- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 39
Bana da 11 Aralık da bebek bezlerinde %15 indirim diye mesaj geldiKızlar yazan oldu mu okuyamadim geçmişi ama e bebekte su bi hafta indirimler var, uygulamayı indirim takip edin, bildirimler geliyor
Merhaba herkeseebebek indirimlerinden primanın herhangi bir çeşit yenidoğan yani 1-2 beden bebek bezlerinden alacaksanız prima kulübü uygulamasını indirip oradan ebebek için ekstra 25 tl lik indirim kodu alıp ekleyebilirsiniz daha da uyguna geliyor
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 2968188
Uygulamada anasayfada bunu bulup tıklayabilirsiniz.
Rica ederimTeşekkür ederim canım
Eveet çok güzeller dimiiZekta1 senin önerdiğin müslinler geldi desenler harika ekliyorum fotoyu, diğerleri de geldi, birazdan onları da koyuyorum
Evet kuzu aslında çok reklam yaptık ama görmedin demekkiAnammm kızlar bu topik yenimi yaaa benim haberim yokk küstüm şimdi
Valla görmedim bı ara sancılı döneminde girmedim anam ucmustu okuyamadım da TLF çok bakamıyorum başıma ağrı giriyorEvet kuzu aslında çok reklam yaptık ama görmedin demekki
Senin pandali cicilerini yesinlerKızlar selam bugün aldıklarımı ekliyim bana uygun geldi e bebek trendyolda baya indirimli şimdi ıslak mendile bakıyorum sleepy natural baya düşmüş bakın derim
çok teşekkür ederim kuzum benimSenin pandali cicilerini yesinlersağlıkla giysin inşallah bebeğin cnm güzel gunlerde
Ay onlar çok güzel tamam canım denk gelirse paylaşırım ben deKızlar böyle kıza erkeğe gidicek uyku seti alan bilen varsa öneri alırım isimli yaptırmayacagim çünkü Özdilek Pierre Cardin vs de olanlar gibi kenarlikli falan bakıyorum bej Beyaz cinsiyet kız ama ilerdede kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?