KoşalıımKızlar baya ucuza geliyor 125 TL ye 24 paket
Bide memnunlar kullananlar aldım bende hemenKoşalıım
Zaten bu marka sleepy e yakınmış diye duydum kuzu bende denemek istiyodumBide memnunlar kullananlar aldım bende hemen
İnşallah memnun kalırızZaten bu marka sleepy e yakınmış diye duydum kuzu bende denemek istiyodum
Alacaklar olan 20 şubatı beklesin.Kızlar merhabamigros sanal markette prima bebek bezlerinde 2.sine yüzde 50 indirim var ve fiyatlar da uygun bilginiz olsuuun
Ben hesapladım 0 numara 4 tane aldığım için daha uyguna geldi 2.sine yüzde 50 indirim olduğu için 3 paket fiyatına 4 almış oldum ebebekte şuan daha pahalı yüzde 28 inse de 2-3 lira daha pahalı oluyor hem bekleme derdi de olmadı diğer numaralara bakmadım belki sen farklı numaraya bakıyorsundurAlacaklar olan 20 şubatı beklesin.
Ebebekte yeniden indirime giriyor.
Ben adet hesabı yaptım.
Migros fiyatı bir tık yükseltmiş.
E bebekte daha ucuza geliyor.
Bir de ebebek kargo ücreti ekliyor 300 lirayı geçmezsenAlacaklar olan 20 şubatı beklesin.
Ebebekte yeniden indirime giriyor.
Ben adet hesabı yaptım.
Migros fiyatı bir tık yükseltmiş.
E bebekte daha ucuza geliyor.
Ben 2 ve 3 numarayı hesapladım. Onlarda e bebek daha uygun geldi. Diğer numaraları hesaplamamıştım.Ben hesapladım 0 numara 4 tane aldığım için daha uyguna geldi 2.sine yüzde 50 indirim olduğu için 3 paket fiyatına 4 almış oldum ebebekte şuan daha pahalı yüzde 28 inse de 2-3 lira daha pahalı oluyor hem bekleme derdi de olmadı diğer numaralara bakmadım belki sen farklı numaraya bakıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?