İnşallah memnun kalırıız güzel gelirse 2-3 tane daha alıcam zararı olmazZekta1 senin önerdiğin müslimlerden 3'ünü aldım
öyle güzel görünüyo kiii
indirim topiğimiz hayırlı olsun
Kuzu kaç aylık aldınBende aldığımı ekleyim. Fiyatı gayet uygun. Yenidoğan için bu tarz kruvaze olanları giydirmek daha kolay ve tercih edilir
Bu yenidoğan başka bedeni de yok bu satıcıda. Zaten 40 ından sonra olmaz bunlar küçük gelir muhtemelen. Ondan sonra normal zıbına geçilir hem hava da ısınırKuzu kaç aylık aldın
İşte havalarında sıcak olduğu zamanlar ama çok güzel favladımBu yenidoğan başka bedeni de yok bu satıcıda. Zaten 40 ından sonra olmaz bunlar küçük gelir muhtemelen. Ondan sonra normal zıbına geçilir hem hava da ısınır
Kız benim haziran başı belki mayıs sonu da olur belli olmaz. Bizim buralar ısınmaz akşamları özellikle.İşte havalarında sıcak olduğu zamanlar ama çok güzel favladım
Evet doğru kuzu almak lazım bence bulunsun o an nerde gidip alıcazKız benim haziran başı belki mayıs sonu da olur belli olmaz. Bizim buralar ısınmaz akşamları özellikle.
Ama onlar küçük olacak ya annesi üşürler kısa kollu giyemezler hemen
Al al kaçırmaEvet doğru kuzu almak lazım bence bulunsun o an nerde gidip alıcaz
Aynen zararı olmazAl al kaçırmaolmadı tek bunla durur çok sıcak olursa da
Desenleri harikaben bir de bunu almıştım bugünburanın desenlerine bayılıyorum, 3'lü set geliyo bunlar da küçük bu arada
Pamuk olmasına dikkat et kuzu. Çok terleyecez emmesi lazımMavi ve pembesi var. Düşünürseniz bir de çiçekli sabahlık gibi de var. Ama içi gösterir mi karar veremedim Gül Kurusu Penti Mama Hamile Pink Crinkle Gömlek Pijama Takımı - Pijama / Ev Giyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?