mutlaka oku diyecektim

kalp kalbe ne kadar karşı sana sabah yazacaktım Uğur Koşar'ın kitabı var şuan onu okuyorum '' Allah de ötesini bırak'' diye onu mutlaka oku diyecektim

düşündüğün ve söyleyeceğin şeyi karşındakinden duymak ne güzel :KK66:

: )) çok teşekkür ederim canım yinede,bende izliyorum ve pazar günü kıtabı alırım diye düşünmüştüm.

sadecim sende adet sancı falan oluyormu,bende bugun hafif bel agrısı akıntı dısında bıseyım yok

: )) çok teşekkür ederim canım yinede,bende izliyorum ve pazar günü kıtabı alırım diye düşünmüştüm.

sadecim sende adet sancı falan oluyormu,bende bugun hafif bel agrısı akıntı dısında bıseyım yok

Canım kitabı mutlaka al çok rahatlatıyor insanı :KK66:
benim sağda yani yumurtamın geliştiği tarafta ara ara batma oluyor ve hafif adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var.
sen tekrar test ne zaman yapacaksın?

lavaboları ovmaktan baska bır ıs yapamadım arkadasım sabah kahvesıne geldi habersızdım :KK1:

tüm işim kaldı anlayacagın bu saatten sonrada yapmam ben yarına kaldı bakalım : ))

bende mutfagi sildim toz aldim camasir katladim elektrik supurgesi ile cektim lavaboyu ovunca isim biter cnmm

kızlar merhabba nasılsınız

şuan da gülben de uğur koşar var.lütfen izleyin.tamda ihtiyacımız olanları anlatıyor.

Canım kitabı mutlaka al çok rahatlatıyor insanı :KK66:
benim sağda yani yumurtamın geliştiği tarafta ara ara batma oluyor ve hafif adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var.
sen tekrar test ne zaman yapacaksın?

adetim pazar günü,eğer olmazsam ben direkt kan testıne gidicem Canım...

Zaten eger adet olmazsam muhtemelen hamileyimdir.cunku tedavıde oldugum zamanlar adetım hıc gecıkmedı..

Kitap evet pazar gunu nasıp olursa mutlaka alıcam canım

adetim pazar günü,eğer olmazsam ben direkt kan testıne gidicem Canım...

Zaten eger adet olmazsam muhtemelen hamileyimdir.cunku tedavıde oldugum zamanlar adetım hıc gecıkmedı..

Kitap evet pazar gunu nasıp olursa mutlaka alıcam canım

benim diğer 2 iğnemdede tam 14.gün geldi adetim ben yarın sabah evde kendim bi daha test yapıcam bakalım

benim diğer 2 iğnemdede tam 14.gün geldi adetim ben yarın sabah evde kendim bi daha test yapıcam bakalım

Canım iğneyi yaptırdıgımız günüde sayıyoruz bılıyorsun dimi 2 marta denk gelmıomu aklım karıstı..benim tam 15 günde gelıyor cunku doktorumda öyle demıstı

16 sında yaptık iğneyi..

X