İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Minicity mağazası vardı yeğenime alırdık. Gayet güzel şeyleri var bence kumaşı falan da iyiydi

Bebek battaniyesi dökülüyor dedi kullanan biri Burda değil de başka yerde okudum. Yani biraz ucuz alacak kadar zengin değilim olayına dönüyor.
Bebek kıyafetinde nasıldır bilmiyorum kullananlar yorum yapsın

Battaniye ordan alınmaz zaten yataştan filan neyse kullandıkça belli olucaktır
Merhaba kızlar
Lcw nohut battaniyesinin pembesini 4bucuk yıl önce kızıma aldım, hala taş gibi ve kullanıyoruz.
Onun için geçen gün aynı battaniyenin mavisini görünce koşa koşa girip aldım. Ben kızıma ordan aldığım hiçbir şeyden pişman olmadim şimdiye kadar onu söylemek istedim

Kız sen daha doğurmadın mi
Ay aynı topikte birlikte dua ettiğimiz arkadaşlarımı gebe görmek beni nasıl mutlu ediyor anlatamam
Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Rabbim sizi hiç ayırmasın
Ben doğum yaptigimda mesaj atmışsın ama ben onu çok sonra gördüm.
Canımın derdine düşmüştüm valla gözüm hiçbir sey görmesi kusura bakma kuzum
Onun gecikmiş özrünü de dileyeyim

Mavi bende aldım bakalım nasıl çıkacak

Mavi bende aldım bakalım nasıl çıkacak
Ayyy güle güle kullansın yavrukuşlar inşallah
Bu arada instadan isim vermek yasak mı bilmiyorum, yasaksa lütfen biri beni uyarsin:)

Kızımın yenidogan, hastane çıkışı , 03 ay giysileri i, telsizini ve birçok şeyini daha alpbebecom sayfasından almıstim. Şimdi oğluma da ordan bakmaya başladım. 400küsür binlik bir sayfa, hastane çıkışlarına bir bakın derim

Yok yasak değil. Bende bi bakıyım.

Güle güle kullansın bebişler

Deerma DEM-301 hava nemlendiricisini aldım. Deneyip yazcam tecrübelerimi
Fiyati nedir acaba ve nerden aldınız..ilk oğlumda almadigim için kafamı duvarlara vurduğum alettir sanriim..yeni doğan burun tikanikligi çok fazla oluyo özellikle kaloriferli evlerde olanlar için..benim bile burnum tıkalı uyanıyorum sabahları

E bebekte aldım 369 liraya. En ucuz şu an orda. Online da bitti hemen mağazadan aldım bugün. İçine aromatik yağ falan da eklenebiliyormuș

Ya her mağazanın her ürünü çok güzel değildir ki zaten muhakkak vardır çürük çıkan .
Selam aleyküm kızıma bebekliginden bugüne kadar hep ordan alışveriş yaptım dediğiniz gibi her markanın illaki kötü ürünleri de oluyor. ,ben şahsen memnunum hep sezon sonu indirimleri takip ediyorum çok iyi oluyor

Süpersin bebeğiim bu bilgilere ihtiyacımız var çok teşekkür ederim

Ay güzelmiş bu teşekkür ederim canım

Aleyküm selam . Evet bende çok görüyorum mağaza da baktığım da bile kumaştan kumaşa fark ediyor . Her annenin tarzı başka tecrübeliler biliyordur herhalde

Bunlar da benim dediğim 3 lü set olan
bi tane de yanında minik havlu hediye göndermişler, bunların da desenleri harika bir de yumuşacıkmış kumaşı

Eklentiler

• EC411EC2-BCB8-4E72-93E2-DEAF0D855F26.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 6DEDF842-36B7-4946-BBFD-2E897A694800.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…