• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Kızlar dün fiş okutuluyor diyince indirdim Prima kulübünü. Çekiliş oluyormuş her ay bez çekilişi siz de katılın

Eklentiler

• FB496BD1-365D-49E6-9556-4AB2D1A28918.png
    FB496BD1-365D-49E6-9556-4AB2D1A28918.png
    361 KB · Görüntüleme: 42
Zekta1 Zekta1 topiğin hayırlı olsun canım🙏
LCW DREAM U Yaka Düz Askılı Kadın Kuplu Atlet diye geçiyor ismi sporcu sütyeni gibi sütyen arayanlar vardı ben daha öncede kullanmıştım gayet sağlam birde desteği yok ama içindeki pedler çok büyük göğüsleriniz yoksa gayet güzel toparlıyor sarkık görünmüyor tavsiye ederim

Herkese merhaba böyle bi konu arıyordum çok güzel bi konu tüm anneler indirimleri paylaşsın herkes faydalansın . Yeni cinsiyet öğrenmiş birisi olarak lc Waikiki uygulamasını şiddetle öneriyorum anlık günlük saatlik bir sürü indirim oluyor 56 liraya küçük bi hastane çıkışı aldım beşli . Hafta sonları çark oluyor yüz lira elli lira indirim veriyor . 🥲😍😍😍

Herkese merhaba böyle bi konu arıyordum çok güzel bi konu tüm anneler indirimleri paylaşsın herkes faydalansın . Yeni cinsiyet öğrenmiş birisi olarak lc Waikiki uygulamasını şiddetle öneriyorum anlık günlük saatlik bir sürü indirim oluyor 56 liraya küçük bi hastane çıkışı aldım beşli . Hafta sonları çark oluyor yüz lira elli lira indirim veriyor . 🥲😍😍😍
Lc waikiki ürünlerinden memnun değilim ben ya.

Lc waikiki ürünlerinden memnun değilim ben ya.
koyu renk kot alıp sorun yaşayan biri vardı evet
bebek ve anne ürünlerini bilmiyorum ama atlet beni kurtardı normal sütyenler hem sert gelmeye başlamıştı hemde dar sporcu sütyenler de alttan katlanıyor sürekli masa başı olup oturduğum için bunda onu yaşamadım en azından

bebek ve anne ürünlerini bilmiyorum ama atlet beni kurtardı normal sütyenler hem sert gelmeye başlamıştı hemde dar sporcu sütyenler de alttan katlanıyor sürekli masa başı olup oturduğum için bunda onu yaşamadım en azından
Ya her mağazanın her ürünü çok güzel değildir ki zaten muhakkak vardır çürük çıkan .

Öylemi canım memnuniyetsizlik sebebini söylermisin bizede akıl olur belki ben hep ordan almak istiyordum 🥲
Bebek battaniyesi dökülüyor dedi kullanan biri Burda değil de başka yerde okudum. Yani biraz ucuz alacak kadar zengin değilim olayına dönüyor.
Bebek kıyafetinde nasıldır bilmiyorum kullananlar yorum yapsın

Bebek battaniyesi dökülüyor dedi kullanan biri Burda değil de başka yerde okudum. Yani biraz ucuz alacak kadar zengin değilim olayına dönüyor.
Bebek kıyafetinde nasıldır bilmiyorum kullananlar yorum yapsın
Battaniye ordan alınmaz zaten yataştan filan neyse kullandıkça belli olucaktır

Ben kızıma oradan alışveriş yapardım, eski kalitesi yok ürünlerinde gerçekten. Baya bi şikayet var zaten.

Ben çocuk giyimini oradan alıyordum, kaliteli değil ürünleri, pijamaları falan çabuk yırtılıp diz çıkardı, eskiden çok memnundum ama eskisi gibi değil artık.
Siz de bi deneyimleyin belki memnun kalırsınız. 😊
Öylemi canım memnuniyetsizlik sebebini söylermisin bizede akıl olur belki ben hep ordan almak istiyordum 🥲

Tatli güzel annelerim, e bebek subat indirimini takip edin baya indirim oluyomus, bide cok bilindik değil belki ama minicity diye bi site var ben ordan kıyafet aldım oğluma baya uygun fiyatlar, henüz yıkamadım nasıldır bilmiyorum ama kumaşı iyi görünüyor hepsinin, Zekta1 Zekta1 cnm hayırlı olsun topigin💞

Back