İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Kızlar bu arada temassız atesolcer de önemli.
Naçizane aklıma geldikçe yazıyorum. Bizimki bundan hatta sanırım 6 ay önce digerini kızım parçaladı yanlışlıkla gidip aynısını aldım bir daha. Çünkü sadece bebeklik değil her yaşta kullanılıyor. Bakabilirsiniz buna tavsiye ederim
Bu ebebek fiyati, şubatta indirimler olacak ama zannedersem söyle olacak önce ocakta zamlı fiyatlar, sonra indirim diyecekler, değişen bir şey olmayacak herhalde

Kızlar sleepy marka bebek bezlerinde hepsi burada 1 alana 2. 1 tl kampanya vardı şimdi bulamıyorum bitti mi acaba bilgisi olan var mı.

Kızlar yazan oldu mu okuyamadim geçmişi ama e bebekte su bi hafta indirimler var, uygulamayı indirim takip edin, bildirimler geliyor

Merhaba herkese ebebek indirimlerinden primanın herhangi bir çeşit yenidoğan yani 1-2 beden bebek bezlerinden alacaksanız prima kulübü uygulamasını indirip oradan ebebek için ekstra 25 tl lik indirim kodu alıp ekleyebilirsiniz daha da uyguna geliyor

Uygulamada anasayfada bunu bulup tıklayabilirsiniz.

Bu arada Luna kids collection diye instagramda bir mağaza var trendyolda da görmüştüm ama tüm ürünleri yoktu. Bir ara bu mevsimlik müslin yorganlar 300küsür tl idi beğenmiştim ama fazla gelmişti şimdi 180 tl ye düşmüş. Diğer ürünleri de tatlı gibi bakmak isteyen olursa diye linkini atayım

Müslin Yorganlar

Trendyolda pentide 2.ürün 19 tl kampanyası var. Farklı iki ürünü de alabiliyorsunuz.

Emzirme sütyeni alacaksanız bilginiz olsun ben aşağıda linkini attığımdan 2 tane almıştım çok rahat esnek ve yumuşaktı. Siyahı da var. M/L beden kalmamış ama esnek olduğu için beden aralığı baya geniş arkası da 4 kademeli.

https://ty.gl/yuk9996pfz

Anammm kızlar bu topik yenimi yaaa benim haberim yokk küstüm şimdi

Evet kuzu aslında çok reklam yaptık ama görmedin demekki
Valla görmedim bı ara sancılı döneminde girmedim anam ucmustu okuyamadım da TLF çok bakamıyorum başıma ağrı giriyor ama burayı gördüm iyi oldu bende aldiklarimi atayım yarın

Kızlar selam bugün aldıklarımı ekliyim bana uygun geldi e bebek trendyolda baya indirimli şimdi ıslak mendile bakıyorum sleepy natural baya düşmüş bakın derim
Senin pandali cicilerini yesinlersağlıkla giysin inşallah bebeğin cnm güzel gunlerde

Kızlar böyle kıza erkeğe gidicek uyku seti alan bilen varsa öneri alırım isimli yaptırmayacagim çünkü Özdilek Pierre Cardin vs de olanlar gibi kenarlikli falan bakıyorum bej Beyaz cinsiyet kız ama ilerdede kullanayım

Ay onlar çok güzel tamam canım denk gelirse paylaşırım ben de

Kızlar günaydın Bugün malum ebebekte ıslak mendillerde indirim var. Fakat migros sanal markette de bazı bebek ürünlerinde güzel indirim var.
Ben normalde pamuk ve kaynamış ılımış su kullanmayı düşünüyorum (tabi ikiz olunca başa çıkamayabilirim ) ama biyerlere giderken kullanmak gerekir illa ki diye prima pampers aqua pure ıslak mendil almıştım daha önce indirimden.
Şimdi de migros sanal markette 12 tl ye düşmüş. Ebebekte sadece 9’lusu var kalmamış sanırım daha az almak isteyen olursa bu daha mantıklı bence. Coconut olanı çok kokulu parfümlü gibi dediler hindistan cevizi yağı varmış içinde aslında ama ben aqua pure tercih ettim. Bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…